Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

çok konuşunca ve bağrınca benimde karnıma kramp giriyo yatarken gülünce fln
gene kramp giriyo karnıma :) temıkınlı davranıom onun için artık :) tabi senın işin
hem ayakta hemde çocuklarla ugrasmayı gerektırdıgınden zorluyodur :) iş yüüznden
stres olunca bende karnımın kasıldıgını hisseidyorum ama çok yoğunsam iş bittince
farkedıyoum o zamanda hafif ağrım oluyo :)

7. aydan sonrada kapalı olan gözleri açılıyomuş bebeklerımızın ve ışığı ayırd edebiliyorlarmış :) ne mühiş bişi yaa :)
ayy doktora en uygun zamanını sorcam ve kocişimle 3 boyutlu ayrıntılı ultrasoan gitcz inşallah
elini yüzünü kime benzedıgını fln görcez bi de cd ye kaydedıolarmıs güzel bi anı olr diyoruz :)

tinker kız şu olaya bak :)

Gebeliğin en ilginç yönlerinden biri de 20. gebelik haftasından itibaren normal tekil bir gebelikte rahiminizin en üst noktası ile kasıklarınızın ortasında yer alan pubis kemiği arasındaki mesafenin santimetre cinsinden ölçümünün yaklaşık olarak gebelik haftasına tekabül etmesidir...

http://gebelik.org/dosyalar/haftalar/hafta20.html

CANIM ABLAM GITMISTI ONA ...3 BOYUTLU AYRINTILIYA..CD YE KAYDETMISLERDI
22.MI 23.HAFTAMI NEYDI...AMA BELLIYDI GOZLERINI ACMISTI..BENIM YASADIGIM SEHIRDE YOK ...ANCA YAZIN ABLAMIN YANINA GIDINCE YAPTIRABILIRIM O DA 27.HAFTA OLUYO BILMIYOM KI NASIL OLUR..boshayallersmile

AY BEN DE JETON GEC DUSTU...:roflol:

işte 20. haftadan sonra bakılıyomuş amniyo sıvısı miktarı
bebeğin en iyi görülebileceği şekilde oluyomuş onun içinmiş gebelik.org da öle yazıodu :)
27. haftada bilmiom ama 25. haftada baktıran biliom :)

Allah allah bu kagan kocatepeye bende cok gırıyom senın su lınea Çızgısı oluŞmaya baŞladımı ..bende malum yerımden cıkıyo gobek delıgımın bıraz asgısına kadar cıktı cok ılgınc ya...9 ayın sonunda upuzun oluyo...

AY ACELEDEN OLE BIR YAZMISIM KI GIRIYOM DERKEN...COK ZIYARET EDIYORUM ANLAMINDA...YANLIŞ ANLASILMASIN:roflol:

Ayy valla hiç dikkat etmedim hee :1shok:

ama benim hamile kalmadan önce hatta evlenmeden önce bile göbek deliğimin altına
doğru ve üstüne soğru kısa ve silik bi şekilde vardı boydan boya değildi.
hamişken bodan boya oluyomuş 9. ay bitene kadar da ben hamiş kalalı hiç dikkat
etmedim :)

Kızlar benı velım cagırdı ben yemege gıdıyorum...optum...

afiyet olsun canım :)

Selamlar arkadaŞlar.. Nasılsınız
ben ıyıyım ıĞne yerlerı dıŞında. Ay Çok aĞrıyo ya.
Totom mosmor oldu. Salı gÜnÜ kalp atıŞlarını duymaya gıtces
o gÜn progestrona bakılcak eĞer normalse ıĞnelerı bırakcas
ınŞallahh herŞey normale dÖnerde ŞıŞlenmem artık :)))))

ay bu arada karasudan haber varmı

canım dur sakin ol :)
normalde gecikir miydi reglin ?
herhangi bir belirtin var mı ?
birde bugun regl olman gerekıyordu dimi ?

normalde hiç gecikmez ayşem, bugüne kadar hiç gecikmedi!
26 günde bir , sabah uyandığımda mutlaka adet olurdum ama bugün hiç bir belirti yok
ara sıra kasıklarım ağrıyor, sonra geçiyor eyvahedigeldismile

hoşgeldin canım, karasu hamile ama düşük tehlikesi var o yüzden bol bol dinleniyo :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…