bayankarası bu ay olacak sende hissediyourm ben.işin gerçeği bende sende bebek var diye hiç hissdememştim.o da doğru çıktı zaten.ama şimdi hissediyrum
İnşallah canım yaaa :Saruboceq: doktorum da vücut bu ay kısa süre de olsa gebeliği yaşadığı için hemen arkasından tekrar hamile kalmamın çok iyi olacağını söyledi yerimseniben hayırlısıyla bu ay sağlıklı gelir inş. meleğim :Saruboceq: zaten bu ay da gelmezse tatil planlarımızı yaptık, tedaviye ara verip bol bol gezicez kocişle zemuszemus
İnşallah canım yaaa :Saruboceq: doktorum da vücut bu ay kısa süre de olsa gebeliği yaşadığı için hemen arkasından tekrar hamile kalmamın çok iyi olacağını söyledi yerimseniben hayırlısıyla bu ay sağlıklı gelir inş. meleğim :Saruboceq: zaten bu ay da gelmezse tatil planlarımızı yaptık, tedaviye ara verip bol bol gezicez kocişle zemuszemus
Arı sütüne başladım canım yerimseniben bugün 4. günüm, ikinci günümde başladım, kocişle beraber sabah akşam aç karnımıza birer kaşık alıyoruz yerimseniben
Dediğin gibi biz de doktorumuzun söylediği günlerden sonra bidaha asla beraber olmicaz, doktorum ilgisinin olmadığını söylese de benim lekelenmelerimin ilişkiden sonra başlaması bizi çok korkuttu yani, nolur nolmaz biz önlemimizi alalım yine dimi boshayallersmile
Tebrikler canım :1hug:
Ben sevinçten görmemiş olabilirimmmm........tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrr :hooray:
canlar bende cıkıyorum koçişim şimdi yemeğe gelicek.cokacimcoook
yemeğimi hazırliğim gelirim birazdanopuyorumnanaktan
Kızlar ben biraz yokum sonra tekrar gelirim...kendinize iyi bakınn
HEYTTTTTTTTTTTTTTTTTTT BEEEEEEEEEEEEEEEE
İDİLCANNNNN AY ÇOK SEVİNDİM ARKADAŞIM ÇOOOKKKKK
ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN
SÜPER YAAAAAAAAAAkaydirigubbakcemile5:hooray::hooray:
kızlar slm ben de okuldan yenı geldım oğle arasındayımmm hala adet olmadım 6 gun geçtıııı arasıra adetmişim gbı ağrılarım oluyo ama tık yok..yarın kan testı yaptıracağız artık bakalım. bu arada geçen ay da 7 gun geçmişti ama 7.gun sabah hemen olmuştum havadan mı nedır bılmıorum artık. o yuzden pek umıtlenmıorum açıkcası ama yıne de dua edın bana lutfennnnn
göğüslerim şiş ve sızlıo arasıra adet olacakmışım gbı ağrım var ama kırmızılar yokkk
cmts test yaptım sabah negatıftı.unutmuşum çöpe atmayı banyoda kalmış bı baktım çift çizgı .şaşırdım ama içinde 30dk dan sonrakılerı dıkkate almayın dıe yazıo. ark. 3 yıldsır bebek istıodu kendısıne de anlattım bu durumu ben 3 yıldır bu testlerden yapıorum hatta saklıorum da dedı ama ben de sonradan da olsa hiç ıkıncı çizgı çıkmadı dedı. ve o şu an hamişşş... ne bıleyım umutlanmak ıstemıorum ama sankı içimdeki ses acaba dıyo. gerçi cmts negatıfı gorunce çok ama çok ağladımmmm hayırlısı yhaaaa
canım evet bebeiş varsa 5dk dan sonrada çıkabilio ikinci çizgi
benimde adetim 2 gun gecmıstı test yapmıştım ve 1-2 saat sonra çift çizgi çıkmıştı
testi 2 gün sonra tekrarladım hemen çiift çizgi çıktı
bilemiyosunki inşallah hamilesindir canım ama dğeilsende inşallah regl olursun
ve bi sorunun yoktur inşallah ...yada bi kan testi yaptır 7. gün az değil
birde elsoncum biryerde okumuştum 1 hafta oruç tutuluyormuş hamiş kalmak için duası vardı biliyormusun acıklarmısın bana
Sağol canım benim, inş. sen de müjde verirsin bu ay bize :Saruboceq:
kızlar slm ben de okuldan yenı geldım oğle arasındayımmm hala adet olmadım 6 gun geçtıııı arasıra adetmişim gbı ağrılarım oluyo ama tık yok..yarın kan testı yaptıracağız artık bakalım. bu arada geçen ay da 7 gun geçmişti ama 7.gun sabah hemen olmuştum havadan mı nedır bılmıorum artık. o yuzden pek umıtlenmıorum açıkcası ama yıne de dua edın bana lutfennnnn
HEYTTTTTTTTTTTTTTTTTTT BEEEEEEEEEEEEEEEE
İDİLCANNNNN AY ÇOK SEVİNDİM ARKADAŞIM ÇOOOKKKKK
ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN
SÜPER YAAAAAAAAAAkaydirigubbakcemile5:hooray::hooray:
hoşgeldiniz beren hanım :)
yaa gitgide artıyo hamişlerimiz :)
göğüslerim şiş ve sızlıo arasıra adet olacakmışım gbı ağrım var ama kırmızılar yokkk
cmts test yaptım sabah negatıftı.unutmuşum çöpe atmayı banyoda kalmış bı baktım çift çizgı .şaşırdım ama içinde 30dk dan sonrakılerı dıkkate almayın dıe yazıo. ark. 3 yıldsır bebek istıodu kendısıne de anlattım bu durumu ben 3 yıldır bu testlerden yapıorum hatta saklıorum da dedı ama ben de sonradan da olsa hiç ıkıncı çizgı çıkmadı dedı. ve o şu an hamişşş... ne bıleyım umutlanmak ıstemıorum ama sankı içimdeki ses acaba dıyo. gerçi cmts negatıfı gorunce çok ama çok ağladımmmm hayırlısı yhaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?