ah yazıııkkk kocişine.. kaydirigubbakcemile3
bebişte resmen rahat durun dmeek istemiş...kaydirigubbakcemile3
e bayadır münasebet yoksa canının acıması normal..benim bile 5-6 gün görüşmüyoruz yaa..ondan sonra biraz acıyo canım.. :çok üzgünüm:
ayy bu gün salaklığım üstümde herhalde ayılamadım top kek brovni derkenn...bilmiyorumkismilehayatım elifin brownileri topkekleri agrıyomusta nedenını dusunuyodukaklinialirimsmile
hayatım elifin brownileri topkekleri agrıyomusta nedenını dusunuyodukaklinialirimsmile
sizi gidi yaramazlar siziiiiilmaz:kız bebiş hissediyordur tabii:kedi:seninkinin yanmasıda normal uzun zamandır olmadıysa cayır cayır yanar..ben hamileyken korkuyordum bişi olcak diye hiç birşey yapmazdım.:kedi:
ya bende yara vardı bırde acaba omu yaptıkı...evet ya kapanıyo resmen orası...
e heraldeeee gerçeğinden canım. o yalancısından kaç gündür kocişim istiyorda yazık ii günüme rast gelmiyooo:kedi:
Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan
İdil canım tekrar tebrik ederim bitanem, çok sevindim :))))))))))))))))))))))))))))))))))
kız bizim de 3. denememiz mi ne..zaten yapamıyoz deniyoz ama olmuyo..korkuyom dedıgın gıbı aklım hep bebekte oluyo bır de tekmeleyınce kerata...alkisalkisalkis
Ben çok iyiyim canlarım sağolun, olumunekankayizsmile toparladım, klomene başladım tekrar, folik asit ve arısütü+bal+polene de ayrıca yerimseniben
Şimdi hastaneden geldim, kanda düşüğe neden olabilcek şeyler araştırıldı ama hiç bi anormallik bulunamadı, sebebi bilinemiyo yani bilmiyorumkismile
Doktorum içimi çok rahatlattı yaaa boshayallersmile daha tedavinin ilk ayından gebe kaldın daha ne istiyosun dedi, bundan sonra gerekli önlemleri de alıcaz hiçbi aksilik olmicak bidaha inş. dedi guclubacismile guclubacismile guclubacismile
Ben çok iyiyim canlarım sağolun, olumunekankayizsmile toparladım, klomene başladım tekrar, folik asit ve arısütü+bal+polene de ayrıca yerimseniben
Şimdi hastaneden geldim, kanda düşüğe neden olabilcek şeyler araştırıldı ama hiç bi anormallik bulunamadı, sebebi bilinemiyo yani bilmiyorumkismile
Doktorum içimi çok rahatlattı yaaa boshayallersmile daha tedavinin ilk ayından gebe kaldın daha ne istiyosun dedi, bundan sonra gerekli önlemleri de alıcaz hiçbi aksilik olmicak bidaha inş. dedi guclubacismile guclubacismile guclubacismile
evet..
eee siz şimdi 9ay hamişlik..2ayda ondan sonra de..
kociş isyan bayrağını çekecek..bidaha çocuk istemeez artık... kaydirigubbakcemile3
kızlar kan testi yaptık.sonuç 4 te dua edin olur
hadi kanki..bu ay patlatalım ikizleriii... kaydirigubbakcemile5
hayırlısı olsun inşallah canımm meraklandım baya bende hala adet olmadım ne olacaksakızlar kan testi yaptık.sonuç 4 te dua edin olur
günaydın canım hoşgeldin..bende karasu nerde kaldı diye düşünüyordum..kaydirigubbakcemile3Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim opuyorumnanaktan
İdil canım tekrar tebrik ederim bitanem, çok sevindim :))))))))))))))))))))))))))))))))))
iyi olmana sevindim canım..evet dr. doğru söylemiş ilk ayda tedaviye cevap vermişsin bak bende kullandım ama ilk ayda cevap vermedim.bu ikinic ayım bakalım bekliyorum..inşallah bundan sonra hayırlısıyla geb kalır bebişini kucağına alırsın canım..:Saruboceq:Ben çok iyiyim canlarım sağolun, olumunekankayizsmile toparladım, klomene başladım tekrar, folik asit ve arısütü+bal+polene de ayrıca yerimseniben
valla..çok ağrıyo...kocişimde bi iştahlıki bu konuda... :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
Patlatalım kıssss :lepi: bugün ultrasonla da bakıldı, bikaç tane yumurtam oluşmuş bile, arısütü+bal+polen etkisi midir nedir, bu ay daha fazla yumurtam olucak inş. :Saruboceq:
Gerçi sağlıklı olsun da 1 tane olsun ona da razıyım boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?