Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

inş hayatım dularımız seninle olcak gene merak etme sen kendin ii olda olur ikizler üçüzler inş. bi tanem

vallahi naneşekerim şeker gibi cıtı pıtı bir bayansın..cok hoş ve güzelsin allahım sahibine bağışlasın seniii..rabbim sana senin gibi güzel bir nasip eylesin inşallah..:Saruboceq:

saol canım benim teşekkür ederim...o senin güzelliğin....
amin canım aminnn hepimize inşallahhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

vallahi naneşekerim şeker gibi cıtı pıtı bir bayansın..cok hoş ve güzelsin allahım sahibine bağışlasın seniii..rabbim sana senin gibi güzel bir nasip eylesin inşallah..:Saruboceq:

Hayatım benim de profilimde fotoğraflarım, buraya koymadım yerimseniben
Bu arada henüz kilo almamış olman çok güzel bence senin için yerimseniben inş. biz de öyle oluruz :Saruboceq: bi de bende boy da yok, top gibi olurum heralde kaydirigubbakcemile3

Tamam canım alıcam yerimseniben siyah üzüm var zaten evde, kansızlığım da olduğu için almıştım onu, yiyodun arada bir, artık daha sık yerim kaydirigubbakcemile5

TAMAM BAK BAŞLIYORUZ BU AY..BENDE ADETı BEKLıYORUM..2.GÜNDEN ONıKıNCı GÜNE KADAR BıRER ÇAY KAŞIĞI YE..TAMAM..KOCıŞEDE YEDıR..
YEMENE ıÇMENE DıKKAT ET..CEVıZ FALANDE YE...
HADı BAKALIM GELSıN ıKıZLERR... :lepi:

Gelsinler bakalım zemuszemus

EVET CANIM..BENDE ONU KASTETTİM... yerimseniben

tabii biz çayın yanında yiyoduk çerez niyetine ama annem şimdi bile yedirio kan
yapar diye :) ya annemelrde yicek sağlıksız kilo yapan hiçbişi yok yaa alla alla
nası yapıo kadın o düzeni anlamıom neyse kaydirigubbakcemile

hiç suyu farketmedım bu sefer gidince bakarım artıkın....
ah cnaım ya cok gecmıs olsun sana çok acı bişey 5 ay yanı az bi zamanda değil
alışıyo insan bilmiyorumkismile mafoldumben

canım migrosa git migrosta aramadıgını bile bulursun garantiii :hulya:

sölicem canım kocişime :)

vayy vayyyy nede güzel gelin olmuşsun sen öyleee..aklinialirimsmilecanım allah mutlu etsin her daim eşinlede cok yakışmışsınız:Saruboceq:
ya varya burdaki bütün bayanlar güzel galibaa,ne güzelllhihoyyyt

evet cok zor bir dönemdi.hemde nasıl alışmıştım 2 ay kendime gelemedim.ama elden birşey gelmiyor hayat devam ediyor.meleğim beni cennette bekliyor..allahım sağlık versin olucaktır elbet birgün diyip bekliyoruz:Saruboceq:

vayy vayyyy nede güzel gelin olmuşsun sen öyleee..aklinialirimsmilecanım allah mutlu etsin her daim eşinlede cok yakışmışsınız:Saruboceq:
ya varya burdaki bütün bayanlar güzel galibaa,ne güzelllhihoyyyt

Teşekkür edrim hayatım o senin güzelliğin olumunekankayizsmile ama keşke okadar güsel olmasaydım bilmiyorumkismile rezil olduk millete :kedi: düğünden sonra herkes kocişimin bana bakışlarını konuşuyodu, sapık kocam gözünü ayırmadı hiç benden, yicek gibi bakmış, herkesin dilinde hala :kedi: o nasıl bakışlardı öyle diyo herkes :kedi:
Babam bile anneme damada bak kimseyi görmüyo yapıştı bizim kıza demiş :kedi: :kedi: :kedi:
ay Allahtan bana demedi onu, çok utanırdım yaaaaaa :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

aktara sor gülüm..aktarda vardır...hatta nane almıştı herlde??

ewet canım ben aktardan aldım...bütün aktarcılarda bulabilirsin.... yerimseniben
tamam bakiciğimmmm teşekkür ederimmmmm kaydirigubbakcemile5
sositososito sositososito sositososito ayyyyy hadi bakalım inşallahhhh haftada 3 gün yaramaslık yeter dimi abartmayalım sonra sperm kalitesini düşürmeyelim dimi :kedi:
Güçlüyüm dimi guclubacismile guclubacismile guclubacismile

çok güçlüsün hemdeee süpersin karasuuuuuu hepimiz senin gibi olmalıyız aslındaa olumunekankayizsmile a.s.

yaaaa ben buraya koyamadım resmimi nasıl oucak söylermisiniz profilime değil buraya

tatlım gelişmiş cevap bölümüne gir, orda mesajı yazdığın yerin altında eklenti bölümü var, oraya tıkla bilgisayarındaki resmi seçip yükle de yerimseniben sonra da gönder yerimseniben hadi bekliyoruz boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…