Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Yaklaşık 2 saat önce korkunç bi sancıyla uyandım kalkıp iki büklüm tuvalete gittim hemen, ve tuvalete 5-6 tane tırnak büyüklüğünde parçalar attım, sonra da çok yoğun kanamam başladı, doktorumu aradım hemen, düşük yapmışsın, artık yapıcak bişey yok, zaten beklediğimiz bişeydi dedi, bugün de bekle, yarın kontrole gel bakalım beta hcg sıfırlanmış mı dedi :sinifsinif: ayrıca önümüzdeki ay için tedavine de başlarız bi engel görmezsek dedi :sinifsinif: ama ben tekrar istediğimden emin diilim, sanırım artık biraz dinlenmek istiyorum psikolojim alt üst oldu :sinifsinif: 10 aylık evliyim ve bu 3. düşüğüm, ve hep aynı şekilde düşüyo, benim vücudum anneliği kabul etmiyo galiba, ne var bende anlamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben

cnmm sabah il yataktan kalkınca ölçüyosun atesini. Tabiki gün içinde atesin degişir ve dogru sonucu göremezsin.
Yani sabah il yataktan kalktıgında ölç ve not al..

cnm çok üzüldüm. Sakın vaz gecme canım. Herzaman yanındayız bunu hiç unutma canımm.

offf canım anlıyorum seni çok üzülüyorsun, ama sabırlı olman lazım, karamsarlığa kapılma, dediğin gibi biraz dinlen, moralin düzelsin sonra tekrar başlarsınız...ama lütfen bırakma kendini gülüm......eşin düşün, sen üzülürsen o da çok üzülür..eşini üzmek istemezsin demi?
bir gün sende mutlaka anne olacaksın üzme tatlı canını :çok üzgünüm:

[karasucum

canım benim...ama iyi düşünmüşsün kısa bir süredebu kadar düşük yaşadığını bilmiyordum...evet bence de biraz ara ver..senin için yıpratıcı olur hemen aynı sürece girişirsen..bir iki ay dinlen tatil planlarınız vardı..kocişinle tatilini yap hiçbir seyi düşünme..dinlendiğini hissettikten sonra korunmayı bırakırsın...hiç düşünmeden belki de oluveririr bakmışsın...her şeyin bir zamanı var ve..elbetteki de sen de anne olacaksın...

canım hiç böyle düşünme. elbetteki tutunacak ama dinlenmek iyi gelebilir. oluruna bırak öyle takip filanda yapma zaten ona karar vermiştin şu yazı dinlenerek geçir kışa girerken yine başlarsınız. belkide bu dinlenme sürensinde kendiliğinden oluverir. belli olmaz vucudun ilaçlardan arınsın dinlensin biraz. bide sana bişey söyliyimmi sen her halukarda folik asit al canım. bak yetişkin her kişinin kadın erkek farketmiyo alması gerekiyomuş folik asit biliyomuydun. sen hergün bi folik asit al sürpriz bi gebelik olursada bebeğin sağlıklı olmasını sağlıyıp ilk ay gelişimini sağlıyomuş.

karasum bitanem..senin üçmü oldu bu..bilmiyodummm...
hayırlısı böyleymiş..napalım...nolur üzüülmee..ve sen diyodun yaa yazın ara vericem diye..psikolojimi düzeltçem.diye..çok iyi olur...bence hiç korunma..bu arada bitkisel destek al..yazın tatilde klomen tedavisini tekrarla..tamam..tamam???

cnmm sabah il yataktan kalkınca ölçüyosun atesini. Tabiki gün içinde atesin degişir ve dogru sonucu göremezsin.
Yani sabah il yataktan kalktıgında ölç ve not al..

bugün yaptım onu düşük çıktı 36,5 çıktı yazdım ya mafoldumben zaten sabah ilk defa ölçtüm. ama gün içinde hiç değişmiyo hep 36,9 çıkıyo. saat 10dan sonra hep 36,9 bu neden böyle olur onuda anlamış değilim. ben baktım netten sabah ölçülmesinin sebebi gün içinde düşermiş. sabah sıcak yataktan çıkıyosun ya o sıcaklıkla ölçüyosun. benimde tam tersi o yüzden garibime gidiyo. çalıştığım yerde soğuk bi ortam sıcak bi yerde değilim yani anlıyamadım. neyse boşverelim bu ateş olayını :1closedeyes: zaten bugün regl günüm henüz bi gelişme yok. görcez bakalım ne olcak hayırlısı artık......

canım sen niye ölçüyosun ateşini? :uhm:

İÇİMDEKİ HİSSSS:dance:

hayatım seninki doğru..bende öyle okumuştum..ateşini yataktan çıkmadan ölçüyosun..çünkü gün içinde hava koşulları..hareketler..yemen içmen sıcaklığı etkiliyomuş..yükseliyomuş..ben öyle hatırlıyorum..yani sen gün içinde değil,,,hergün yataktan çıkmadan ölçeceksin ateşini,,ve onları not edeceksin..tamammı???

Kızlar ben Çıkıyorum...herkese ıyı hafta sonları ..gÜzel gÜzel dınlenelım koca bır hafta ÇalıŞtık deĞıl mı...

Karasucum senı Çok ÖpÜyorum...gÜzel bır duŞ al...sancını da azaltır...kendıne ıyı bak unutma kı herŞeyden Önce senın saĞlıĞın gelır...aklını daĞıtmaya bak...

karasu burdamısın..nolursun üzülme...vardır rabbimin bi bildiği..lütfennn.eşini üzme..yazık..içi gider sen üzülürsennn...bak tedaviye karar verirsen el birliğiyle birazda bitkisel takviyeyle birbirimize destek oluruz..olmazmı???

güle güle canımmmmmmmmm :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…