aayyy..rabbim bilir en iyisini ... ikiz çok isterim...ama üçüz çoook geliyo bana..çalışıyorum ben..naparım... eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
Belli olmaz canımmmmmm bi bakarsınnn üçüzzzz hihihihi ohaoldumsmile
13 nisanda olamsı gerekti cnm.bugğn 3.günü oluy işte.dün öğleden sonra tets yaptım silik bile çıkmadı test
kız sus..ikiz yeter bana...ikiz için dua et bakim..allahım elife ikiz ver..biri kız olsun biri erkek de... kaydirigubbakcemile3 yerimseniben
bende sizin için ediyorum bakın...
Allahım burada çocuk isteyen tüm kardeşlerime o çok geniş hazinenden birer ikişer evlat ver...(AMİİİİİİİİİİİNNNN)
oldumu cicim???
yaren senmi demiştin bana..bi arkadaşım klomen kullandığı ilk ay hamiş kaldı..üçüzü oldu diye???? ohaoldumsmile
Kafana yattı herhalde canım kaydirigubbakcemile3
yok cnm ben dememiştim
idilcan yok cnm ya bugün işeirnden çıkamam.cmt pazar giriyo arayada sonra zaten.çnümzdeki hafta baktıırm artık.varsa kesinleşisin
hayııır..ihtimallere bakıyorummm... bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
kız ne güzel işte bir taşla 3 kuş kaydirigubbakcemile3
bi 10 sene çocuk yapmazsın herhalde hihihihi :1hug:
ne on senesi..daha yapılırmı üç çocuktan sonra..
ayy büyük konuşmıyım..dilimi ısırayım..ben büyük konuştummu gelir çünkü başıma... eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
hihihi oldu canımmm....merak etme canım dua ediyorum ben hepimize :Saruboceq:
Kızlar bu sabah eşimle konuştum adet oluyorum filan dedim küçük bi yalan söyledim yanii olcam sandım öyle diyiverdim.... sırnaşık şey
Selamlar arkadaŞlar.. Nasılsınız
ben ıyıyım ıĞne yerlerı dıŞında. Ay Çok aĞrıyo ya.
Totom mosmor oldu. Salı gÜnÜ kalp atıŞlarını duymaya gıtces
o gÜn progestrona bakılcak eĞer normalse ıĞnelerı bırakcas
ınŞallahh herŞey normale dÖnerde ŞıŞlenmem artık :)))))
ay bu arada karasudan haber varmı
normalde hiç gecikmez ayşem, bugüne kadar hiç gecikmedi!
26 günde bir , sabah uyandığımda mutlaka adet olurdum ama bugün hiç bir belirti yok
ara sıra kasıklarım ağrıyor, sonra geçiyor eyvahedigeldismile
Kızlar eğer hamileysem bu sırrı 18 mayısa kadar tutabilir miyim sizce? eşimin doğum gününe kadar hihihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?