KARASUUUUU..SORUMA CEVAP VERMEDİİİİİİİİNNN..KAYTARMAAA...lmaz: ALIYOSUN DİMİ ARI SÜTÜ POLEN BAL...SİYAH ÜZÜMDE AL..KAN YAPAR..ÇEKİRDEĞİYLE YE...TAMAM???
:roflol: :roflol: :roflol: ayy çok güldüm yaaa
bizdede şöle bi durum olmuştu biz bebiş fln düşünmüyoduk :) 9-10 aylık evliydik
eşim miraç kandili akşamı camiiye gitmişti mevlid için geldi yattık yatakta dedi ki
öyle dua ettım kı bi bebegımız olsun diye dedi bende kabul olur inşallah demiştim
ve 2 gün sonra hamile oldugumu öğrenmiştim dlaga geçmiştim vayy be mübarek adam diye
rica edeyim bi dua da size etsin hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Senin kaşınan yerlerin var da beni bahane ediyosun gibime geliyo ama neyseeeeeeeeeeeeeeeee aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
canımsın yaa cok güzel bir annesin...opuyorumnanaktan
bura senin ve elson,un resmini gördüm şuana kadar gördüklerim hakiten güzel bayanlar..aklinialirimsmile
yokmu başka koyannnnnnn
KARASUUUUU..SORUMA CEVAP VERMEDİİİİİİİİNNN..KAYTARMAAA...lmaz: ALIYOSUN DİMİ ARI SÜTÜ POLEN BAL...SİYAH ÜZÜMDE AL..KAN YAPAR..ÇEKİRDEĞİYLE YE...TAMAM???
tamam kız, yarın alıp başlıyorum hemen yerimseniben ama doktoruma söylemicem, duyarsa ok kızar bana eyvahedigeldismile nasıl kullanıcaz bunu söyle bakalım boshayallersmile
EVET CANIM..BENDE ONU KASTETTİM... yerimsenibenkızlar kuru üzümü siyah büyük ve çekirdekli olanındna alın annem bana ondan yedirdi hep kızzz aklıma geldi şimdi yerimseniben
tamamdır kızlr iletücüğüm olumunekankayizsmile
heee anladım canım çok geçmiş olsun ya ay birden öyle korktum ki
peki suyunun az oldugunu nasıl anladılar benımkı az olsa söylerlermmıydı ?
kızzz benim resimlerim profilimde...ve ayrıyeten biz de seni göööörrrrmedikkkkkk!!! :))
Tamam kız, yarın alıp başlıyorum hemen yerimseniben ama doktoruma söylemicem, duyarsa ok kızar bana eyvahedigeldismile nasıl kullanıcaz bunu söyle bakalım boshayallersmile
senin böyle kendini toparlamanı çok seviyorum ve çokda seviniyorum lütfen burdan ayrılıncada böyle o gülücüklerin hiç eksik olmasın canımmolumunekankayizsmile
sabah akşam birer kaşık..aç karnına...kocişede yedircec..bak tinker kullandığı ay hamile kalmış...bide siyah üzüm al..çekirdeğiyle ye..bunları bebiş için diye düşünme..bak kan kaybediyosun..kan yapar..her yediğinği sağlığım için yiyorum de..alıyosun bak tamam???
offff bugün çokkkk yoğunum kızlar dahil olamadım bi türlüüü hep kaçırıyorum muhabbetiiii. Aydemett çok güzelmişsinnn maşallahhhh. Kız eliiiiffff kocişinin aklı bebişte değil sende demekki :jeyyar: Kızzzzz nerden alcaz bu polen şeysini??? Markette diyonuz kaç market dolaştım patlıcan reçeli bile var bu karışım yokkkk :1no2: Ayşeeeee etsin kızzzz eşin bizede duaaaaa kabul olur innnşallahhhhh alkisalkisalkis
aaa bakim hemen..bende koyarım arkadaşımmm bakarsınızzzsengözlerimebaksanab
Napalım hayatımi ağlayıp kahrolunca giden geri mi gelecek boshayallersmile haticeyi dinledikten sonra kendime okadar kızdım ki, kızcağız 5 ay taşımış karnında, kimbilir nasıl alışmıştı, benimki daha bebek bile sayılmazdı, utandım kendimden valla bilmiyorumkismile
Deli karasu yeşil sahalara döndü, korkun artık, bidahaki aya en az ikiz patlatacam bak yazıyorum buraya guclubacismile
Napalım hayatımi ağlayıp kahrolunca giden geri mi gelecek boshayallersmile haticeyi dinledikten sonra kendime okadar kızdım ki, kızcağız 5 ay taşımış karnında, kimbilir nasıl alışmıştı, benimki daha bebek bile sayılmazdı, utandım kendimden valla bilmiyorumkismile
Deli karasu yeşil sahalara döndü, korkun artık, bidahaki aya en az ikiz patlatacam bak yazıyorum buraya guclubacismile
aktara sor gülüm..aktarda vardır...hatta nane almıştı herlde??
koy tabi canım bakalım bizdee sengözlerimebaksanab
afferim kız sana valla sana hayranım o kadar güçlüsünkiii :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?