Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
inş.kızlar yaa.az önce idrar testi yaptım yine çıkamdı onda.bende dedim kanda kesin belli olsunda bari ona göre harkeet edeyim bende

karasu bu ara biraz moral açısından zayıfım..sen bana destek ol..olurmu.. :çok üzgünüm:

kızlar bişi sorcam bu bal,polen,artısütü karışımını ne zaman başlıyosunuz.ben gecmi kaldım acaba şimdi başlasam olurmu..30. adet günüm..birde elsoncum biryerde okumuştum 1 hafta oruç tutuluyormuş hamiş kalmak için duası vardı biliyormusun acıklarmısın bana

Sağol canım benim, inş. sen de müjde verirsin bu ay bize :Saruboceq:

idilcan yazdım ama gene yazayım.gözün aydın.daha geçen gün neler konuşuyoudk bak şimdi hamileisn.benimde 4 te belli olacak cnm

hayatım onun dua değilde oruç açarken suya üç tane bişey söylüyosun..o var bildiğim kadarıyla..bakmak lazım..ya bne hafta sonu kayınvalidemlere gidicem ya..şimdi başlasam yarım bırakmak olmaz..tutsam niye tutuyosun diyecekler... bilmiyorumkismile

ben senden ve eliften üçüz bekliyorum haydi kızlarrrrrrrrrrrr patlatın üçüzleri dördüzleri allah ne verdiyse artıkkk :1hug:

bayankarası bu ay olacak sende hissediyourm ben.işin gerçeği bende sende bebek var diye hiç hissdememştim.o da doğru çıktı zaten.ama şimdi hissediyrum

adak orucu de salla..ya ad borcum var de

canım birde denemeler bıttıkten sonra bekleme sürecinde benim tavsiyem ilişkiye girmeyin...bak ne güzel sonuclar ıyımıs..hadı bakalım hayırlısı basladınmı arısutune...sengözlerimebaksanab

Arı sütüne başladım canım yerimseniben bugün 4. günüm, ikinci günümde başladım, kocişle beraber sabah akşam aç karnımıza birer kaşık alıyoruz yerimseniben
Dediğin gibi biz de doktorumuzun söylediği günlerden sonra bidaha asla beraber olmicaz, doktorum ilgisinin olmadığını söylese de benim lekelenmelerimin ilişkiden sonra başlaması bizi çok korkuttu yani, nolur nolmaz biz önlemimizi alalım yine dimi boshayallersmile

karasu bu ara biraz moral açısından zayıfım..sen bana destek ol..olurmu.. :çok üzgünüm:

Ne zaman istersen yanındayım canım benim :teselli: ama sıkma sen de canını,bu iş için moralini yüksek tutman lazım biliyosun olumunekankayizsmile

hayatım senin normal giderken birden düşmediki bebiş..kimyasalmış..bencede ilişkiyle alakası yok..ama bende olsam girmezdim..ne olur ne olmaz... boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…