Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
beren hanım beren hanım..selam verdik..aldığınız yok... :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

13 nisanda olamsı gerekti cnm.bugğn 3.günü oluy işte.dün öğleden sonra tets yaptım silik bile çıkmadı test

Belli olmaz canımmmmmm bi bakarsınnn üçüzzzz hihihihi ohaoldumsmile

kız sus..ikiz yeter bana...ikiz için dua et bakim..allahım elife ikiz ver..biri kız olsun biri erkek de... kaydirigubbakcemile3 yerimseniben
bende sizin için ediyorum bakın...
Allahım burada çocuk isteyen tüm kardeşlerime o çok geniş hazinenden birer ikişer evlat ver...(AMıııııııııııNNNN)
oldumu cicim???

yaren senmi demiştin bana..bi arkadaşım klomen kullandığı ilk ay hamiş kaldı..üçüzü oldu diye???? ohaoldumsmile

hihihi oldu canımmm....merak etme canım dua ediyorum ben hepimize :Saruboceq:

Kızlar bu sabah eşimle konuştum adet oluyorum filan dedim küçük bi yalan söyledim yanii olcam sandım öyle diyiverdim.... sırnaşık şey

yok cnm ben dememiştim

idilcan yok cnm ya bugün işeirnden çıkamam.cmt pazar giriyo arayada sonra zaten.çnümzdeki hafta baktıırm artık.varsa kesinleşisin

kız ne güzel işte bir taşla 3 kuş kaydirigubbakcemile3

bi 10 sene çocuk yapmazsın herhalde hihihihi :1hug:

ne on senesi..daha yapılırmı üç çocuktan sonra..
ayy büyük konuşmıyım..dilimi ısırayım..ben büyük konuştummu gelir çünkü başıma... eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

ne on senesi..daha yapılırmı üç çocuktan sonra..
ayy büyük konuşmıyım..dilimi ısırayım..ben büyük konuştummu gelir çünkü başıma... eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

ayy gelsin de üçüz mü olur artık dördüz müüüü önemli değilllllll :umursamaz:

ayy klomeni araştırayım dedim..kızın biri kafasına göre kloman almış..dr.a gitmekten bıkmış..ve hemen hamile kalmış.. ohaoldumsmile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kızz delisin sen hee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bu arada herkese merhaba!!! yemegimi yedim de geldim..sizler yedinizmi bakimmmm hı??

Hoşgeldin ablacım inşallah görürsünüz kalp atışlarını :) bi sorun cıkmaz inşallah
iiyiz biz 5. ayımız bitmek üzere 6. aya gircez

ahh ahh reglım gecmıstıde sen test yap diye kafamı şişriyodun berencim daha dün gibi yaa :)

canım biliyosun bahar geçiş aylarıdır bu aylarda vücut düzni bozulabilir belkide
adetin bundan gecikmiştir.Her bahar geçişinde yaşardım yani ben bunu
bekle biraz inşallah hamilesindirde ondan gecikmiştir inşallah ama aksini de
düşünmek lazım belkide akşam yada gece gelcek reglın belli olmaz
oluruna bırak stres yapma

eliiff sende kızı şaaapma şooluyo sonra bak yolarım heee klava: :lepi:

Kızlar eğer hamileysem bu sırrı 18 mayısa kadar tutabilir miyim sizce? eşimin doğum gününe kadar hihihi

ayy ben çatlarım ya o zamana kadar...sen nasıl duracaksın o güne kadara söylemeden eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…