ayşe senin kan hapının adı ne ...bana dr.şunu verdi de SANTAFER FORT...
kızlar eğer hamileysem bu sırrı 18 mayısa kadar tutabilir miyim sizce? Eşimin doğum gününe kadar hihihi
ferrum fort canım benim kan ilacımın adı bi de elevit verdiydi :)
her akşam yatmadan birer adet yutuyom :)
ayşe senin kan hapının adı ne ...bana dr.şunu verdi de SANTAFER FORT...
AYSECİM KAN HAPLARINI KAÇINCI AY VERİYOLAR. BEN HALA VİTAMİN YUTUYOMM.:sm_confused:
ay eliiiiiiffffffff kıızzz ben amenoreyi salladın sanıyodum meğersem öle bi hastalık varmış kız
Allah korusun
bak görüyon mu heryerden bişi öğrenılıomuş anacım beiktan mezara kadar ilim falan yane :)
bende dün yazdım dr a gitcem die ama kimse ilgilenmedi benimlesenağlama
DÜN herkes karasuya kilitlenmişti peki ne oldu dr dabende dün yazdım dr a gitcem die ama kimse ilgilenmedi benimlesenağlama
ferrum fort canım benim kan ilacımın adı bi de elevit verdiydi :)
her akşam yatmadan birer adet yutuyom :)
az daha dişimizi sıkacağız canım hayırlı haber olsunda bekleriz demiguclubacismileben kasık sancısı ve gaz şikayetim üzerine gittim adetime 3 gün olduğunu ve kan testi yaptırmak istediğimi söyledim daha yaptırma çok erken bi adet günün gelsin dedi eger şimdi baktırırsan sonuç yanlış olur dedi çok üzüldüm çünkü buğüne kendimi şartlandırmıştım neyse artık pzt yi beklicem
kızlar merhabaaa....benim kırmızılar gelcek heraldeee mafoldumben şimdi ben size bişi dicem siz bana kızcanız kaç gündür ateşimi ölçüyodum ya ben. Hep bu saatlerde ölçüyodum. 36,8 çıkıyodu. Bugün sabah ölçtüm 36,5 çıktı mafoldumben ama yine şimdi ölçünce 36,9 çıkıyo ohaoldumsmile demekki ben kendimi kandırmışım kaç gündürrrrrr :umursamaz: Geliyo kırmızılarrr eliiiiiiifffff gelecek aya beraber hazırlanalımmm kaydirigubbakcemile5
ben kasık sancısı ve gaz şikayetim üzerine gittim adetime 3 gün olduğunu ve kan testi yaptırmak istediğimi söyledim daha yaptırma çok erken bi adet günün gelsin dedi eger şimdi baktırırsan sonuç yanlış olur dedi çok üzüldüm çünkü buğüne kendimi şartlandırmıştım neyse artık pzt yi beklicem
cnmmmmmmmmm işallah hamilesindir yaa..ben olsam bende beklerdim. Böle bir hediyeyi düşünemiyom bile. Patlatırsın bombayı işallahhh sekerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?