beren hanım beren hanım..selam verdik..aldığınız yok... :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kızz delisin sen hee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Kızlar eğer hamileysem bu sırrı 18 mayısa kadar tutabilir miyim sizce? eşimin doğum gününe kadar hihihi
Şeniz Şeniz GÜLÜMMMM GÖRMEDİM BAZEN KAÇIRIYORUM SAYFA ATLAMIŞ OLUYO FARKINDA OLMUYOM GERÇEKTEN. olumunekankayizsmile
İŞİMDE VAR Bİ YANDAN ÇALIŞIYOM :1rolleyes: ÖPÜYOM SENİ.:1hug:
Hoşgeldin ablacım inşallah görürsünüz kalp atışlarını :) bi sorun cıkmaz inşallah
iiyiz biz 5. ayımız bitmek üzere 6. aya gircez
ahh ahh reglım gecmıstıde sen test yap diye kafamı şişriyodun berencim daha dün gibi yaa :)
SAOLASIN CANIM BENİM.. MAŞALLAHHHHHH SAĞLIKLA GELSİN KIZIMIZ
BEN HERKESE HER B...U SÖYLERİM AMA KENDİM YAPMAM :bbo:
TEDAVİ BOYUNCA HİÇ İDRAR TESTİ YAPMADIM BEN MİSAL
DİREK GİTTİM KAN TESTİ YAPTIRDIM POZİTİF ÇIKINCA İDRAR YAPTIM
NORMALDE MİLLET TAM TERSİNİ YAPAR :roflol: :roflol:
ayy ben çatlarım ya o zamana kadar...sen nasıl duracaksın o güne kadara söylemeden eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
canım biliyosun bahar geçiş aylarıdır bu aylarda vücut düzni bozulabilir belkide
adetin bundan gecikmiştir.Her bahar geçişinde yaşardım yani ben bunu
bekle biraz inşallah hamilesindirde ondan gecikmiştir inşallah ama aksini de
düşünmek lazım belkide akşam yada gece gelcek reglın belli olmaz
oluruna bırak stres yapma
eliiff sende kızı şaaapma şooluyo sonra bak yolarım heeeklava: :lepi:
hiç sanmıyorum nereden baggınırssan baggınn 1 ay var sen söylemsen bile o annar guclubacismile
AY BEN DE GELDİM..AMA MİĞDEM BULANIYOOOOOOOOOOOO
ÖÖÖF YA BAZI EVLERDE İÇİME SİNMİYO YEMEK...ALLAH RAZI OLSUN CAGIRMISLAR AMA YEMEK YEDIGIMIZ ODADA KEDILER GEZIYODU...KOY EVI TAMAM DA KEDI EVDE HELE DE YEMEK YENEN YERDE OLURMU..TEPSILERE SURUNDU..COK YIYEMEDIM...KADINDA NIYE YEMIYON DIYIP DURDU..AMA NAPAYIM..YA...YINEDE IYI YEDIM..AMA SIMDI ZORLADIGIM ICIN BULANIYOM...kafamçokkarıştı
Kızlar eğer hamileysem bu sırrı 18 mayısa kadar tutabilir miyim sizce? eşimin doğum gününe kadar hihihi
ayyy..bende kesinlikle yiyemem..lmaz: ve kedi en sevmediğim hayvandır...
SAOLASIN CANIM BENİM.. MAŞALLAHHHHHH SAĞLIKLA GELSİN KIZIMIZ
BEN HERKESE HER B...U SÖYLERİM AMA KENDİM YAPMAM :bbo:
TEDAVİ BOYUNCA HİÇ İDRAR TESTİ YAPMADIM BEN MİSAL
DİREK GİTTİM KAN TESTİ YAPTIRDIM POZİTİF ÇIKINCA İDRAR YAPTIM
NORMALDE MİLLET TAM TERSİNİ YAPAR :roflol: :roflol:
HADI HAYIRLISI CANIM..AMA SENIN GOZLERININ ICI GULER ESINDE NOLDU BIRSEY MI VAR DER..SEN DE DAYANAMAZ SOLERSIN..AY BEN HALA INANAMIYOM CAGLA SIKEL EMRE ALTUGDAN 3 AY SAKLAMIS DOGUM GUNUNDE SOLEMEK ICIN...NE GEREKSIZ BIR DAVRANIS ...INSAN ANINDA HAYKIRMALI BENCE...OZELLIKLE ESINE:sm_cool:
ayşem ayşemmm.çok haklısın..ben onu nasıl düşünemedim..evet mevsim geçişlernde bendede olur gecikme..çok haklısın... vereliniortak
idil oku kız..tanıyı koyduk...::
mevsimsel geçişin vermiş olduğu duygusal gelgitlere bağlı olak amenore...
bilimsel gözüksün diye uzun yazdımmm... :roflol: :roflol:
AY BEN DE GELDİM..AMA MİĞDEM BULANIYOOOOOOOOOOOO
ÖÖÖF YA BAZI EVLERDE İÇİME SİNMİYO YEMEK...ALLAH RAZI OLSUN CAGIRMISLAR AMA YEMEK YEDIGIMIZ ODADA KEDILER GEZIYODU...KOY EVI TAMAM DA KEDI EVDE HELE DE YEMEK YENEN YERDE OLURMU..TEPSILERE SURUNDU..COK YIYEMEDIM...KADINDA NIYE YEMIYON DIYIP DURDU..AMA NAPAYIM..YA...YINEDE IYI YEDIM..AMA SIMDI ZORLADIGIM ICIN BULANIYOM...kafamçokkarıştı
HADI HAYIRLISI CANIM..AMA SENIN GOZLERININ ICI GULER ESINDE NOLDU BIRSEY MI VAR DER..SEN DE DAYANAMAZ SOLERSIN..AY BEN HALA INANAMIYOM CAGLA SIKEL EMRE ALTUGDAN 3 AY SAKLAMIS DOGUM GUNUNDE SOLEMEK ICIN...NE GEREKSIZ BIR DAVRANIS ...INSAN ANINDA HAYKIRMALI BENCE...OZELLIKLE ESINE:sm_cool:
ayşem ayşemmm.çok haklısın..ben onu nasıl düşünemedim..evet mevsim geçişlernde bendede olur gecikme..çok haklısın... vereliniortak
idil oku kız..tanıyı koyduk...::
mevsimsel geçişin vermiş olduğu duygusal gelgitlere bağlı olak amenore...
bilimsel gözüksün diye uzun yazdımmm... :roflol: :roflol:
asistanımı duydunuz idil hanım kronik bi vak'a bu......
ve bu bilimsel isimler çok uzun olduğu içün asistana söyletiyom :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?