Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
:roflol:browni zannedip ısırılmış olmasın...:roflol:

anaam biz hatunların fantazi dünyasında çok geniş canım

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

topkek dediniz canım istedi ama kek olanından kaydirigubbakcemile3

benim canım da browni istedi kız tinker deyince ama gercek browniden tabı kıı aklinialirimsmile

:roflol: :roflol: :roflol:

ayyy ne güzel..ayrı yumurta ikizlei cok benzemiyorlar birbirlerine.kuzenlerim var benim ayrı yumurta ikizi cok farklılar..ayyy kuzucukarım yaaa 1 kerede iki tanee:lepi:

Evet canımben de sevindim.Bakalım cinsiyetleri ne olacak?Sağlıklı olsunlar önce tabi:Saruboceq::Saruboceq:

e heraldeeee gerçeğinden canım. o yalancısından kaç gündür kocişim istiyorda yazık ii günüme rast gelmiyooo:kedi:

ben gercegını hıç yemedım ama yapamam da becerıksızım pastalar konusunda...
:1rolleyes:

boshayallersmile

Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan
İdil canım tekrar tebrik ederim bitanem, çok sevindim :))))))))))))))))))))))))))))))))))

ben bilgi alışverişi yapmak istemiştim... bilmiyorumkismile lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

ay ama benim aklıma kötü şeylr geliyo zaten yapamıyom kıskanıyom sizleri...dün kocama güzellik yapayım dedim...güzel bir ortam hazırladık ama.gel gör ki hersey güzel giderken o işe sıra geldi...biraz denedik ama çok yandı benim ki yaa.....sölemedim ona ama anladı kıyamam bıraktı hemen...en komik yanı da biz oynaşırken bir yandan da oğlan habire tekmeledi durdu..gel gör de konsantre ol...ooof anlıyomu kerata ne...

bankaya gitmiştim yeni geldim ne brownisi şunu bi açıklayın pek anlamadım ayyy çok meraklıyımmmm ne demek sempatiksalakcinni

ah yazıııkkk kocişine.. kaydirigubbakcemile3
bebişte resmen rahat durun dmeek istemiş...kaydirigubbakcemile3
e bayadır münasebet yoksa canının acıması normal..benim bile 5-6 gün görüşmüyoruz yaa..ondan sonra biraz acıyo canım.. :çok üzgünüm:

sizi gidi yaramazlar siziiiiilmaz:kız bebiş hissediyordur tabii:kedi:seninkinin yanmasıda normal uzun zamandır olmadıysa cayır cayır yanar..ben hamileyken korkuyordum bişi olcak diye hiç birşey yapmazdım.:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…