:roflol:browni zannedip ısırılmış olmasın...:roflol:
:roflol:browni zannedip ısırılmış olmasın...:roflol:
topkek dediniz canım istedi ama kek olanından kaydirigubbakcemile3
Naber canım ?Benimkiler ayrı yumurta ikizleriymişhihoyyyt
Naber canım ?Benimkiler ayrı yumurta ikizleriymişhihoyyyt
ayyy ne güzel..ayrı yumurta ikizlei cok benzemiyorlar birbirlerine.kuzenlerim var benim ayrı yumurta ikizi cok farklılar..ayyy kuzucukarım yaaa 1 kerede iki tanee:lepi:
çok ayıııpp... :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
anaam biz hatunların fantazi dünyasında çok geniş canım
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benim canım da browni istedi kız tinker deyince ama gercek browniden tabı kıı aklinialirimsmile
:roflol: :roflol: :roflol:
iyilik canım sağol
hadi gözün aydın inş bi kız bi erkek olur aradanda çıkmış olur
benim ya kız ya erkek bakalım ne olcak
sağlıklı olurlar inş..
anaam biz hatunların fantazi dünyasında çok geniş canım
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benim canım da browni istedi kız tinker deyince ama gercek browniden tabı kıı aklinialirimsmile
:roflol: :roflol: :roflol:
he he he sen de ole bi yazıyon ki terbiyesizlik etmeden duramıyom...:kedi:
canım 9-10 haftadan sonra ultrasonda harekjetlerini görürüsün
sanırım 14-15 haftadan sonrada hareketelrini belkii hissedersin :)
belli olmuyo çünkü kimi hissedıo kimi hissedemıo ama kımısı de 12. haftada hissedio :)
sağlıklı olsunda inşallah :)
ben bilgi alışverişi yapmak istemiştim... bilmiyorumkismile lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan
İdil canım tekrar tebrik ederim bitanem, çok sevindim :))))))))))))))))))))))))))))))))))
ay ama benim aklıma kötü şeylr geliyo zaten yapamıyom kıskanıyom sizleri...dün kocama güzellik yapayım dedim...güzel bir ortam hazırladık ama.gel gör ki hersey güzel giderken o işe sıra geldi...biraz denedik ama çok yandı benim ki yaa.....sölemedim ona ama anladı kıyamam bıraktı hemen...en komik yanı da biz oynaşırken bir yandan da oğlan habire tekmeledi durdu..gel gör de konsantre ol...ooof anlıyomu kerata ne...
bankaya gitmiştim yeni geldim ne brownisi şunu bi açıklayın pek anlamadım ayyy çok meraklıyımmmm ne demek sempatiksalakcinni
İdil canım tekrar tebrik ederim bitanem, çok sevindim :))))))))))))))))))))))))))))))))))
ay ama benim aklıma kötü şeylr geliyo zaten yapamıyom kıskanıyom sizleri...dün kocama güzellik yapayım dedim...güzel bir ortam hazırladık ama.gel gör ki hersey güzel giderken o işe sıra geldi...biraz denedik ama çok yandı benim ki yaa.....sölemedim ona ama anladı kıyamam bıraktı hemen...en komik yanı da biz oynaşırken bir yandan da oğlan habire tekmeledi durdu..gel gör de konsantre ol...ooof anlıyomu kerata ne...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?