Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

inşallah canm benım evet şartlamıorum asla ama yıne de ınsanız yhaaa uzuluyoruz yanıııı hem de çokkk ama hakkımızdan hayırlısı yarın nasıl gelecekse bana bu gece de uyku yokkkk kaç gecedır uyuyamıorum bennnn bılmıorummm bu arada ateşim normalde hep 35.4 tur ama bu aralar 35.8, 36 cıvarı gelıp gıdıoooo bakalım hayırlısı

sen neler yapıosun su ?

inşallah hamişsindir canım :Saruboceq:

canım hiç bilmiyorum yaa bilmiyorumkismile

HOŞBULDUK MİNİKİM.. DE NEDEN BEREN HANIM :1rolleyes:
EVETT ARTIYO GİTGİDE. KİMSE KALMICAK YAKINDA...
SEN NASILSIN CANIM

bi değişiklik olsun dedim :)

iyiyim bende hamdolsun :) bi sıkıntım yok şu ara :)

canımsın yhaaaaaaa her soru sorduğumda benı hıç yalnız bırakmadığın için her soruma muhakkak cvp verdiğin için çok saol beren ... allah senın bebişini de sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsınnnnn diğer arklarım gbı...

ınş. hamişimdir yarın sıze mutlu bır haber de ben vermek ıstıorum ama her gece her zaman dualarımda hayırlısı allahım sağlıklısı allahım dıorummmm.. ınş. hayırlı ve sağlıklıdır ve göbüşümdedir bebişimm olmadı bır kaç gun uzulup ağlarım sonra tekrar kendıme gelırım sanırım :sinifsinif:

hoşgeldin kızzzzz
ben senden öne verdim kupayııııı

HOŞBULDUM GÜLÜMM
GEÇMİŞE BAKAMADIMKİ TİCKER I GÖRÜNCE :)

GÖKÇECİM CANIM BENCE Bİ KAÇ GÜN BEKLE.. TEKRAR İDRAR TESTİ YAP DERİM
SEN BİLİRSİN :1hug:

ayy işallah canım bebişin seninledirr:Saruboceq:
iyiyim tatlım ben de aynı bildiğin gibibayanssulusmile

HOŞBULDUM GÜLÜMM
GEÇMİŞE BAKAMADIMKİ TİCKER I GÖRÜNCE :)

GÖKÇECİM CANIM BENCE Bİ KAÇ GÜN BEKLE.. TEKRAR İDRAR TESTİ YAP DERİM
SEN BİLİRSİN :1hug:

berencım ben de ole dıorum benım sabırsız eşime ama kendısı bırkaç gun beklesek de beklemesek de 1 gunluk bebek bıle kanda çıkar beklemenın bı mantığı yok ben de stres oldum dıo...yarın yapalım gıtsın dıo şu kan testını ...offfffffffff acaba cumaya kadar belesemmıkı? o zaman mı kanda yaptrsammmm?:tomato:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

gokcegokce................13 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
yaren0144...................13 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
superisiyim..................16 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

SariLale.......................23 NİSAN
naneseker....................23 NİSAN
elson............................25 NİSAN
hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016.................6 MAYIS
deryainci.......................9 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS
bayankarasu................15 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

inşallah bıtanem hakkımdan hayırlısı olsun ınşallahhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

anladım canım.. aminn inş. hayırlısı hakkında kaydirigubbakcemile5

Gökçeeeeeeeeeeeeeeee hamilesin kıs seeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn delikafadulden ay hadi inş. inş. :Saruboceq:

Kızlar benim dersim var şimdi, bi süre giremicem, sonra hemen burdayım yine inş. beni ösleyin anacııııııııııııııııııııııııııııııııııım bayanssulusmile

ayyyyyyyyyyyyyy karasu ağzından bal damlıooooooooooooooooo ınş. yhaaaaaaaaa okudun mu yazdıklarımı olanlarıı canımsınnnnnnnnnnnnnn:1hug:

Okudum okudum okumam mı zemuszemus bak o ikinci çizgi çıkacağı yoksa günlerce beklesen çıkmıyo, benim de 15-20 dak. sonra varla yok arasında bişey çıkmıştı, güvenememiştim ama o gün hcg 16.99 çıktı yerimseniben gerçi ertesi gün düşürdüm meleğimi ama bilmiyorumkismile inşallah seninki çok sağlıklı bi gebelik olur hayatım :Saruboceq: dualarım seninle, hadi bakalım, inş. güsel haberlerle gel bize olumunekankayizsmile

ben de derse gıdıcemmmmm şekerlerımmmmmmmmmm

ben senı ozlıcemmmmmmmmmmm bebişimmmmmmmmmmmmmmm ben de 3.5ta burdayım dersım bıtıo gelırım hemencecık bı iş çıkmazsa ınş.

bu arada benım ateş 36 çıktı yıneeee heyecan yaptımmmmakannehir

canım benım ınş. dediğin gıbıdır inş. bebişim göbüşümdedır hayırlısı artık beraber göreceğiz sonucları..benım 2.çizgı akşama belırdı gerçi ama ark da aynen senın dediğinı soledı bana gunlerce beklesen de o çıkmıo dedı umutlandım ama bakalım yarın kesınleşecek allahın ıznıyle ınş.

ben senın bebişine çok uzuldum ama hakkından hayırlısı durma devam et kı zaten çok gçlusun maşallah onumuzdekı ay ıkızlerın gelecek ınş. canm benım ınanıorum ben aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…