Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
KARASUUUUU..SORUMA CEVAP VERMEDİİİİİİİİNNN..KAYTARMAAA... lmaz: ALIYOSUN DİMİ ARI SÜTÜ POLEN BAL...SİYAH ÜZÜMDE AL..KAN YAPAR..ÇEKİRDEĞİYLE YE...TAMAM???

Tamam kız, yarın alıp başlıyorum hemen yerimseniben ama doktoruma söylemicem, duyarsa ok kızar bana eyvahedigeldismile nasıl kullanıcaz bunu söyle bakalım boshayallersmile

kızz valla olurr..şu cuma mubarek gün bizlere etsin birer dua:Saruboceq::Saruboceq:

Senin kaşınan yerlerin var da beni bahane ediyosun gibime geliyo ama neyseeeeeeeeeeeeeeeee aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

senin böyle kendini toparlamanı çok seviyorum ve çokda seviniyorum lütfen burdan ayrılıncada böyle o gülücüklerin hiç eksik olmasın canımmolumunekankayizsmile

canımsın yaa cok güzel bir annesin...opuyorumnanaktan
bura senin ve elson,un resmini gördüm şuana kadar gördüklerim hakiten güzel bayanlar..aklinialirimsmile
yokmu başka koyannnnnnn

kızzz benim resimlerim profilimde...ve ayrıyeten biz de seni göööörrrrmedikkkkkk!!! :))

KARASUUUUU..SORUMA CEVAP VERMEDİİİİİİİİNNN..KAYTARMAAA... lmaz: ALIYOSUN DİMİ ARI SÜTÜ POLEN BAL...SİYAH ÜZÜMDE AL..KAN YAPAR..ÇEKİRDEĞİYLE YE...TAMAM???

kızlar kuru üzümü siyah büyük ve çekirdekli olanındna alın annem bana ondan yedirdi hep kızzz aklıma geldi şimdi yerimseniben

tamam kız, yarın alıp başlıyorum hemen yerimseniben ama doktoruma söylemicem, duyarsa ok kızar bana eyvahedigeldismile nasıl kullanıcaz bunu söyle bakalım boshayallersmile

sabah akşam birer kaşık..aç karnına...kocişede yedircec..bak tinker kullandığı ay hamile kalmış...bide siyah üzüm al..çekirdeğiyle ye..bunları bebiş için diye düşünme..bak kan kaybediyosun..kan yapar..her yediğinği sağlığım için yiyorum de..alıyosun bak tamam???

sağol canım..korkma korkma herkez aynı değil sonucta..:umursamaz:
kese iyice büzüşmüştü bebek içinde yumruk gibi yumulmuş.ama benim suyum gelmişti.bende akıntı deyip üzüerinde durmamıştım 1 hafta sonra dr. söyledi suyu az su azlığından gelişim geriliği var diye..tabi suyun az olsa söylerler tabi ultrasonda sen bile fark ediyosun zaten..

offff bugün çokkkk yoğunum kızlar dahil olamadım bi türlüüü hep kaçırıyorum muhabbetiiii. aydemett çok güzelmişsinnn maşallahhhh. kız eliiiiffff kocişinin aklı bebişte değil sende demekki :jeyyar: kızzzzz nerden alcaz bu polen şeysini??? markette diyonuz kaç market dolaştım patlıcan reçeli bile var bu karışım yokkkk :1no2: ayşeeeee etsin kızzzz eşin bizede duaaaaa kabul olur innnşallahhhhh alkisalkisalkis

senin böyle kendini toparlamanı çok seviyorum ve çokda seviniyorum lütfen burdan ayrılıncada böyle o gülücüklerin hiç eksik olmasın canımmolumunekankayizsmile

Napalım hayatımi ağlayıp kahrolunca giden geri mi gelecek boshayallersmile haticeyi dinledikten sonra kendime okadar kızdım ki, kızcağız 5 ay taşımış karnında, kimbilir nasıl alışmıştı, benimki daha bebek bile sayılmazdı, utandım kendimden valla bilmiyorumkismile

Deli karasu yeşil sahalara döndü, korkun artık, bidahaki aya en az ikiz patlatacam bak yazıyorum buraya guclubacismile

Tamam canım alıcam yerimseniben siyah üzüm var zaten evde, kansızlığım da olduğu için almıştım onu, yiyodun arada bir, artık daha sık yerim kaydirigubbakcemile5

aktara sor gülüm..aktarda vardır...hatta nane almıştı herlde??

TesekkÜr ederım kızlar . Benı gÖrmenızı ıstedım. Sanal olmasın dıyee..
AyŞecım Şısmanlıcam ama :)))

aaa bakim hemen..bende koyarım arkadaşımmm bakarsınızzzsengözlerimebaksanab

koy tabi canım bakalım bizdee sengözlerimebaksanab

afferim kız sana valla sana hayranım o kadar güçlüsünkiii :1hug:

hah şöyle fıstığım yaaaaa..:lepi::lepi:
kim tutar senii.:sm_cool:

koy tabi canım bakalım bizdee sengözlerimebaksanab

afferim kız sana valla sana hayranım o kadar güçlüsünkiii :1hug:

vallahi naneşekerim şeker gibi cıtı pıtı bir bayansın..cok hoş ve güzelsin allahım sahibine bağışlasın seniii..rabbim sana senin gibi güzel bir nasip eylesin inşallah..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…