canım ben gebeliğimin en başında sadece folik asit kullanıyordum
sonra düşük tehlıkem olunca doktor progetsan verdi ve ilk bebegımın kalbi
durdugu için de coraspin...coraspin kanı sulandırıo ve bebek kalbi durması gelişim
bozuklugu olabileceği gibi kanın koyulugundan da kaynaklanabildiği için önlem almak
istedi doktorum...normalde herkese verilmiyo
12. Haftamda folik asiti bıraktırdı
14. Haftamdada progestanı bıraktırdı (aslında 12. Haftamda bırakmam gerekıyordu
lekelenmelerim sürdüğü için fazladan kullandırdı )
16. Haftada elevit ve ferrum fort verdi :) halen onları kullanıyorum
Kızlar ben bebeğimi düşürdüm bugün mafoldumben beni listeden silebilirsiniz artık mafoldumben bir günlüğüne de olsa şeref tribününde kalmak güzeldi, inşallah hepiniz o duyguyu kalıcı olarak yaşarsınız, rabbim hiçbirinize benim yaşadıklarımı yaşatmasın :Saruboceq: her zaman hayırlı ve sağlıklı gebelik isteyin, illa hamile kalıyım diye dua etmeyin, ben artık öyle yapıcam :gitme:
ayyyyyy allahımmmmmm heyecandan ve meraktan ölebilirim şu an
gelen giden yok hala kızlarrr
Kızlar ben bebeğimi düşürdüm bugün mafoldumben beni listeden silebilirsiniz artık mafoldumben bir günlüğüne de olsa şeref tribününde kalmak güzeldi, inşallah hepiniz o duyguyu kalıcı olarak yaşarsınız, rabbim hiçbirinize benim yaşadıklarımı yaşatmasın :Saruboceq: her zaman hayırlı ve sağlıklı gebelik isteyin, illa hamile kalıyım diye dua etmeyin, ben artık öyle yapıcam :gitme:
kızlar ben bebeğimi düşürdüm bugün mafoldumben beni listeden silebilirsiniz artık mafoldumben bir günlüğüne de olsa şeref tribününde kalmak güzeldi, inşallah hepiniz o duyguyu kalıcı olarak yaşarsınız, rabbim hiçbirinize benim yaşadıklarımı yaşatmasın :saruboceq: Her zaman hayırlı ve sağlıklı gebelik isteyin, illa hamile kalıyım diye dua etmeyin, ben artık öyle yapıcam :gitme:
cnm test yapsana bizde ögrenelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?