idilcan çok stresli ya değilmi.hadi inş.vardır orda bi bebiş
hoşgeldin canım, karasu hamile ama düşük tehlikesi var o yüzden bol bol dinleniyo :bbo:
normalde hiç gecikmez ayşem, bugüne kadar hiç gecikmedi!
26 günde bir , sabah uyandığımda mutlaka adet olurdum ama bugün hiç bir belirti yok
ara sıra kasıklarım ağrıyor, sonra geçiyor eyvahedigeldismile
gızlaaaaaarrr yüreğim sızlarrr.ben geldiiiiiiimmmmmmmm
berennnnnnnn hoşgeldiiiiiiinnnnnn....
önümüzdeki ayda benim haberlerimi alacaksınız bak gör..........
bomba planlarım var... aklinialirimsmile aklinialirimsmile
slm kızlaar oğle arasında gırdım geçmişi okudum supersınız ıyı kaynatıosunuz burda valla ne gusellll :ecrin_bebek: ben bugun baya yorduldum okulda öğrencılerı sınav yaptım 8 sınıf bende baya yorucu oldu anlayacağınız..
bu arada adetımden 2 gun geçti belırtı yok sancı gelıo gıdıo. belım ağrıo gbı oluyo geçio. beyzımsı bıo akıntı başladı bugun anlamadım ama hayırlısı olur ınşallah.1 hafta bekleyeceğim ve sonra test yaptıracağım kanda...negatıf çıkarsa da geç olmamın sebebıne bakılır dualarınızı eksık etmeyın kızlarrrrr
SEDEF yanı BEREN cım nasılsın nasıl ozledım senınle muhabbet etmeyı yaaaa:1hug: karacusyla da ole nasıl konuşurduk ama ben eskısı gbı gıremıorum çok akşamalrı gırıorum okuyorum sızın yazdıklarınızı birşeyler ekleyıp çıkıorum o kadar. sana da karasuya da çok ama çok sevındım allahım tum ısteyenlere versın ıçinde de bana ınşallah..
bu arada diğer ebebk bekleyen ark.larıma da çok sevındım
idiiiiiiiiilll..hadi test yap..hadiiiii.... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
inşallah Elifim İnşallah!!!!!!:1hug:
bu ay sen bilinçli çalıştınmı..yumurtlama dönemine denk getirdinmi..eğer öyleyse gidiyosun test alıyosun..hadi bakiiiiiiiimmmmmmmm.....
hadi bakalım elif bu gazla önümüzdeki ay senden bişeyler bekliyoru artık
kız ben her ay bilinçli çalışıyorum da olmuyo :sinifsinif:
canım ama bugün adet olmam gerekiyo, test yapsam çıkmaz bence değil mi?
bugün olmazsam yarın olurum kesinnn bende şans yokki :1no2:
2-3 gün bekleyeyim bi
valla klomende kullanırsam topiğin üçüncü ikiz bekleyeni olcam.(Ay kendime inanmıyorum..çok iddia kokan hareketler bunlar... :jeyyar: :jeyyar: )
...bak bugün cuma...Rabbimin hazinesinde çok..isteyelim..verir....
aaaa.cuma cuma...sıkma canımı...nedemek şansım yok.. bak tinker dayananmamış 4 gün önce çıkmış testte..bugün olmazsan yarın sabaha yap..beklemek istersende sen bilin gülüm..ama umutsuz konuşmak yok..kemüklerini gırıverürüz valla... lülülülülülü lülülülülülü
idilcan bence yapma.zaöan geçiyor sobet edip bişeylere uğraşınıca.bugün bi bitsin.cmt pazarda tam araya giriyo ecane yok diye düşün.pzt test yaptır bence yani.bak bende hala yapmyorum kan testi
Elif sende topikteki ilk üçüz annesi ol!!!! hadi inanıyorum ben sana :hooray:
Canımsın :1hug:
ben en iyisi pazartesiye kadar bekliyim olmazsa test alırım eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?