Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

:roflol:
AY NE KADAR GÜZEL YAAA...AMA NAZAR OLMADINIZ KIZ İNŞALLAH...DEMİŞLERDİR BİRBİRLERİNİ NEKADAR SEVİYOLAR...KISKANMIŞLARDIR..KEM GÖZLERE ŞİŞŞŞŞŞŞŞŞ... delikafadulden

tabii canım seni bekliyo meleğin benımde bi meleğim var cennette buluşmak 9 ay
sonraya değil bir ömür sonraya kaldı ama buluşucaz ya inşallah tekrar nasib olr canım :Saruboceq:

ay ilahi çok güldüm :roflol: :roflol: :roflol:

yaaaa ben buraya koyamadım resmimi nasıl oucak söylermisiniz profilime değil buraya

gelişmiş cevap yazarken alt taraflarda eklenti ekle diye biyer var oraya tıkla remsını seç
yükle :)

hahahahahhahahahahahhahahaha koptuuuuuum yaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayyyy ööle bakıyosa yazık kimbilir akşamına nasıl dayandı yasık kocişin sövüyodur içinden ne uzadı bu düğün artık bitsede gitsek diye kaydirigubbakcemile
ay_sheeeeee migrosa gidimmm ben o zamannn madem varsa orda çok teşekkür ederim canım beniiimmmm :1hug:
hoşgeldinnnn yemyesiiiilllll a.s.

migrosta varmıymış..iyi bende bakim ozmaan...ok...

kızlar benim gitme vaktim gelmişşş sositososito
hepinize iyi haftasonları diliyorum pazartesi görüşmek dileğiyle koccaman öpüyorum hepinizi... opuyorumnanaktan
kendinize iyi bakın!!!
hoşçakalın...

ay inanmıyorummmm:roflol::roflol::roflol:

Ay onu hiç sorma zaten, düğünde benden gözünü ayırmayan adam eve gelir gelmez paralarla altınları çıkarıp saymaya başladı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar benim gitme vaktim gelmişşş sositososito
hepinize iyi haftasonları diliyorum pazartesi görüşmek dileğiyle koccaman öpüyorum hepinizi... opuyorumnanaktan
kendinize iyi bakın!!!
hoşçakalın...

Güle güle balemmmmmmm olumunekankayizsmile

Ay onu hiç sorma zaten, düğünde benden gözünü ayırmayan adam eve gelir gelmez paralarla altınları çıkarıp saymaya başladı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

buda iyiydiii:roflol::roflol::roflol:
ay ben kocişimi hiç unutamıyorum eve geldiğimizde adam çocuk gibiydi hala öylede sanki be o eve ilk defa geliyorum sanırsınız o senelerdir oturuyo orda rahat ettirmeye çalılşyıo beni servisler felannn ahh ahhh yaşlandıkkk

:roflol: :roflol: :roflol:
İNANMIYORUMM...
BİZ ERTESİ GÜN SAYDIK...ÇOK ACELE İŞİMİZ VARDI... AYY HİÇ HATIRLAMAK İSTEMİYORUM O GECEYİ... :çok üzgünüm:

hahahahahahah hakkattenmiiii şimdi baktım resimlerineee çokkkkk güzelsin maaaşallahhhhhhhh aranızdaki boy farkıda hiiiiç sırıtmıyo sen abartıyosun bence çok yakışmışsınız alkisalkisalkis

:roflol: :roflol: :roflol:
İNANMIYORUMM...
BİZ ERTESİ GÜN SAYDIK...ÇOK ACELE İŞİMİZ VARDI... AYY HİÇ HATIRLAMAK İSTEMİYORUM O GECEYİ... :çok üzgünüm:

hahahahahahhaa o da güzelmişşşş. valla kızlar en güzeli bizimki heralde ikimizde arkamızı dönüp yattık uyuduk. çok yorgunduk napalımmm bilmiyorumkismile 3 gündür oyna oyna takatimiz kalmamıştı :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…