Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bayankarası bu ay olacak sende hissediyourm ben.işin gerçeği bende sende bebek var diye hiç hissdememştim.o da doğru çıktı zaten.ama şimdi hissediyrum

İnşallah canım yaaa :Saruboceq: doktorum da vücut bu ay kısa süre de olsa gebeliği yaşadığı için hemen arkasından tekrar hamile kalmamın çok iyi olacağını söyledi yerimseniben hayırlısıyla bu ay sağlıklı gelir inş. meleğim :Saruboceq: zaten bu ay da gelmezse tatil planlarımızı yaptık, tedaviye ara verip bol bol gezicez kocişle zemuszemus

biz adetime 4-5 gün kala bıraktık hala olmadı.kimi diyo varsa düşebilir.bi öğrenelimde var mı yokmu ona göre davranalım artık:)9

canlar bende cıkıyorum koçişim şimdi yemeğe gelicek.cokacimcoook
yemeğimi hazırliğim gelirim birazdanopuyorumnanaktan

ne güzel yaaa.bizim öyle bi şansımız pek yok..kocişin bu yıl senelik izni yok..balayının tadı damağımda kaldı valla... :sinifsinif:

tabi ya.onunda bi vakti zamanı var.

evet canım
belkı ondan degıldırde en azından soru ısaretı kalmaz kafanda...boshayallersmile

Kızlar ben biraz yokum sonra tekrar gelirim...kendinize iyi bakınn

HEYTTTTTTTTTTTTTTTTTTT BEEEEEEEEEEEEEEEE
İDİLCANNNNN AY ÇOK SEVİNDİM ARKADAŞIM ÇOOOKKKKK
ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN
SÜPER YAAAAAAAAAAkaydirigubbakcemile5:hooray::hooray:

HEYTTTTTTTTTTTTTTTTTTT BEEEEEEEEEEEEEEEE
İDİLCANNNNN AY ÇOK SEVİNDİM ARKADAŞIM ÇOOOKKKKK
ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN
SÜPER YAAAAAAAAAAkaydirigubbakcemile5:hooray::hooray:

hoşgeldiniz beren hanım :)

yaa gitgide artıyo hamişlerimiz :)

kızlar slm ben de okuldan yenı geldım oğle arasındayımmm hala adet olmadım 6 gun geçtıııı arasıra adetmişim gbı ağrılarım oluyo ama tık yok..yarın kan testı yaptıracağız artık bakalım. bu arada geçen ay da 7 gun geçmişti ama 7.gun sabah hemen olmuştum havadan mı nedır bılmıorum artık. o yuzden pek umıtlenmıorum açıkcası ama yıne de dua edın bana lutfennnnn

göğüslerim şiş ve sızlıo arasıra adet olacakmışım gbı ağrım var ama kırmızılar yokkk

cmts test yaptım sabah negatıftı.unutmuşum çöpe atmayı banyoda kalmış bı baktım çift çizgı .şaşırdım ama içinde 30dk dan sonrakılerı dıkkate almayın dıe yazıo. ark. 3 yıldsır bebek istıodu kendısıne de anlattım bu durumu ben 3 yıldır bu testlerden yapıorum hatta saklıorum da dedı ama ben de sonradan da olsa hiç ıkıncı çizgı çıkmadı dedı. ve o şu an hamişşş... ne bıleyım umutlanmak ıstemıorum ama sankı içimdeki ses acaba dıyo. gerçi cmts negatıfı gorunce çok ama çok ağladımmmm hayırlısı yhaaaa

canım evet bebeiş varsa 5dk dan sonrada çıkabilio ikinci çizgi
benimde adetim 2 gun gecmıstı test yapmıştım ve 1-2 saat sonra çift çizgi çıkmıştı
testi 2 gün sonra tekrarladım hemen çiift çizgi çıktı
bilemiyosunki inşallah hamilesindir canım ama dğeilsende inşallah regl olursun
ve bi sorunun yoktur inşallah ...yada bi kan testi yaptır 7. gün az değil

ayşecım yarın 7.gun olacak ve olmazsam eger yarın sabah dersım boş hemen gıdıp kan vereceğim öğleden snra da bellı olur sonucu zaten... geçen ay da bole olmuştu .dr uma solemiştim hava değişikliğinden demişti olabılır çnku şubatta 2 kere ıst a gıdıp geldım sık aralıklarla ama tarbzon bayburt bayburt trabzon ıst derken 3 şehır olunca dengem dondu . dr. eğer bu yınelerse geşırsın bır daha kntrole demişti.tabı eğer yarın sonuç negatıf olursa hemen dr a gıdıp baktrcam bı sorun mu var dıeee

bana dua edın nolur hamiş olayımmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar birşey sorcam...ben yumurta yiyemiyorum ya..gecende markette bıldırcın yumurtası gordum..aldım o kucucuk vede cok faydalı dıye bılıyorum normal yumurtaya oranla 9 kat fazla proteın ıcerıyormus...onu koayca agzıma alıp yutuyom ..sormak istediğim hamilelikte sakıncası varmıdır..aradım ama nette pek bı bılgıye ulaşamadım

birde elsoncum biryerde okumuştum 1 hafta oruç tutuluyormuş hamiş kalmak için duası vardı biliyormusun acıklarmısın bana

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." canımcım dua bu..

Sağol canım benim, inş. sen de müjde verirsin bu ay bize :Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm :teselli: ama işallah bu ay hayırlısıyla güzel haberler vereceğine inanıyorum:1hug:

işallah hamilesindir canım yarın kan testinde kesinleşir..kendini fazla şartlama yine de canımcım hayırlısı olsun dualarım seninle :1hug:

hoşgeldiniz beren hanım :)

yaa gitgide artıyo hamişlerimiz :)

HOŞBULDUK MİNİKİM.. DE NEDEN BEREN HANIM :1rolleyes:
EVETT ARTIYO GİTGİDE. KİMSE KALMICAK YAKINDA...
SEN NASILSIN CANIM

GÖKÇECİM BENİM TEST MACERAMI HATIRLIYOMUSUN.. AKŞAM TEST YAPTIM NEGATİFTİ SABAH ÇİFT ÇİZGİ OLMUŞTU. KAN TESTİ NEGATİF ÇIKTI ERTESİ GÜN ADET OLDUM.. KİMİSİ BÖYLE OLDUĞUNDA HAMİLE OLUYO KİMİSİ ADET OLUYO.
İNŞALLAH HAMİLESİNDİR GÜZELİM İNŞALLAHHH :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…