canım evet 19.haftadan itibaren annenin sesini kalp atışını duyuyolar..dışardan gelecek sesleri de 24.hafta gibi tam oluşuyormus kulagı o zaman duyuyorlar..ben de hep konuşuyorum elkı duyuyordur ama benım daha vakıt var 19.haftaya..ama yıne de ıletısım halınde olmak hosuma gıdıyo..dedıgın gıbı yatınca cok kıpırdanıyolar ama enımde en cok sakın bır sekılde oturdugumda oynuyo...yua derslerde cok stres oluyorum ben..5 sınıf bır arada oldugu ıcın dur çüş...çok oluyo sınıfta bağırışlarım da oluyo haliyle...çocuk milleti o kadar streslendiriyor ki insanı ses kalmıyo...bazen kızdıgımda bagırıyorum o an bebek sankı etkılenıyo gıbı hemen bı kramp gırıyo...sonra kızıyom kendıme onu da gerıyorum cunku...ama zor ya çocuklar zorluyo ınsanın sabrını...tenefuslerde rahatlıyo benımkı.oturunca baslıyo oynamaya...
Hatİcecİm sana da gÜnaydın
ben sana yazdım bikerem...
çok konuşunca ve bağrınca benimde karnıma kramp giriyo yatarken gülünce fln
gene kramp giriyo karnıma :) temıkınlı davranıom onun için artık :) tabi senın işin
hem ayakta hemde çocuklarla ugrasmayı gerektırdıgınden zorluyodur :) iş yüüznden
stres olunca bende karnımın kasıldıgını hisseidyorum ama çok yoğunsam iş bittince
farkedıyoum o zamanda hafif ağrım oluyo :)
7. aydan sonrada kapalı olan gözleri açılıyomuş bebeklerımızın ve ışığı ayırd edebiliyorlarmış :) ne mühiş bişi yaa :)
ayy doktora en uygun zamanını sorcam ve kocişimle 3 boyutlu ayrıntılı ultrasoan gitcz inşallah
elini yüzünü kime benzedıgını fln görcez bi de cd ye kaydedıolarmıs güzel bi anı olr diyoruz :)
bende sana yazdım
geceyi sana yazdım...sızımı sana dın dın dın dınnnn
tutulduuğuğuğmmmmm küsen sesine tenine tutuldum :)
karşılıklı yazışıyomuyuz ne sempatiksalakcinni olumunekankayizsmile
CANIM ABLAM GITMISTI ONA ...3 BOYUTLU AYRINTILIYA..CD YE KAYDETMISLERDI
22.MI 23.HAFTAMI NEYDI...AMA BELLIYDI GOZLERINI ACMISTI..BENIM YASADIGIM SEHIRDE YOK ...ANCA YAZIN ABLAMIN YANINA GIDINCE YAPTIRABILIRIM O DA 27.HAFTA OLUYO BILMIYOM KI NASIL OLUR..boshayallersmile
Allah allah bu kagan kocatepeye bende cok gırıyom senın su lınea Çİzgİsİ oluŞmaya baŞladımı ..bende malum yerımden cıkıyo gobek delıgımın bıraz asgısına kadar cıktı cok ılgınc ya...9 ayın sonunda upuzun oluyo...
Kızlar benı velım cagırdı ben yemege gıdıyorum...optum...
Allah allah bu kagan kocatepeye bende cok gırıyom senın su lınea Çİzgİsİ oluŞmaya baŞladımı ..bende malum yerımden cıkıyo gobek delıgımın bıraz asgısına kadar cıktı cok ılgınc ya...9 ayın sonunda upuzun oluyo...
Kızlar benı velım cagırdı ben yemege gıdıyorum...optum...
Kızlar bende hala tık yok..heyecanlanmaya başladım eyvahedigeldismile
canım dur sakin ol :)
normalde gecikir miydi reglin ?
herhangi bir belirtin var mı ?
birde bugun regl olman gerekıyordu dimi ?
Selamlar arkadaŞlar.. Nasılsınız
ben İyİyİm İĞne yerlerİ dıŞında. Ay Çok aĞrıyo ya.
Totom mosmor oldu. Salı gÜnÜ kalp atıŞlarını duymaya gİtces
o gÜn progestrona bakılcak eĞer normalse İĞnelerİ bırakcas
İnŞallahh herŞey normale dÖnerde ŞİŞlenmem artık :)))))
ay bu arada karasudan haber varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?