Yok canım üzülmüyorum artık toparlandım sayılır sayenizde yerimseniben benim düşüklerim hep tutunma aşamasında olduğu için doktorların gözünde düşük bile sayılmıyo bu, o yüzden ara vermeme gerek görmüyo doktorum, ben onu sordum ama bana şöyle açıkladı, senin yaşadığın şeyi her gün binlercesi yaşıyo ama adet oldum sanıyo, hamile kalıp düşürdüğünün farkında bile olmuyo, eğer bu ay sana yumurta takibi yapmasaydık sen de bilmicektin, adet oldum ama biraz sancılı geçti, üşüttüm heralde dicektin dedi.
bundan sonra daha sık kontrol ederiz, en başından yakalar önlemimizi alırız diyo boshayallersmile
karsucum bidenem canım inan cok üzüldüm.dün o kadar mutlu olmuştumki anlatamam sanki ben hamile kalmışım kadar mutluydum..ama ne diyelim böylesi daha hayırlıymışki böyle olmuşş..sen cok dayanıklı bir kızsın ben buna inanıyorum bunu atlatırsın ve yeniden çalışmalara başlarsın..peki bu 3. düşükse herhangi bir tahlil filan yapılmadı sana daha önceki düşüklerinde..bende 3 meleğimi kaybettim ve birisi 5 aylık kızdı.ama ümitlerimi hiç yitirmedim OLUCAK diyorum başka birşey demiyorum..
allahım bizlere sağlık versin o yeterli daha genciz güzelizzzz..:)))
Kocişine söyle şu mübarek günde çoooooooooooooooooooook büyük bi sevap işledi kaydirigubbakcemile3 beni çatlayana kadar güldürdü :roflol: :roflol: :roflol:
Allah sizden razı olsun ne diyim :roflol:
Yaklaşık 2 saat önce korkunç bi sancıyla uyandım kalkıp iki büklüm tuvalete gittim hemen, ve tuvalete 5-6 tane tırnak büyüklüğünde parçalar attım, sonra da çok yoğun kanamam başladı, doktorumu aradım hemen, düşük yapmışsın, artık yapıcak bişey yok, zaten beklediğimiz bişeydi dedi, bugün de bekle, yarın kontrole gel bakalım beta hcg sıfırlanmış mı dedi :sinifsinif: ayrıca önümüzdeki ay için tedavine de başlarız bi engel görmezsek dedi :sinifsinif: ama ben tekrar istediğimden emin diilim, sanırım artık biraz dinlenmek istiyorum psikolojim alt üst oldu :sinifsinif: 10 aylık evliyim ve bu 3. düşüğüm, ve hep aynı şekilde düşüyo, benim vücudum anneliği kabul etmiyo galiba, ne var bende anlamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben
anladım canım kürtaj gerektıren bi düşük yaşamadın yani hiç
inşallah bundan sonra böyle sorunlar yaşamassın canım hayırlısıyla gelir bebeğin
ohh oh..arkadaşımı güldürdü yaa.akşam şeker vercem bende ona senin hatrına... aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Evet tatlım, benim bebeklerim malesef daha bebek olamadan düşüyolar :sinifsinif: o yüzden de kürtaja falan gerek kalmıyo, adet kanamasıyla atılıyo :sinifsinif:
İnşallah bidaha yaşamayız böyle bişey hayatım, hiçkimse yaşamaz inş. 1 günlük de olsa o annelik duygusu öyle yerleşiyo ki insana hemen, gerçekten içinde bi canlı var da can çekişiyo gibi hissediyosun ve elin kolun bağlı :sinifsinif: çok kötü çooooooooooook :sinifsinif: Rabbim birdaha yaşatmasın o duyguyu :Saruboceq:
kızlar bakın size ne diycem..
kociş geldi bugün...
Cuma namazından sonra yanıma uğradı..dedimki dua ettnmi bebiş için???
ve CEVAP::::::
----Hiç Aklıma gelmedikiiiiiii....... kafamçokkarıştı
oy benim oduncuğummm... :roflol: :roflol:
Senin kaşınan yerlerin var da beni bahane ediyosun gibime geliyo ama neyseeeeeeeeeeeeeeeee aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
etsin etsinnn...:roflol: :roflol: :roflol: Ayy çok güldüm yaaa
bizdede şöle bi durum olmuştu biz bebiş fln düşünmüyoduk :) 9-10 aylık evliydik
eşim miraç kandili akşamı camiiye gitmişti mevlid için geldi yattık yatakta dedi ki
öyle dua ettım kı bi bebegımız olsun diye dedi bende kabul olur inşallah demiştim
ve 2 gün sonra hamile oldugumu öğrenmiştim dlaga geçmiştim vayy be mübarek adam diye
rica edeyim bi dua da size etsin hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:roflol: :roflol: :roflol: ayy çok güldüm yaaa
bizdede şöle bi durum olmuştu biz bebiş fln düşünmüyoduk :) 9-10 aylık evliydik
eşim miraç kandili akşamı camiiye gitmişti mevlid için geldi yattık yatakta dedi ki
öyle dua ettım kı bi bebegımız olsun diye dedi bende kabul olur inşallah demiştim
ve 2 gün sonra hamile oldugumu öğrenmiştim dlaga geçmiştim vayy be mübarek adam diye
rica edeyim bi dua da size etsin hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
anladım canım kürtaj gerektıren bi düşük yaşamadın yani hiç
inşallah bundan sonra böyle sorunlar yaşamassın canım hayırlısıyla gelir bebeğin
nee 5 aylıkken mi :1shok: düşük mü :1shok:
Allah ım çok kokrtum şimdi ya Allah ım hayırlısını ver bebeğimi ve bebeklerimizi koru :Saruboceq:
kızlarr bu benimm:)))
canımsın yaa cok güzel bir annesin...opuyorumnanaktan
bura senin ve elson,un resmini gördüm şuana kadar gördüklerim hakiten güzel bayanlar..aklinialirimsmile
yokmu başka koyannnnnnn
etsin etsinnn...
Etsin etsin biz de isteriz delikafadulden delikafadulden delikafadulden
canım dur dur hemen panik yapma..lmaz:
benim bebeğimde sorun vardı zaten..suyum azdı ve gelişim geriliği vardı bebişimde.heyet toplandı ve gebelik gelişim geriliğnden ve su azlığından normal doğumla sonlandırıldı..senağlamasenağlama
senin panik olmana gerek yok:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?