Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

saol canım bilgilerin için . Haftaya bende gidecem doktara işallah bebiş iyidir...

Kızlar ben bebeğimi düşürdüm bugün mafoldumben beni listeden silebilirsiniz artık mafoldumben bir günlüğüne de olsa şeref tribününde kalmak güzeldi, inşallah hepiniz o duyguyu kalıcı olarak yaşarsınız, rabbim hiçbirinize benim yaşadıklarımı yaşatmasın :Saruboceq: her zaman hayırlı ve sağlıklı gebelik isteyin, illa hamile kalıyım diye dua etmeyin, ben artık öyle yapıcam :gitme:

NE DİYOSUUNNN..NERDEN ANLADINNN.DR.AMI GİTTİNİZZZ??? :çok üzgünüm:

GEOLSUN CANIM NERDEN ANLADIN..YA ÇOK ÜZÜLDÜM..:1no2:..

canım ne diyorsun :çok üzgünüm: ????????????????????
nasıl oldu ne zaman ve nasıl öğrendin....offfff mafoldumben

cnm nerden anladın bitanem . Doktoramı gittin..

ayyy bu ateş ölçer elime yapıştı hala 36,9 çıkıyo. üç gündür her ölçtüğümde 36,8 di bugün 36,9 çıkıyo heppp ayyy sabah çok moralim bozulmuştu ama şimdi sürekli yüksek çıkınca biraz umutlandım zemuszemus

Ya gerçekten karasu haklı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı zamanda ver allahım diye dua etmek lazım..ama haklarında hayırlısı olsun...çok üzüldüm inan arkadaşım...ama zaten ilk etapta tutunamayan bebeklerin bir çoğunda bir sorun olduğu için doğanın dengesini korumak adına vücut atıyormuş...böle bir teselli asla olmaz..bi an o duyguyu yaşayıp sonra kaybetmek acıların en büyüğü ama..allahımdan senin için sabır ve şifa diliyorum..ama biliyorumki ne yaşarsak yaşayalım ,belki kolay belki zor bir gün hepimiz bu duyguyu tadacağız..önemli olan yılmamak ve şükretmek...kendine çok dikkat et olur mu...

nasıl :1shok: anlamadım ben açıklarmısın??? doktoramı gittin kanamanmı çoğaldı ne oldu neeeeeee

yhaaaaa demekki çok üzgünnnnnnn mafoldumben kendini hazır hissedince gelir konuşur zaten canım benim yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…