Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." canımcım dua bu..
canım çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm :teselli: ama işallah bu ay hayırlısıyla güzel haberler vereceğine inanıyorum:1hug:
işallah hamilesindir canım yarın kan testinde kesinleşir..kendini fazla şartlama yine de canımcım hayırlısı olsun dualarım seninle :1hug:
ayşecım yarın 7.gun olacak ve olmazsam eger yarın sabah dersım boş hemen gıdıp kan vereceğim öğleden snra da bellı olur sonucu zaten... geçen ay da bole olmuştu .dr uma solemiştim hava değişikliğinden demişti olabılır çnku şubatta 2 kere ıst a gıdıp geldım sık aralıklarla ama tarbzon bayburt bayburt trabzon ıst derken 3 şehır olunca dengem dondu . dr. eğer bu yınelerse geşırsın bır daha kntrole demişti.tabı eğer yarın sonuç negatıf olursa hemen dr a gıdıp baktrcam bı sorun mu var dıeee
bana dua edın nolur hamiş olayımmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar birşey sorcam...ben yumurta yiyemiyorum ya..gecende markette bıldırcın yumurtası gordum..aldım o kucucuk vede cok faydalı dıye bılıyorum normal yumurtaya oranla 9 kat fazla proteın ıcerıyormus...onu koayca agzıma alıp yutuyom ..sormak istediğim hamilelikte sakıncası varmıdır..aradım ama nette pek bı bılgıye ulaşamadım
HOŞBULDUK MİNİKİM.. DE NEDEN BEREN HANIM :1rolleyes:
EVETT ARTIYO GİTGİDE. KİMSE KALMICAK YAKINDA...
SEN NASILSIN CANIM
HOŞBULDUK MİNİKİM.. DE NEDEN BEREN HANIM :1rolleyes:
EVETT ARTIYO GİTGİDE. KİMSE KALMICAK YAKINDA...
SEN NASILSIN CANIM
GÖKÇECİM BENİM TEST MACERAMI HATIRLIYOMUSUN.. AKŞAM TEST YAPTIM NEGATİFTİ SABAH ÇİFT ÇİZGİ OLMUŞTU. KAN TESTİ NEGATİF ÇIKTI ERTESİ GÜN ADET OLDUM.. KİMİSİ BÖYLE OLDUĞUNDA HAMİLE OLUYO KİMİSİ ADET OLUYO.
İNŞALLAH HAMİLESİNDİR GÜZELİM İNŞALLAHHH :1hug:
hoşgeldin kızzzzz
ben senden öne verdim kupayııııı
inşallah canm benım evet şartlamıorum asla ama yıne de ınsanız yhaaa uzuluyoruz yanıııı hem de çokkk ama hakkımızdan hayırlısı yarın nasıl gelecekse bana bu gece de uyku yokkkk kaç gecedır uyuyamıorum bennnn bılmıorummm bu arada ateşim normalde hep 35.4 tur ama bu aralar 35.8, 36 cıvarı gelıp gıdıoooo bakalım hayırlısı
sen neler yapıosun su ?
inşallah canm benım evet şartlamıorum asla ama yıne de ınsanız yhaaa uzuluyoruz yanıııı hem de çokkk ama hakkımızdan hayırlısı yarın nasıl gelecekse bana bu gece de uyku yokkkk kaç gecedır uyuyamıorum bennnn bılmıorummm bu arada ateşim normalde hep 35.4 tur ama bu aralar 35.8, 36 cıvarı gelıp gıdıoooo bakalım hayırlısı
sen neler yapıosun su ?
HOŞBULDUM GÜLÜMM
GEÇMİŞE BAKAMADIMKİ TİCKER I GÖRÜNCE :)
GÖKÇECİM CANIM BENCE Bİ KAÇ GÜN BEKLE.. TEKRAR İDRAR TESTİ YAP DERİM
SEN BİLİRSİN :1hug:
ayy işallah canım bebişin seninledirr:Saruboceq:
iyiyim tatlım ben de aynı bildiğin gibibayanssulusmile
inşallah bıtanem hakkımdan hayırlısı olsun ınşallahhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
berencım ben de ole dıorum benım sabırsız eşime ama kendısı bırkaç gun beklesek de beklemesek de 1 gunluk bebek bıle kanda çıkar beklemenın bı mantığı yok ben de stres oldum dıo...yarın yapalım gıtsın dıo şu kan testını ...offfffffffff acaba cumaya kadar belesemmıkı? o zaman mı kanda yaptrsammmm?:tomato:
inşallah bıtanem hakkımdan hayırlısı olsun ınşallahhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
anladım canım.. aminn inş. hayırlısı hakkında kaydirigubbakcemile5
Gökçeeeeeeeeeeeeeeee hamilesin kıs seeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn delikafadulden ay hadi inş. inş. :Saruboceq:
ayyyyyyyyyyyyyy karasu ağzından bal damlıooooooooooooooooo ınş. yhaaaaaaaaa okudun mu yazdıklarımı olanlarıı canımsınnnnnnnnnnnnnn:1hug:
Kızlar benim dersim var şimdi, bi süre giremicem, sonra hemen burdayım yine inş. beni ösleyin anacııııııııııııııııııııııııııııııııııım bayanssulusmile
Okudum okudum okumam mı zemuszemus bak o ikinci çizgi çıkacağı yoksa günlerce beklesen çıkmıyo, benim de 15-20 dak. sonra varla yok arasında bişey çıkmıştı, güvenememiştim ama o gün hcg 16.99 çıktı yerimseniben gerçi ertesi gün düşürdüm meleğimi ama bilmiyorumkismile inşallah seninki çok sağlıklı bi gebelik olur hayatım :Saruboceq: dualarım seninle, hadi bakalım, inş. güsel haberlerle gel bize olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?