Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar eğer hamileysem bu sırrı 18 mayısa kadar tutabilir miyim sizce? Eşimin doğum gününe kadar hihihi

cnmmmmmmmmm işallah hamilesindir yaa..ben olsam bende beklerdim. Böle bir hediyeyi düşünemiyom bile. Patlatırsın bombayı işallahhh sekerim.

AYSECİM KAN HAPLARINI KAÇINCI AY VERİYOLAR. BEN HALA VİTAMİN YUTUYOMM.:sm_confused:

canım ben gebeliğimin en başında sadece folik asit kullanıyordum

sonra düşük tehlıkem olunca doktor progetsan verdi ve ilk bebegımın kalbi
durdugu için de coraspin...coraspin kanı sulandırıo ve bebek kalbi durması gelişim
bozuklugu olabileceği gibi kanın koyulugundan da kaynaklanabildiği için önlem almak
istedi doktorum...normalde herkese verilmiyo

12. haftamda folik asiti bıraktırdı

14. haftamdada progestanı bıraktırdı (aslında 12. haftamda bırakmam gerekıyordu
lekelenmelerim sürdüğü için fazladan kullandırdı )

16. haftada elevit ve ferrum fort verdi :) halen onları kullanıyorum

kızlar ben geldim bi gün girmedim neler olmuş:lepi: karasu hamileymiş çokkkkk sevindim inş bebişi tutunur ona sıkı sıkıyaSaruboceq:

yavrum ben adet gecikmesiyle gittiğimde bu yazıyodu..araştırmıştım..adet gecikmesi demekmişşş...

bende dün yazdım dr a gitcem die ama kimse ilgilenmedi benimlesenağlama

hoşgeldin şeker

ne dedi doktorun nasıl geçti anlat bakayım havadisleri :)

sorma dün çok heycan vardı....ben burda doğuruyom desem bakamazdı kimse kız o derece yanii :roflol:

darılmaca yok bu topikte hatamıs varsa özür dileriz :)

kızlar merhabaaa....benim kırmızılar gelcek heraldeee mafoldumben şimdi ben size bişi dicem siz bana kızcanız kaç gündür ateşimi ölçüyodum ya ben. hep bu saatlerde ölçüyodum. 36,8 çıkıyodu. bugün sabah ölçtüm 36,5 çıktı mafoldumben ama yine şimdi ölçünce 36,9 çıkıyo ohaoldumsmile demekki ben kendimi kandırmışım kaç gündürrrrrr :umursamaz: geliyo kırmızılarrr eliiiiiiifffff gelecek aya beraber hazırlanalımmm kaydirigubbakcemile5

ben kasık sancısı ve gaz şikayetim üzerine gittim adetime 3 gün olduğunu ve kan testi yaptırmak istediğimi söyledim daha yaptırma çok erken bi adet günün gelsin dedi eger şimdi baktırırsan sonuç yanlış olur dedi çok üzüldüm çünkü buğüne kendimi şartlandırmıştım neyse artık pzt yi beklicem

ferrum fort canım benim kan ilacımın adı bi de elevit verdiydi :)

her akşam yatmadan birer adet yutuyom :)

eleviti ben de kullanıyorum ne zamandır..bana da ac dedı..ama ben sabah ac karnına tıroıt hapımı ıcıyorum..onunlada dmır hapı aynı anda kullanılmıyor..ben de mı gece ıcsem bunu elevıtle aynı anda acep...

az daha dişimizi sıkacağız canım hayırlı haber olsunda bekleriz demiguclubacismile

karasucum bebişin hayırlı olsun bitanem çoooook sevindim:lepi: bebişin sana sıkı sıkı tutuncak bak görürsün :Saruboceq::Saruboceq:

SUPERİSİ SLM ...

CANIM HAYIRLISI OLSUN BU ALETLER BAZEN YANLIŞ OLÇEBILIYO BAK BI 36.9 DEMIS. BI DE 36-5 DEMIS...BELLI DE OLMAZ ...SEN ICINI FERAH TUT...HER SONUCA HAZIRLIKLI OL...a.s

hazırlanalım gülüm..sıkma canını...

BEKLEMEK ZOR AMA MALESEF BEBK YOLUNA BAŞ KOYDUN MU BU KAÇINILMAZ BİR SEY...:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…