Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

islamitruhek ..............29 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan.......................6 NıSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
gokcegokce................13 NıSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
idilcan.........................16 NıSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
anggelll.......................16 NıSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
superisiyim..................16 NıSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

SariLale.......................23 NıSAN
naneseker....................23 NıSAN
elson............................25 NıSAN
hatice_48.....................30 NıSAN
prensesss016.................6 MAYIS
deryainci.......................9 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS
bayankarasu.................15 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NıSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Liste hangi sayfadadır acaba yaaa bilmiyorumkismile düzenleyip ekleyim buraya, yeni adet tarihimi de yaziyim bari zemuszemus

işte bizim karasuyumuzzz!!! canım benimmm... :1hug:
o zaman hemen adetin biter bitmez arısütü polen bal karışımı alıyosun tamammııı!!!
hepberaber bu ay bunu uygulayacagız!!!
dimi kızlarr!!!

Hayırlısı olsn canım :) bekle madem

canım eylul anneleri topiğinde bana sabah alma mide rahatsızlıgı yapıyo dedier ilacımı
alırken eczaneci yalnız biraz midenızı rahatsız edebilir dedi evet duymustum akşam alsam olurmu dedim tabi tabi farketmez dedi akşam alıyorum onun için :)

saol canım bilgilerin için . Haftaya bende gidecem doktara işallah bebiş iyidir...

iyidir inşallah canım :) rica ederim :)

karasucum ne diyosun inanamıyorum :gitme:
canım sneın bununla beraber 3 düşükmü oldu ve sen 10 aylık evlıyken hala bebeıs mı denıyosun düşükten sonra en az 6 ay dinlenmen lazım bilmiyomusun ah canım ya

lütfen yıpratma kendini
belki duymussundur üst üste düşük yapanlara sübyan muskası yaparlar onu bi araştır
derim 4-5 tane üst üste düşük yaşayan bı akrabamız sübyan muskasından sonra sağlıklı bi şekılde hamile kalabılmıştı

tekrar çok geçmiş oslun canım üzülme lütfen:gitme: :gitme: :gitme: :gitme:

Sağolun canlarım benim iyiki varsınız olumunekankayizsmile bigün hepimiz bugünleri unutup miniklerimizi kucağımıza alıcaz inş. :Saruboceq: rabbim bize ve kocişlerimize sağlık versin yeter ki :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:

karsucum bidenem canım inan cok üzüldüm.dün o kadar mutlu olmuştumki anlatamam sanki ben hamile kalmışım kadar mutluydum..ama ne diyelim böylesi daha hayırlıymışki böyle olmuşş..sen cok dayanıklı bir kızsın ben buna inanıyorum bunu atlatırsın ve yeniden çalışmalara başlarsın..peki bu 3. düşükse herhangi bir tahlil filan yapılmadı sana daha önceki düşüklerinde..bende 3 meleğimi kaybettim ve birisi 5 aylık kızdı.ama ümitlerimi hiç yitirmedim OLUCAK diyorum başka birşey demiyorum..
allahım bizlere sağlık versin o yeterli daha genciz güzelizzzz..:)))

iyiki sende varsın canım benim opuyorumnanaktan
amin canım aminnnnnn :Saruboceq:
biz böyle birbimize destek oldukça insan ne kadar olumsuzluk olursa olsun vazgeçmiyor yine istemeye devam!!!

Yok canım üzülmüyorum artık toparlandım sayılır sayenizde yerimseniben benim düşüklerim hep tutunma aşamasında olduğu için doktorların gözünde düşük bile sayılmıyo bu, o yüzden ara vermeme gerek görmüyo doktorum, ben onu sordum ama bana şöyle açıkladı, senin yaşadığın şeyi her gün binlercesi yaşıyo ama adet oldum sanıyo, hamile kalıp düşürdüğünün farkında bile olmuyo, eğer bu ay sana yumurta takibi yapmasaydık sen de bilmicektin, adet oldum ama biraz sancılı geçti, üşüttüm heralde dicektin dedi.
bundan sonra daha sık kontrol ederiz, en başından yakalar önlemimizi alırız diyo boshayallersmile

ay canım gerçektenmiii???? bende evlendiğimden beri 2 kere çok agrılı geçti hatta hastanelik olmuştum serum iğne takmıslardı o kadar agrılı yaniii... acaba bendemi düşük yapmıstım o zaman...hiç yumurta takibi yaptırmamıştım doktora....ayy gerçekten olabilirmi böyle birşey??

birşey sormak istiyorum 3yıl hiç olmayan bebek 3yıl sonra hiç birşey yapmadan doktora gitmeden birşey kullanmadan nasıl olur?

Allah isterse olur hayatım, hiç kafanı yorma bence böyle şeylere, O " ol " desin yeter ki :Saruboceq:
3 sene değil, 10-15 sene ne tedaviler görüp çocuğu olmayıp da tedaviyi bıraktıktan sonra kendiliğinden bebek sahibi olan çok insan biliyorum ben yerimseniben
Allahım istesin yeter ki :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım hemen aklına kötü şeyler getirme, neden hemen böyle düşünüyosun ki lmaz: ben sizde kendinizde böyle bişey arayın diye söylemedim ama üzme beni nolur :sinifsinif:

öyle canım Allah herkese anne olmayı nasip etsin :Saruboceq:

bende çok yakından bildiğim 2 kişide oldu birisi öz halam onca tüp bebek tedavisi falan işe yaramadı artık tam bıraktılar kendiliğinden tedavisiz oldu maşalh pekde güzel ve sağlıklı bir kızı oldu

Canım hemen aklına kötü şeyler getirme, neden hemen böyle düşünüyosun ki lmaz: ben sizde kendinizde böyle bişey arayın diye söylemedim ama üzme beni nolur :sinifsinif:

tamam canım tamam sen yeterki üzülme ben hiçbir şey aramam kendimde.. :1hug:

hadi yaaaaaa ohaoldumsmile bak yeni bişey daha öğrendikkkkk. inşallahhhhhh en kısa zamanda hepimis kavuşuruz bebişlerimizeeee. hayırlı zamanda olsun inşallahhh :Saruboceq:

kızlar bakın size ne diycem..
kociş geldi bugün...
Cuma namazından sonra yanıma uğradı..dedimki dua ettnmi bebiş için???
ve CEVAP::::::
----Hiç Aklıma gelmedikiiiiiii....... kafamçokkarıştı
oy benim oduncuğummm... :roflol: :roflol:

Allah iyiliğni versin emiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Kocişine söyle şu mübarek günde çoooooooooooooooooooook büyük bi sevap işledi kaydirigubbakcemile3 beni çatlayana kadar güldürdü :roflol: :roflol: :roflol:
Allah sizden razı olsun ne diyim :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…