Napalım hayatımi ağlayıp kahrolunca giden geri mi gelecek boshayallersmile haticeyi dinledikten sonra kendime okadar kızdım ki, kızcağız 5 ay taşımış karnında, kimbilir nasıl alışmıştı, benimki daha bebek bile sayılmazdı, utandım kendimden valla bilmiyorumkismile
Deli karasu yeşil sahalara döndü, korkun artık, bidahaki aya en az ikiz patlatacam bak yazıyorum buraya guclubacismile
vallahi naneşekerim şeker gibi cıtı pıtı bir bayansın..cok hoş ve güzelsin allahım sahibine bağışlasın seniii..rabbim sana senin gibi güzel bir nasip eylesin inşallah..:Saruboceq:
vallahi naneşekerim şeker gibi cıtı pıtı bir bayansın..cok hoş ve güzelsin allahım sahibine bağışlasın seniii..rabbim sana senin gibi güzel bir nasip eylesin inşallah..:Saruboceq:
slm baaynlar nasılsınız
Tamam canım alıcam yerimseniben siyah üzüm var zaten evde, kansızlığım da olduğu için almıştım onu, yiyodun arada bir, artık daha sık yerim kaydirigubbakcemile5
afferim kız sana valla sana hayranım o kadar güçlüsünkiii :1hug:
hoşgeldin yeşilcim.... a.s.
TAMAM BAK BAŞLIYORUZ BU AY..BENDE ADETİ BEKLİYORUM..2.GÜNDEN ONİKİNCİ GÜNE KADAR BİRER ÇAY KAŞIĞI YE..TAMAM..KOCİŞEDE YEDİR..
YEMENE İÇMENE DİKKAT ET..CEVİZ FALANDE YE...
HADİ BAKALIM GELSİN İKİZLERR... :lepi:
EVET CANIM..BENDE ONU KASTETTİM... yerimseniben
sağol canım..korkma korkma herkez aynı değil sonucta..:umursamaz:
kese iyice büzüşmüştü bebek içinde yumruk gibi yumulmuş.ama benim suyum gelmişti.bende akıntı deyip üzüerinde durmamıştım 1 hafta sonra dr. söyledi suyu az su azlığından gelişim geriliği var diye..tabi suyun az olsa söylerler tabi ultrasonda sen bile fark ediyosun zaten..
offff bugün çokkkk yoğunum kızlar dahil olamadım bi türlüüü hep kaçırıyorum muhabbetiiii. aydemett çok güzelmişsinnn maşallahhhh. kız eliiiiffff kocişinin aklı bebişte değil sende demekki :jeyyar: kızzzzz nerden alcaz bu polen şeysini??? markette diyonuz kaç market dolaştım patlıcan reçeli bile var bu karışım yokkkk :1no2: ayşeeeee etsin kızzzz eşin bizede duaaaaa kabul olur innnşallahhhhh alkisalkisalkis
Hayatım benim de profilimde fotoğraflarım, buraya koymadım yerimseniben
Bu arada henüz kilo almamış olman çok güzel bence senin için yerimseniben inş. biz de öyle oluruz :Saruboceq: bi de bende boy da yok, top gibi olurum heralde kaydirigubbakcemile3
slm baaynlar nasılsınız
Güçlüyüm dimi guclubacismile guclubacismile guclubacismile
a.s hbulduk nanesekerı nasılsn
slm baaynlar nasılsınız
tabii biz çayın yanında yiyoduk çerez niyetine ama annem şimdi bile yedirio kan
yapar diye :) ya annemelrde yicek sağlıksız kilo yapan hiçbişi yok yaa alla alla
nası yapıo kadın o düzeni anlamıom neyse kaydirigubbakcemile
hiç suyu farketmedım bu sefer gidince bakarım artıkın....
ah cnaım ya cok gecmıs olsun sana çok acı bişey 5 ay yanı az bi zamanda değil
alışıyo insan bilmiyorumkismile mafoldumben
canım migrosa git migrosta aramadıgını bile bulursun garantiii :hulya:
sölicem canım kocişime :)
vayy vayyyy nede güzel gelin olmuşsun sen öyleee..aklinialirimsmilecanım allah mutlu etsin her daim eşinlede cok yakışmışsınız:Saruboceq:
ya varya burdaki bütün bayanlar güzel galibaa,ne güzelllhihoyyyt
aktara sor gülüm..aktarda vardır...hatta nane almıştı herlde??
tamam bakiciğimmmm teşekkür ederimmmmm kaydirigubbakcemile5ewet canım ben aktardan aldım...bütün aktarcılarda bulabilirsin.... yerimseniben
sositososito sositososito sositososito ayyyyy hadi bakalım inşallahhhh haftada 3 gün yaramaslık yeter dimi
TAMAM BAK BAŞLIYORUZ BU AY..BENDE ADETİ BEKLİYORUM..2.GÜNDEN ONİKİNCİ GÜNE KADAR BİRER ÇAY KAŞIĞI YE..TAMAM..KOCİŞEDE YEDİR..
YEMENE İÇMENE DİKKAT ET..CEVİZ FALANDE YE...
HADİ BAKALIM GELSİN İKİZLERR... :lepi:
Güçlüyüm dimi guclubacismile guclubacismile guclubacismile
yaaaa ben buraya koyamadım resmimi nasıl oucak söylermisiniz profilime değil buraya
çok güçlüsün hemdeee süpersin karasuuuuuu hepimiz senin gibi olmalıyız aslındaa olumunekankayizsmile a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?