ayy sen ne şeker şeysin öyleeeeee
canımmmm:1hug: merak etme canım dua ediyorum zaten size....
Zamanı geldiğinde herkes hamile kalacak bu topikte
çok teşekkür ederim canım...çok sağol...ayyy minicik dahaaaa bebişimmmm
ayyy sevinçten ağlıyorum şu an kızlarrr :sinifsinif:
Çoooook teşekkür ederim canımmm :sinifsinif:
allah korusun ya...zaten canımın acısını bırak bebğime birsey olcak diye bi ağlamısım..esım kosarak geldi..kendımı parkta düşen çocukları annelerı kaldırır ya ole hıssettım...:kedi:
çok sağol canım
senin bebkde çok büyüdü maşşalah kendi tickerden çok seninkine bakıyom sanki daha çok ilerlemiş gibi geliyo bana
bende daha kilo alamamışım ama karnım çıkmış ya göbeğim diyordum ama bariz bebekmiş her gören hemen soruyo bebkmi var diyee bende hemide iki dene diyomm:)
canım bende gidem bi annemin çatlağı varmı diye bi bakayım bariikaydirigubbakcemile3kadın şaşırıır ama kaydirigubbakcemile3bide cilt yapısına göre değişiyo sanırım aman ne yapalım oda hatırası olur bizeee
bende cuma günü doktordaydım kızlarrr
bebegım çok saglıklıymıs hersey yolundaymıs
ultrasonda ense kalınlıgına bakıldı 1.3-1.4 çıktı doktor çok normal dedıama yınede kan aldılar sonuçlar bu hafta çıkacak ınsallah sorun olmaz
sabah sabah o kadar hareketlıydıkı elı yüzündeydı hep bişiler yapıyodu doktor bıle dedıkı sen ne yedın sabah sabah çok hareketlı dedı masallah
kalp atıslarınıda dınledık çok ıyıydı cınsıyetını sordum daha erken bu haftalarda karısabılıyor dedı söyledıgımızde ama yınede bakayım dedı suanlık bir çıkıntı görmüyorum dedı ama daha erken dedı bişi demek için dedı
kızlar bu benimmmbayanssulusmile
ayşecim .. elifcimm senaycımm. nanesekerimmm sizler nasılsınızz
Evet çok küçük annesi senin göbüşünde büyüücek bebekin inşallah sağlıkla....
sana çok ihtiyacı var minnacık o daha :)
canım ya çok şükür ki bişey olmamış dikkat et çoğu gitti azı kaldı inşallah :)
idilcan canım hayırlı olsun bebişin. çok mutlu oldum. allah eline almayı nasip etsin canımm
teşekkürler canımmm..evet cakma sarıı yeni yaptırdım bu sene sarı cok modaymış..hamile kalmadan boyatayım dedimaklinialirimsmileEvet çok küçük annesi senin göbüşünde büyüücek bebekin inşallah sağlıkla....
sana çok ihtiyacı var minnacık o daha :)
Hoşgeldin haticecim maşallah sarı hatun :)
haticecim merhaba canımm çok güzelmişsin sekerimm. masallah..
zehselcim merhaba doktora gitmissin maşallah canım bebişine.
bende bu hafta gidiyorum doktora işalah hersey yolundadır..
ayy inşallah canım herşey yolundadır..herkezin bebişleri iyi ve sağlıklı olsunnnnnn:lepi::lepi::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:asigim: ne zaman hissetmeye başlarım ayşem??
çarşamba randevum var doktorda...bakalım ne diycek doktorumuz...
Hoşgeldin hayatım...Teşekkür ederim canım..Aminnn
Allah isteyen herkese versin inşallahh
teşekkürler canımmm..evet cakma sarıı yeni yaptırdım bu sene sarı cok modaymış..hamile kalmadan boyatayım dedimaklinialirimsmile
sağol şekercimm teşekkürler kaydirigubbakcemile3
kızlaaaarr size bişey diycem...... bilmiyorumkismile
benim topkekler acayip hassaslaştı..yüyürken bilem acıyolar.. :kedi:
niyeki..hamişlik belirtisi olarak böyle bişey yaşayan varmı??? bilmiyorumkismile
aslında hiç belirti falan olduğu gelmiyor aklıma..başka şeylerden dolayı olduğu geliyo... anladınız siz onu...
:kedi: :kedi: :kedi:topkeklerle fazlaaoynanmış galiba sanırım olabülü :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kızlarrr..hu hu..burdamısınız...
:roflol:browni zannedip ısırılmış olmasın...:roflol:
günaydın kızlarrrr
kimse yok şuan galibaaa
idil hamileymişşşşşşş sanırım yanlış okumadım inş..
tebriklerrrr tatlımmmmm:hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?