Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

SANADA İYİ HAFTA SONLARI CNM... KENDİNE VE OGKLUSUNA İYİ BAKK:1hug:

canım sen niye ölçüyosun ateşini? :uhm:
aman ne bilim ben yaaa. ööle ateş yüksek olunca regl olmana yakın hamiş olabilirmişsin diye duydum ölçüp duruyorum bende.
İÇİMDEKİ HİSSSS:dance:
nee içindeki his hamişimmi diyo boshayallersmile bana ööle gelmiyo işte bak sabah ölçülen ateş önemliymiş zaten benim sabah düşük çıktı tamam çok düşük değil ama belkide düşçek daha. 36,8de regl olanlarda var. belli olmuyoki bütün ay ölçmem lazımdı. önümüzdeki ay yapıcam onu zaten.

elifim önümüzdeki ay sabahları ölççem zaten ben. yok gün içinde sıcaklık düşüyomuş genelde ama yükseldiği zamanlarda olabilir yediğine içtiğine bağlı olarak. yani en sağlıklısı sabah tabikide. ona gelecek ay bakıcam bu ay bişi yok gibi zaten. e bugünde geççek ben hafta sonu giremiyorum nete biliyosun. ptesi kırmızılar gelirse söölerim zaten ona görede bu ay nasıl bi hazırlık yapçağımıza karar veririz. balmı çörekotumu arı sütümü polenmi neyse artık bi bakiciğizzzzz

Tamam canım, önümüze bakıcaz artık yapıcak bişey yok :sinifsinif: kociş bi gelsin, akşam konuşalım onunla, biz aslında olmazsa bu ay bidaha deneriz, yine olmazsa yazın ara veririz diyoduk ama bakalım şimdi ne dicek kociş bilmiyorumkismile

Telefonda güldürüyo beni bi de deli kocişim :sinifsinif: oohhhh oohhhhhh yasak kalktı yani ha diyo göbek atacak nerdeyse :kedi: adetin bitsin hemen dönelim yeşil sahalara, ben seni çok özledim diyo :kedi:

of yaa tam da bugün iyiyim kızlar diye haber vercektim şuan acayip üzüldüm karasuya allahım ne oldu isteyenleri tez zamanda kavuştur bebeklerine

napıyorsun canım

napıyım..biyandan veri girişi yapıyorum..bi yandan karasuyu düşünüyorum..karasu bitkisel desteğe herzaman karşı çıktı ama bence düşünebilir..etkisi oluyor..ben mesela karanfil alıcam..yemeklerden sonra yutmak için.arı sütü polen bal alıcam..siyah üzüm alıcam..çekirdekli..çekirdeği e vitamini içeriyormuş..e vitaminide üreme hormonlarıyla alakalıymış...ve belki incir kürüde yaparım ..belki..incir kürü yapmasamda kahvaltılarda incir ve ceviz yemeyi düşünüyorum...ve İnş oruçta tutmak istiyorum...Allahtan bi mani çıkmazsa düşünüyorum bunları yapmayı.....

evet bencede. belkide çok fazla stres yaptığın için düştü. bu ay eğlencesine takılalım illa olcak diye odaklamayalım kendimizi. lütfen sıkma canını :çok üzgünüm:

moralim bozuldu yaaa... :çok üzgünüm:

Tamam tamam üzülme canım benim olumunekankayizsmile , hem bak sana demiştim, ben seni yalnız bırakmam beraber HAMıŞ kalacaz diye, bak tuttum sözümü, postaladım tuvaletin deliğine kaydirigubbakcemile3 ben arkadaşımı yalnız bırakmam dedim, git bidahaki ay gel dedim boshayallersmile

eşin seni üzmemek için herşey yapıyo, o da çok üzülüyordur eminim, sen de üzüldüğünü ona hissettirme tamam mı gülüm...karşılıklı moral verin birbirinize.

helal olsun senin kocişe..işte okadar...dünyanın sonu değil yaa.daha çok gençsiniz..Allahın izniyle O_LA_CAKK!!
hadi önümüzdeki ay beraber deneyelim... yerimseniben
idil superisi ve yarenle beraber...

of yaa tam da bugün iyiyim kızlar diye haber vercektim şuan acayip üzüldüm karasuya allahım ne oldu isteyenleri tez zamanda kavuştur bebeklerine

iyi olmana çok sevindiiimmm :1hug: geççek bakkk işte yavaş yavaş atlatıcaksın yeterki isteee yerimseniben dozunu azaltmaya başladınmı sen?

keşke ben de senin kadar pozitif olsam yaaa....süpersin elifim!!! böyle devam ett
seni örnek alıcam bundan sonraaa canım benim

Liste hangi sayfadadır acaba yaaa bilmiyorumkismile düzenleyip ekleyim buraya, yeni adet tarihimi de yaziyim bari zemuszemus

:lepi: :lepi: heh şöyle bidenemmmm.dur seni sulu sulu bi öpemmm.... Şeniz Şeniz
hiç yakışmıyo sana karmasaRLIK...

canım benimmmmmmmm...sen çok güçlü bir kadınsın ve kocişinde en büyük destegin helal olsun ona da...seni böyle bir zamanda bile güldürebiliyosa kıymetini bil kocişinin...
mayısa hepberaber bomba gibi gireriz hı ne dersin?
sen moralini yeterki yüksek tut...biz hep senin yanındayız...

keşke ben de senin kadar pozitif olsam yaaa....süpersin elifim!!! böyle devam ett
seni örnek alıcam bundan sonraaa canım benim

tabi ama yaaa..ilaçları neyden yapıyolar sanki..bitkileri göz ardı etmeyelim..tamam??

önümüzdeki ay bomba gibi olacak... :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…