Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

anladım canım kürtaj gerektıren bi düşük yaşamadın yani hiç
inşallah bundan sonra böyle sorunlar yaşamassın canım hayırlısıyla gelir bebeğin

nee 5 aylıkken mi :1shok: düşük mü :1shok:

Allah ım çok kokrtum şimdi ya Allah ım hayırlısını ver bebeğimi ve bebeklerimizi koru :Saruboceq:

karasuuu..alıyosun dimi arı sütü polen bal...lütfen bak..bizim hatırımız içinnn.hem onu kahvaltıda yediğin bi gıda gibi gör..adetin ikinci günü başla..kocişede yedir..tamam..???

Kocişine söyle şu mübarek günde çoooooooooooooooooooook büyük bi sevap işledi kaydirigubbakcemile3 beni çatlayana kadar güldürdü :roflol: :roflol: :roflol:
Allah sizden razı olsun ne diyim :roflol:

ohh oh..arkadaşımı güldürdü yaa.akşam şeker vercem bende ona senin hatrına... aklinialirimsmile aklinialirimsmile

canım inanamadım ya çok geçmiş olsun bi tanem sende bizde çok heyecanlanmıştık
üzülme demek kolay ama üzülmemek zor biliyorum rabbim sana sağlık versin inş :teselli:

anladım canım kürtaj gerektıren bi düşük yaşamadın yani hiç
inşallah bundan sonra böyle sorunlar yaşamassın canım hayırlısıyla gelir bebeğin

Evet tatlım, benim bebeklerim malesef daha bebek olamadan düşüyolar :sinifsinif: o yüzden de kürtaja falan gerek kalmıyo, adet kanamasıyla atılıyo :sinifsinif:

İnşallah bidaha yaşamayız böyle bişey hayatım, hiçkimse yaşamaz inş. 1 günlük de olsa o annelik duygusu öyle yerleşiyo ki insana hemen, gerçekten içinde bi canlı var da can çekişiyo gibi hissediyosun ve elin kolun bağlı :sinifsinif: çok kötü çooooooooooook :sinifsinif: Rabbim birdaha yaşatmasın o duyguyu :Saruboceq:

ohh oh..arkadaşımı güldürdü yaa.akşam şeker vercem bende ona senin hatrına... aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Senin kaşınan yerlerin var da beni bahane ediyosun gibime geliyo ama neyseeeeeeeeeeeeeeeee aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

aaamiiiiiiiiiiiiiiinnnnn!!!

:roflol: :roflol: :roflol: ayy çok güldüm yaaa

bizdede şöle bi durum olmuştu biz bebiş fln düşünmüyoduk :) 9-10 aylık evliydik

eşim miraç kandili akşamı camiiye gitmişti mevlid için geldi yattık yatakta dedi ki

öyle dua ettım kı bi bebegımız olsun diye dedi bende kabul olur inşallah demiştim

ve 2 gün sonra hamile oldugumu öğrenmiştim dlaga geçmiştim vayy be mübarek adam diye
rica edeyim bi dua da size etsin hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

etsin etsinnn...

Etsin etsin biz de isteriz delikafadulden delikafadulden delikafadulden

canım dur dur hemen panik yapma..lmaz:
benim bebeğimde sorun vardı zaten..suyum azdı ve gelişim geriliği vardı bebişimde.heyet toplandı ve gebelik gelişim geriliğnden ve su azlığından normal doğumla sonlandırıldı..senağlamasenağlama
senin panik olmana gerek yok:umursamaz:

KARASUUUUU..SORUMA CEVAP VERMEDııııııııNNN..KAYTARMAAA... lmaz: ALIYOSUN DıMı ARI SÜTÜ POLEN BAL...SıYAH ÜZÜMDE AL..KAN YAPAR..ÇEKıRDEĞıYLE YE...TAMAM???

canımsın yaa cok güzel bir annesin...opuyorumnanaktan
bura senin ve elson,un resmini gördüm şuana kadar gördüklerim hakiten güzel bayanlar..aklinialirimsmile
yokmu başka koyannnnnnn

Aaaaaaaaaaaaaaa ben görmedin mi yaaaniiiiiiiiiiiii bayanssulusmile

etsin etsinnn...

Etsin etsin biz de isteriz delikafadulden delikafadulden delikafadulden

tamamdır kızlr iletücüğüm olumunekankayizsmile

heee anladım canım çok geçmiş olsun ya ay birden öyle korktum ki

peki suyunun az oldugunu nasıl anladılar benımkı az olsa söylerlermmıydı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…