Teşekkür edrim hayatım o senin güzelliğin olumunekankayizsmile ama keşke okadar güsel olmasaydım bilmiyorumkismile rezil olduk millete :kedi: düğünden sonra herkes kocişimin bana bakışlarını konuşuyodu, sapık kocam gözünü ayırmadı hiç benden, yicek gibi bakmış, herkesin dilinde hala :kedi: o nasıl bakışlardı öyle diyo herkes :kedi:
Babam bile anneme damada bak kimseyi görmüyo yapıştı bizim kıza demiş :kedi: :kedi: :kedi:
ay Allahtan bana demedi onu, çok utanırdım yaaaaaa :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
evet cok zor bir dönemdi.hemde nasıl alışmıştım 2 ay kendime gelemedim.ama elden birşey gelmiyor hayat devam ediyor.meleğim beni cennette bekliyor..allahım sağlık versin olucaktır elbet birgün diyip bekliyoruz:Saruboceq:
Teşekkür edrim hayatım o senin güzelliğin olumunekankayizsmile ama keşke okadar güsel olmasaydım bilmiyorumkismile rezil olduk millete :kedi: düğünden sonra herkes kocişimin bana bakışlarını konuşuyodu, sapık kocam gözünü ayırmadı hiç benden, yicek gibi bakmış, herkesin dilinde hala :kedi: o nasıl bakışlardı öyle diyo herkes :kedi:
Babam bile anneme damada bak kimseyi görmüyo yapıştı bizim kıza demiş :kedi: :kedi: :kedi:
ay Allahtan bana demedi onu, çok utanırdım yaaaaaa :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
yaaaa ben buraya koyamadım resmimi nasıl oucak söylermisiniz profilime değil buraya
:roflol:
AY NE KADAR GÜZEL YAAA...AMA NAZAR OLMADINIZ KIZ İNŞALLAH...DEMİŞLERDİR BİRBİRLERİNİ NEKADAR SEVİYOLAR...KISKANMIŞLARDIR..KEM GÖZLERE ŞİŞŞŞŞŞŞŞŞ... delikafadulden
hahahahahhahahahahahhahahaha koptuuuuuum yaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayyyy ööle bakıyosa yazık kimbilir akşamına nasıl dayandıYasık kocişin sövüyodur içinden ne uzadı bu düğün artık bitsede gitsek diye kaydirigubbakcemile
ay_sheeeeee migrosa gidimmm ben o zamannnmadem varsa orda çok teşekkür ederim canım beniiimmmm :1hug:
Hoşgeldinnnn yemyesiiiilllll a.s.
hahahahahhahahahahahhahahaha koptuuuuuum yaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayyyy ööle bakıyosa yazık kimbilir akşamına nasıl dayandıyasık kocişin sövüyodur içinden ne uzadı bu düğün artık bitsede gitsek diye kaydirigubbakcemile
kızlar benim gitme vaktim gelmişşş sositososito
hepinize iyi haftasonları diliyorum pazartesi görüşmek dileğiyle koccaman öpüyorum hepinizi... Opuyorumnanaktan
kendinize iyi bakın!!!
Hoşçakalın...
hepinize iyi haftasonları diliyorum pazartesi görüşmek dileğiyle koccaman öpüyorum hepinizi... opuyorumnanaktan
kendinize iyi bakın!!!
hoşçakalın...
Ay onu hiç sorma zaten, düğünde benden gözünü ayırmayan adam eve gelir gelmez paralarla altınları çıkarıp saymaya başladı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hepinize iyi haftasonları diliyorum pazartesi görüşmek dileğiyle koccaman öpüyorum hepinizi... opuyorumnanaktan
kendinize iyi bakın!!!
hoşçakalın...
Ay onu hiç sorma zaten, düğünde benden gözünü ayırmayan adam eve gelir gelmez paralarla altınları çıkarıp saymaya başladı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
karasu kendine geldin mi biraz canım?
Daha iyiyim tatlım yerimseniben teşekkür ederim olumunekankayizsmile hoşgeldin sen de olumunekankayizsmile
:roflol: :roflol: :roflol:
İNANMIYORUMM...
BİZ ERTESİ GÜN SAYDIK...ÇOK ACELE İŞİMİZ VARDI... AYY HİÇ HATIRLAMAK İSTEMİYORUM O GECEYİ... :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?