Liste hangi sayfadadır acaba yaaa bilmiyorumkismile düzenleyip ekleyim buraya, yeni adet tarihimi de yaziyim bari zemuszemus
ben kasık sancısı ve gaz şikayetim üzerine gittim adetime 3 gün olduğunu ve kan testi yaptırmak istediğimi söyledim daha yaptırma çok erken bi adet günün gelsin dedi eger şimdi baktırırsan sonuç yanlış olur dedi çok üzüldüm çünkü buğüne kendimi şartlandırmıştım neyse artık pzt yi beklicem
eleviti ben de kullanıyorum ne zamandır..bana da ac dedı..ama ben sabah ac karnına tıroıt hapımı ıcıyorum..onunlada dmır hapı aynı anda kullanılmıyor..ben de mı gece ıcsem bunu elevıtle aynı anda acep...
saol canım bilgilerin için . Haftaya bende gidecem doktara işallah bebiş iyidir...
Kızlar ben bebeğimi düşürdüm bugün mafoldumben beni listeden silebilirsiniz artık mafoldumben bir günlüğüne de olsa şeref tribününde kalmak güzeldi, inşallah hepiniz o duyguyu kalıcı olarak yaşarsınız, rabbim hiçbirinize benim yaşadıklarımı yaşatmasın :Saruboceq: her zaman hayırlı ve sağlıklı gebelik isteyin, illa hamile kalıyım diye dua etmeyin, ben artık öyle yapıcam :gitme:
Yaklaşık 2 saat önce korkunç bi sancıyla uyandım kalkıp iki büklüm tuvalete gittim hemen, ve tuvalete 5-6 tane tırnak büyüklüğünde parçalar attım, sonra da çok yoğun kanamam başladı, doktorumu aradım hemen, düşük yapmışsın, artık yapıcak bişey yok, zaten beklediğimiz bişeydi dedi, bugün de bekle, yarın kontrole gel bakalım beta hcg sıfırlanmış mı dedi :sinifsinif: ayrıca önümüzdeki ay için tedavine de başlarız bi engel görmezsek dedi :sinifsinif: ama ben tekrar istediğimden emin diilim, sanırım artık biraz dinlenmek istiyorum psikolojim alt üst oldu :sinifsinif: 10 aylık evliyim ve bu 3. düşüğüm, ve hep aynı şekilde düşüyo, benim vücudum anneliği kabul etmiyo galiba, ne var bende anlamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben
canım benimmmmmmmm...sen çok güçlü bir kadınsın ve kocişinde en büyük destegin helal olsun ona da...seni böyle bir zamanda bile güldürebiliyosa kıymetini bil kocişinin...
mayısa hepberaber bomba gibi gireriz hı ne dersin?
sen moralini yeterki yüksek tut...biz hep senin yanındayız...
Liste hangi sayfadadır acaba yaaa bilmiyorumkismile düzenleyip ekleyim buraya, yeni adet tarihimi de yaziyim bari zemuszemus
Sağolun canlarım benim iyiki varsınız olumunekankayizsmile bigün hepimiz bugünleri unutup miniklerimizi kucağımıza alıcaz inş. :Saruboceq: rabbim bize ve kocişlerimize sağlık versin yeter ki :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:
karasucum ne diyosun inanamıyorum :gitme:
canım sneın bununla beraber 3 düşükmü oldu ve sen 10 aylık evlıyken hala bebeıs mı denıyosun düşükten sonra en az 6 ay dinlenmen lazım bilmiyomusun ah canım ya
lütfen yıpratma kendini
belki duymussundur üst üste düşük yapanlara sübyan muskası yaparlar onu bi araştır
derim 4-5 tane üst üste düşük yaşayan bı akrabamız sübyan muskasından sonra sağlıklı bi şekılde hamile kalabılmıştı
tekrar çok geçmiş oslun canım üzülme lütfen:gitme: :gitme: :gitme: :gitme:
Yok canım üzülmüyorum artık toparlandım sayılır sayenizde yerimseniben benim düşüklerim hep tutunma aşamasında olduğu için doktorların gözünde düşük bile sayılmıyo bu, o yüzden ara vermeme gerek görmüyo doktorum, ben onu sordum ama bana şöyle açıkladı, senin yaşadığın şeyi her gün binlercesi yaşıyo ama adet oldum sanıyo, hamile kalıp düşürdüğünün farkında bile olmuyo, eğer bu ay sana yumurta takibi yapmasaydık sen de bilmicektin, adet oldum ama biraz sancılı geçti, üşüttüm heralde dicektin dedi.
