Kızlar ben Çıkıyorum...herkese İyİ hafta sonları ..gÜzel gÜzel dİnlenelİm koca bİr hafta ÇalıŞtık deĞİl mİ...
Karasucum senİ Çok ÖpÜyorum...gÜzel bİr duŞ al...sancını da azaltır...kendİne İyİ bak unutma kİ herŞeyden Önce senİn saĞlıĞın gelİr...aklını daĞıtmaya bak...
burdayım gülümmm...
Elson orda mısın canımmmmmm
moralim bozuldu yaaa... :çok üzgünüm:
aman ne bilim ben yaaa. ööle ateş yüksek olunca regl olmana yakın hamiş olabilirmişsin diye duydum ölçüp duruyorum bende.canım sen niye ölçüyosun ateşini? :uhm:
nee içindeki his hamişimmi diyo boshayallersmile bana ööle gelmiyo işte bak sabah ölçülen ateş önemliymiş zaten benim sabah düşük çıktı tamam çok düşük değil ama belkide düşçek daha. 36,8de regl olanlarda var. belli olmuyoki bütün ay ölçmem lazımdı. önümüzdeki ay yapıcam onu zaten.İÇİMDEKİ HİSSSS:dance:
hayatım seninki doğru..bende öyle okumuştum..ateşini yataktan çıkmadan ölçüyosun..çünkü gün içinde hava koşulları..hareketler..yemen içmen sıcaklığı etkiliyomuş..yükseliyomuş..ben öyle hatırlıyorum..yani sen gün içinde değil,,,hergün yataktan çıkmadan ölçeceksin ateşini,,ve onları not edeceksin..tamammı???
karasu burdamısın..nolursun üzülme...vardır rabbimin bi bildiği..lütfennn.eşini üzme..yazık..içi gider sen üzülürsennn...bak tedaviye karar verirsen el birliğiyle birazda bitkisel takviyeyle birbirimize destek oluruz..olmazmı???
napıyorsun canım
karasu burdamısın..nolursun üzülme...vardır rabbimin bi bildiği..lütfennn.eşini üzme..yazık..içi gider sen üzülürsennn...bak tedaviye karar verirsen el birliğiyle birazda bitkisel takviyeyle birbirimize destek oluruz..olmazmı???
moralim bozuldu yaaa... :çok üzgünüm:
Tamam canım, önümüze bakıcaz artık yapıcak bişey yok :sinifsinif: kociş bi gelsin, akşam konuşalım onunla, biz aslında olmazsa bu ay bidaha deneriz, yine olmazsa yazın ara veririz diyoduk ama bakalım şimdi ne dicek kociş bilmiyorumkismile
Telefonda güldürüyo beni bi de deli kocişim :sinifsinif: oohhhh oohhhhhh yasak kalktı yani ha diyo göbek atacak nerdeyse :kedi: adetin bitsin hemen dönelim yeşil sahalara, ben seni çok özledim diyo :kedi:
Tamam canım, önümüze bakıcaz artık yapıcak bişey yok :sinifsinif: kociş bi gelsin, akşam konuşalım onunla, biz aslında olmazsa bu ay bidaha deneriz, yine olmazsa yazın ara veririz diyoduk ama bakalım şimdi ne dicek kociş bilmiyorumkismile
Telefonda güldürüyo beni bi de deli kocişim :sinifsinif: oohhhh oohhhhhh yasak kalktı yani ha diyo göbek atacak nerdeyse :kedi: adetin bitsin hemen dönelim yeşil sahalara, ben seni çok özledim diyo :kedi:
of yaa tam da bugün iyiyim kızlar diye haber vercektim şuan acayip üzüldüm karasuya allahım ne oldu isteyenleri tez zamanda kavuştur bebeklerine
napıyım..biyandan veri girişi yapıyorum..bi yandan karasuyu düşünüyorum..karasu bitkisel desteğe herzaman karşı çıktı ama bence düşünebilir..etkisi oluyor..ben mesela karanfil alıcam..yemeklerden sonra yutmak için.arı sütü polen bal alıcam..siyah üzüm alıcam..çekirdekli..çekirdeği e vitamini içeriyormuş..e vitaminide üreme hormonlarıyla alakalıymış...ve belki incir kürüde yaparım ..belki..incir kürü yapmasamda kahvaltılarda incir ve ceviz yemeyi düşünüyorum...ve İnş oruçta tutmak istiyorum...Allahtan bi mani çıkmazsa düşünüyorum bunları yapmayı.....
Tamam tamam üzülme canım benim olumunekankayizsmile , hem bak sana demiştim, ben seni yalnız bırakmam beraber HAMİŞ kalacaz diye, bak tuttum sözümü, postaladım tuvaletin deliğine kaydirigubbakcemile3 ben arkadaşımı yalnız bırakmam dedim, git bidahaki ay gel dedim boshayallersmile
Kızlar ben bebeğimi düşürdüm bugün mafoldumben beni listeden silebilirsiniz artık mafoldumben bir günlüğüne de olsa şeref tribününde kalmak güzeldi, inşallah hepiniz o duyguyu kalıcı olarak yaşarsınız, rabbim hiçbirinize benim yaşadıklarımı yaşatmasın :Saruboceq: her zaman hayırlı ve sağlıklı gebelik isteyin, illa hamile kalıyım diye dua etmeyin, ben artık öyle yapıcam :gitme:
keşke ben de senin kadar pozitif olsam yaaa....süpersin elifim!!! böyle devam ett
seni örnek alıcam bundan sonraaa canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?