aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ben de derse gıdıcemmmmm şekerlerımmmmmmmmmm
ben senı ozlıcemmmmmmmmmmm bebişimmmmmmmmmmmmmmm ben de 3.5ta burdayım dersım bıtıo gelırım hemencecık bı iş çıkmazsa ınş.
bu arada benım ateş 36 çıktı yıneeee heyecan yaptımmmmakannehir
canım bencede ikinci çizgi olmayınca hiç çıkmıyo...hayırlısı olsun :CüvCüv:
canım benım ınş. dediğin gıbıdır inş. bebişim göbüşümdedır hayırlısı artık beraber göreceğiz sonucları..benım 2.çizgı akşama belırdı gerçi ama ark da aynen senın dediğinı soledı bana gunlerce beklesen de o çıkmıo dedı umutlandım ama bakalım yarın kesınleşecek allahın ıznıyle ınş.
ben senın bebişine çok uzuldum ama hakkından hayırlısı durma devam et kı zaten çok gçlusun maşallah onumuzdekı ay ıkızlerın gelecek ınş. canm benım ınanıorum ben aklinialirimsmile
amın canım hayırlısı yhaaa dua edın bana da :Saruboceq:
selam kızlar ben geldim.bir yandan yemek hazırlığı yapıyorum bir yanadan sizinle yazışıcam.
sucum duayı bulmuşsun canım cok sağol bu oruçu tutmayı düşünüyorum bakalım hayırlsı artık..
işallah canım ben de tutmayı düşünmüştüm bi türlü başlayamadım..sen başla Allah kabul etsin işallah opuyorumnanaktan
Kepeleklerim sizi ben çok seviyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :asigim: iyiki varsınız canlarım benim :kedi:
inşallah canım bakalım bugün gece kalkarsam düşünüyorum başlamayı.:sinifsinif:
keşke diyorum şu bal,polen,arısütünüde başlasaydım.ama geckaldım galiba neyse sağlık olsun hakkımızda hayırlısı:Saruboceq:
BıZE SENı COK SEVıYORUZZZZZZ CANIMMMMopuyorumnanaktanKepeleklerim sizi ben çok seviyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :asigim: iyiki varsınız canlarım benim :kedi:
evet canım yaa benim hayalim hep buboshayallersmilene güzel olurrrolumunekankayizsmilebigün imkanımız olsada buluşsak.... boshayallersmile
inşallah canım herkezin olsun bebişiolsun canım sen oruca başla sonra da işallah bebeğin gelirrrr
Hoşgeldin hayatım :1hug: sen nasılsın?
ewet canım kesinlikle.... :1hug:
tsk ederim yeşilcim iyiym çok şükür sen nasılsın?bebiş nasıl?
hoşgeldin canım. nasılsın bakalımopuyorumnanaktan
iyi bari yemyeshıl üzmesin annsini
heyecandna çatlıcma kızlar.tabi her an lavaboya gitmektende.ya
üzmüyor cok sukur yarencım nazar degmesın hıc hamıle gıbı degılım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?