canımsın yaaa bu heyecan yokmu bizleri mahvediyoeyvahedigeldismileumarım meleğin seninledir canım:Saruboceq:
Aaaaaaaaaaaaaaaa temiz bi dayak istiyosun ama sen artık :mymeka: geliyo oklavaklava:
yok canım yaaa..bu bana hep oluyor..eşim yanımda olsa herşey bambaşka olurdu..onun yanındayken ne bunalım geliyo aklıma..ne başka bişey... nezaman bi araya gelceğimizde meçhulll... mafoldumben mafoldumben :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
iidlcan nasıl hissediyosnuz şimdfi kendini.eşin ne tepki verdi
Ya değişik bişeyler yapsana ozaman, saçını boyatmadın mı sen hala ????
ne güzel cnm.Allah tamamına erdirsin inş..sağlıklı hayırı bi evlat.çörek otunu bilmemd ebalı yerisn yine bişey olmaz fayda olur hem bebişe:)kendimi çok iyi hissediyorum canım...
Eşim çok sevindi...çok şaşırdı olumsuzluğa alıştığımız için hiç beklemiyorduk...
çörek otu bal filan almıştık bu ay kullanacaktık ama gel görki gerek kalmadı.
sen nasılsın heyecan var mı? 4te gidip alacaktın dimi sonuçları?
kesin hamilesindirrrrrrrr ben öyle hissediyorum canımmm eyvahedigeldismile
Hadi kafa dağıtalım biraz, başka şeylerden konuşalım, neşeli şeylerden yerimseniben
bu haftada eşim geldiği için kaldı..ama memlekete gidiyorum bu hafta..kendi kuaförüme gidicem..kesin bu hafta inş...güvenilirde bi aktar var.polenide alıcam inş..çok zor kızlar yaaa...yalnızlık çok zor..Rabbim kimseyi yalnız bırakmasın..çok zor... :çok üzgünüm:
bikere evlililk programına bi amca çıktı..insan belki içinden der bi ayağın çukurda..napıcan karıyı..amcacık dediki ben ya burda evlenicem ya kendimi öldürücem..ay okadar üzüldümki..gerçekten çokzor..benimki geçici bi durum olduğu halde kötü oluyorum bzaen..o nekadar çektiyse kimbilir... :1no2:
ne güzel cnm.Allah tamamına erdirsin inş..sağlıklı hayırı bi evlat.çörek otunu bilmemd ebalı yerisn yine bişey olmaz fayda olur hem bebişe:)
4 te alacağım cnm sonucu.karın ağrısı epk yokta belim çok kötü ağrıyor.bend eher an adet olacma diyede korkuyorum
idilcna siz ne zamandır bebek için uğraşıyousnuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?