Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
beren hanım beren hanım..selam verdik..aldığınız yok... :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

Şeniz Şeniz GÜLÜMMMM GÖRMEDİM BAZEN KAÇIRIYORUM SAYFA ATLAMIŞ OLUYO FARKINDA OLMUYOM GERÇEKTEN. olumunekankayizsmile
İŞİMDE VAR Bİ YANDAN ÇALIŞIYOM :1rolleyes: ÖPÜYOM SENİ.:1hug:

ayy ben çatlarım ya o zamana kadar...sen nasıl duracaksın o güne kadara söylemeden eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

ay ne bileyim nanem ben de duramam bakma sen bana sırnaşık şey

bilmiyorumkismile bilmiyorum canım olabilir,,,ümitlenmemem lazım haklısın :1no2: kaptırdım kendimi :çok üzgünüm: ama hayali bile güzell yaaa

AY BEN DE GELDıM..AMA MıĞDEM BULANIYOOOOOOOOOOOO
ÖÖÖF YA BAZI EVLERDE ıÇıME SıNMıYO YEMEK...ALLAH RAZI OLSUN CAGIRMISLAR AMA YEMEK YEDIGIMIZ ODADA KEDILER GEZIYODU...KOY EVI TAMAM DA KEDI EVDE HELE DE YEMEK YENEN YERDE OLURMU..TEPSILERE SURUNDU..COK YIYEMEDIM...KADINDA NIYE YEMIYON DIYIP DURDU..AMA NAPAYIM..YA...YINEDE IYI YEDIM..AMA SIMDI ZORLADIGIM ICIN BULANIYOM...kafamçokkarıştı

ayyy..bende kesinlikle yiyemem.. lmaz: ve kedi en sevmediğim hayvandır...

Kızlar eğer hamileysem bu sırrı 18 mayısa kadar tutabilir miyim sizce? eşimin doğum gününe kadar hihihi

HADI HAYIRLISI CANIM..AMA SENIN GOZLERININ ICI GULER ESINDE NOLDU BIRSEY MI VAR DER..SEN DE DAYANAMAZ SOLERSIN..AY BEN HALA INANAMIYOM CAGLA SIKEL EMRE ALTUGDAN 3 AY SAKLAMIS DOGUM GUNUNDE SOLEMEK ICIN...NE GEREKSIZ BIR DAVRANIS ...INSAN ANINDA HAYKIRMALI BENCE...OZELLIKLE ESINE:sm_cool:

ayşem ayşemmm.çok haklısın..ben onu nasıl düşünemedim..evet mevsim geçişlernde bendede olur gecikme..çok haklısın... vereliniortak
idil oku kız..tanıyı koyduk...::
mevsimsel geçişin vermiş olduğu duygusal gelgitlere bağlı olak amenore...
bilimsel gözüksün diye uzun yazdımmm... :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

kafamçokkarıştı inşallah o dediğinden değildir :çok üzgünüm: yoksa herzamankinden daha çok üzülürüm

ay bızım köydeki evlerdede evin içinde hep kedi olur ve ben severdim çocukken
masanın altına altına ekmek atıp aynı anda onalrı da dooyurmayı :)
ama sadece köydeki kedileri severdim...şu an kediyi pek sevdiğimi söyleyemem soğuk ve
bi garip geliyo bana ama köpeklere bayılıyovumm oyy minnoşlar yaaa boshayallersmile

zaten söylediğin zaman yeniden doğmuş gibi oluyo adamcezler :) yeni bi doğumgünü
tarihi oluyo yani kaydirigubbakcemile3 boşyere beklemış çağla hanım :)

halbuki kadınlarkulubune üye olsa bize sorsa söylerdik yani çok aip etmış :) sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab kaydirigubbakcemile3

asistanımı duydunuz idil hanım kronik bi vak'a bu......
ve bu bilimsel isimler çok uzun olduğu içün asistana söyletiyom :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ay eliiiiiiffffffff kıızzz ben amenoreyi salladın sanıyodum meğersem öle bi hastalık varmış kız
Allah korusun
bak görüyon mu heryerden bişi öğrenılıomuş anacım beiktan mezara kadar ilim falan yane :)

kızlar klomen dediğiniz ilaç ne işe yarıyor herkes kullanabilirmi ben kullansam benimde ikizlerim olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…