Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Ay canım benim yaaa :1hug: nasıl da heyecan yapmış olumunekankayizsmile Rabbim ümitlerini boşa çıkarmasın inş. bitanem :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Ay inş. inş. hihoyyyt hihoyyyt doktorum ikiz olmasını istemiyo düşük riski daha da artar diye ama bilmiyorumkismile ben yine de çok istiyorum yaaaaaaaaaaa :kedi:

selam kızlar ben geldim.bir yandan yemek hazırlığı yapıyorum bir yanadan sizinle yazışıcam.
sucum duayı bulmuşsun canım cok sağol bu oruçu tutmayı düşünüyorum bakalım hayırlsı artık..

işallah canım ben de tutmayı düşünmüştüm bi türlü başlayamadım..sen başla Allah kabul etsin işallah opuyorumnanaktan

Kepeleklerim sizi ben çok seviyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :asigim: iyiki varsınız canlarım benim :kedi:

işallah canım ben de tutmayı düşünmüştüm bi türlü başlayamadım..sen başla Allah kabul etsin işallah opuyorumnanaktan

inşallah canım bakalım bugün gece kalkarsam düşünüyorum başlamayı.:sinifsinif:
keşke diyorum şu bal,polen,arısütünüde başlasaydım.ama geckaldım galiba neyse sağlık olsun hakkımızda hayırlısı:Saruboceq:

olsun canım sen oruca başla sonra da işallah bebeğin gelirrrr

Kepeleklerim sizi ben çok seviyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :asigim: iyiki varsınız canlarım benim :kedi:
BıZE SENı COK SEVıYORUZZZZZZ CANIMMMMopuyorumnanaktan
bigün imkanımız olsada buluşsak.... boshayallersmile
evet canım yaa benim hayalim hep buboshayallersmilene güzel olurrrolumunekankayizsmile
olsun canım sen oruca başla sonra da işallah bebeğin gelirrrr
inşallah canım herkezin olsun bebişi

Hoşgeldin hayatım :1hug: sen nasılsın?

ewet canım kesinlikle.... :1hug:

tsk ederim yeşilcim iyiym çok şükür sen nasılsın?bebiş nasıl?

hoşgeldin canım. nasılsın bakalımopuyorumnanaktan

iyiyim bayanlar sağolun bebişte tık yok bırsey hıssetmıyorum bıraz uyku halı vardı ama o da yok artık bılmıyorum uslu bır bebek olucak sanırım

sızler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…