ayyy bu ateş ölçer elime yapıştı hala 36,9 çıkıyo. üç gündür her ölçtüğümde 36,8 di bugün 36,9 çıkıyo heppp ayyy sabah çok moralim bozulmuştu ama şimdi sürekli yüksek çıkınca biraz umutlandım zemuszemus
yaklaşık 2 saat önce korkunç bi sancıyla uyandım kalkıp iki büklüm tuvalete gittim hemen, ve tuvalete 5-6 tane tırnak büyüklüğünde parçalar attım, sonra da çok yoğun kanamam başladı, doktorumu aradım hemen, düşük yapmışsın, artık yapıcak bişey yok, zaten beklediğimiz bişeydi dedi, bugün de bekle, yarın kontrole gel bakalım beta hcg sıfırlanmış mı dedi :sinifsinif: Ayrıca önümüzdeki ay için tedavine de başlarız bi engel görmezsek dedi :sinifsinif: Ama ben tekrar istediğimden emin diilim, sanırım artık biraz dinlenmek istiyorum psikolojim alt üst oldu :sinifsinif: 10 aylık evliyim ve bu 3. Düşüğüm, ve hep aynı şekilde düşüyo, benim vücudum anneliği kabul etmiyo galiba, ne var bende anlamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben
Yaklaşık 2 saat önce korkunç bi sancıyla uyandım kalkıp iki büklüm tuvalete gittim hemen, ve tuvalete 5-6 tane tırnak büyüklüğünde parçalar attım, sonra da çok yoğun kanamam başladı, doktorumu aradım hemen, düşük yapmışsın, artık yapıcak bişey yok, zaten beklediğimiz bişeydi dedi, bugün de bekle, yarın kontrole gel bakalım beta hcg sıfırlanmış mı dedi :sinifsinif: ayrıca önümüzdeki ay için tedavine de başlarız bi engel görmezsek dedi :sinifsinif: ama ben tekrar istediğimden emin diilim, sanırım artık biraz dinlenmek istiyorum psikolojim alt üst oldu :sinifsinif: 10 aylık evliyim ve bu 3. düşüğüm, ve hep aynı şekilde düşüyo, benim vücudum anneliği kabul etmiyo galiba, ne var bende anlamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben
Yaklaşık 2 saat önce korkunç bi sancıyla uyandım kalkıp iki büklüm tuvalete gittim hemen, ve tuvalete 5-6 tane tırnak büyüklüğünde parçalar attım, sonra da çok yoğun kanamam başladı, doktorumu aradım hemen, düşük yapmışsın, artık yapıcak bişey yok, zaten beklediğimiz bişeydi dedi, bugün de bekle, yarın kontrole gel bakalım beta hcg sıfırlanmış mı dedi :sinifsinif: ayrıca önümüzdeki ay için tedavine de başlarız bi engel görmezsek dedi :sinifsinif: ama ben tekrar istediğimden emin diilim, sanırım artık biraz dinlenmek istiyorum psikolojim alt üst oldu :sinifsinif: 10 aylık evliyim ve bu 3. düşüğüm, ve hep aynı şekilde düşüyo, benim vücudum anneliği kabul etmiyo galiba, ne var bende anlamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben
cnmm sabah il yataktan kalkınca ölçüyosun atesini. Tabiki gün içinde atesin degişir ve dogru sonucu göremezsin.
Yani sabah il yataktan kalktıgında ölç ve not al..
yine gitti ...
canım yaaa çok üzüldüm gerçekten...o kadar çok sevinmiştim ki :sinifsinif:
bugün yaptım onu düşük çıktı 36,5 çıktı yazdım ya mafoldumben zaten sabah ilk defa ölçtüm. ama gün içinde hiç değişmiyo hep 36,9 çıkıyo. saat 10dan sonra hep 36,9 bu neden böyle olur onuda anlamış değilim. ben baktım netten sabah ölçülmesinin sebebi gün içinde düşermiş. sabah sıcak yataktan çıkıyosun ya o sıcaklıkla ölçüyosun. benimde tam tersi o yüzden garibime gidiyo. çalıştığım yerde soğuk bi ortam sıcak bi yerde değilim yani anlıyamadım. neyse boşverelim bu ateş olayını :1closedeyes: zaten bugün regl günüm henüz bi gelişme yok. görcez bakalım ne olcak hayırlısı artık......
bugün yaptım onu düşük çıktı 36,5 çıktı yazdım ya mafoldumben zaten sabah ilk defa ölçtüm. ama gün içinde hiç değişmiyo hep 36,9 çıkıyo. saat 10dan sonra hep 36,9 bu neden böyle olur onuda anlamış değilim. ben baktım netten sabah ölçülmesinin sebebi gün içinde düşermiş. sabah sıcak yataktan çıkıyosun ya o sıcaklıkla ölçüyosun. benimde tam tersi o yüzden garibime gidiyo. çalıştığım yerde soğuk bi ortam sıcak bi yerde değilim yani anlıyamadım. neyse boşverelim bu ateş olayını :1closedeyes: zaten bugün regl günüm henüz bi gelişme yok. görcez bakalım ne olcak hayırlısı artık......
evet... :çok üzgünüm:
allahım herkese hayırlısı versin. .işallah yakın zamanda kendini toplar.
Kızlar ben Çıkıyorum...herkese İyİ hafta sonları ..gÜzel gÜzel dİnlenelİm koca bİr hafta ÇalıŞtık deĞİl mİ...
Karasucum senİ Çok ÖpÜyorum...gÜzel bİr duŞ al...sancını da azaltır...kendİne İyİ bak unutma kİ herŞeyden Önce senİn saĞlıĞın gelİr...aklını daĞıtmaya bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?