bundan sonra daha sık kontrol ederiz, en başından yakalar önlemimizi alırız diyo boshayallersmile
birşey sormak istiyorum 3yıl hiç olmayan bebek 3yıl sonra hiç birşey yapmadan doktora gitmeden birşey kullanmadan nasıl olur?
ay canım gerçektenmiii???? bende evlendiğimden beri 2 kere çok agrılı geçti hatta hastanelik olmuştum serum iğne takmıslardı o kadar agrılı yaniii... acaba bendemi düşük yapmıstım o zaman...hiç yumurta takibi yaptırmamıştım doktora....ayy gerçekten olabilirmi böyle birşey??
Allah isterse olur hayatım, hiç kafanı yorma bence böyle şeylere, O " ol " desin yeter ki :Saruboceq:
3 sene değil, 10-15 sene ne tedaviler görüp çocuğu olmayıp da tedaviyi bıraktıktan sonra kendiliğinden bebek sahibi olan çok insan biliyorum ben yerimseniben
Allahım istesin yeter ki :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bende çok yakından bildiğim 2 kişide oldu birisi öz halam onca tüp bebek tedavisi falan işe yaramadı artık tam bıraktılar kendiliğinden tedavisiz oldu maşalh pekde güzel ve sağlıklı bir kızı olduAllah isterse olur hayatım, hiç kafanı yorma bence böyle şeylere, O " ol " desin yeter ki :Saruboceq:
3 sene değil, 10-15 sene ne tedaviler görüp çocuğu olmayıp da tedaviyi bıraktıktan sonra kendiliğinden bebek sahibi olan çok insan biliyorum ben yerimseniben
Allahım istesin yeter ki :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Canım hemen aklına kötü şeyler getirme, neden hemen böyle düşünüyosun kilmaz: ben sizde kendinizde böyle bişey arayın diye söylemedim ama üzme beni nolur :sinifsinif:
Yok canım üzülmüyorum artık toparlandım sayılır sayenizde yerimseniben benim düşüklerim hep tutunma aşamasında olduğu için doktorların gözünde düşük bile sayılmıyo bu, o yüzden ara vermeme gerek görmüyo doktorum, ben onu sordum ama bana şöyle açıkladı, senin yaşadığın şeyi her gün binlercesi yaşıyo ama adet oldum sanıyo, hamile kalıp düşürdüğünün farkında bile olmuyo, eğer bu ay sana yumurta takibi yapmasaydık sen de bilmicektin, adet oldum ama biraz sancılı geçti, üşüttüm heralde dicektin dedi.
bundan sonra daha sık kontrol ederiz, en başından yakalar önlemimizi alırız diyo boshayallersmile
kızlar bakın size ne diycem..
kociş geldi bugün...
Cuma namazından sonra yanıma uğradı..dedimki dua ettnmi bebiş için???
ve CEVAP::::::
----Hiç Aklıma gelmedikiiiiiii....... kafamçokkarıştı
oy benim oduncuğummm... :roflol: :roflol:
Allah iyiliğni versin emiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar bakın size ne diycem..
kociş geldi bugün...
Cuma namazından sonra yanıma uğradı..dedimki dua ettnmi bebiş için???
ve CEVAP::::::
----Hiç Aklıma gelmedikiiiiiii....... kafamçokkarıştı
oy benim oduncuğummm... :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?