Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canımsın yaaa bu heyecan yokmu bizleri mahvediyoeyvahedigeldismileumarım meleğin seninledir canım:Saruboceq:

evt ya.bi yandna diyorum sonucu almaya gidene kadar adet olacam lavaboya gitmektn kokruyorum.bi yanda diyorum sonuç negatifse adet lmayım beklicem.ayyyy

ben hep böyle oluyorum..mevsim geçişlerinde müthiş bunalıyorum..hiçbişey yapmak istemiyorum..bebek fikri bile heyecanlandırmıyor beni şuan... :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Aaaaaaaaaaaaaaaa temiz bi dayak istiyosun ama sen artık :mymeka: geliyo oklava klava:

yok canım yaaa..bu bana hep oluyor..eşim yanımda olsa herşey bambaşka olurdu..onun yanındayken ne bunalım geliyo aklıma..ne başka bişey... nezaman bi araya gelceğimizde meçhulll... mafoldumben mafoldumben :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Ya değişik bişeyler yapsana ozaman, saçını boyatmadın mı sen hala ????

Hadi kafa dağıtalım biraz, başka şeylerden konuşalım, neşeli şeylerden yerimseniben

iidlcan nasıl hissediyosnuz şimdfi kendini.eşin ne tepki verdi

kendimi çok iyi hissediyorum canım...
Eşim çok sevindi...çok şaşırdı olumsuzluğa alıştığımız için hiç beklemiyorduk...
çörek otu bal filan almıştık bu ay kullanacaktık ama gel görki gerek kalmadı.

sen nasılsın heyecan var mı? 4te gidip alacaktın dimi sonuçları?

kesin hamilesindirrrrrrrr ben öyle hissediyorum canımmm eyvahedigeldismile

Ya değişik bişeyler yapsana ozaman, saçını boyatmadın mı sen hala ????

bu haftada eşim geldiği için kaldı..ama memlekete gidiyorum bu hafta..kendi kuaförüme gidicem..kesin bu hafta inş...güvenilirde bi aktar var.polenide alıcam inş..çok zor kızlar yaaa...yalnızlık çok zor..Rabbim kimseyi yalnız bırakmasın..çok zor... :çok üzgünüm:
bikere evlililk programına bi amca çıktı..insan belki içinden der bi ayağın çukurda..napıcan karıyı..amcacık dediki ben ya burda evlenicem ya kendimi öldürücem..ay okadar üzüldümki..gerçekten çokzor..benimki geçici bi durum olduğu halde kötü oluyorum bzaen..o nekadar çektiyse kimbilir... :1no2:

ne güzel cnm.Allah tamamına erdirsin inş..sağlıklı hayırı bi evlat.çörek otunu bilmemd ebalı yerisn yine bişey olmaz fayda olur hem bebişe:)

4 te alacağım cnm sonucu.karın ağrısı epk yokta belim çok kötü ağrıyor.bend eher an adet olacma diyede korkuyorum

elif herşey geçici.sıkam en canını.şükret sağlığınzı yerinde.yalnzlık zor ama herkes bazı zorlkalrdan imtihsan oluyor işte.
karasunun dediği gibi biraz kafa dağıtalım hadi bul bişeyler

Ohhh sen öyle herşeye canını sık, ondan sonra bebek bekle lmaz: bu psikolojiyle herşeyi daha da sorlaştırdığını biliyosun ama dimi klava: bak bana ben neler yaşıyorum aylardır, hiç böyle bunalım takıldığımı gördün mü yerimseniben herşey sende bitiyo hayatım, bunu unutma, sen nasıl hissetmek istersen öyle hissedeceksin, kendine böyle bunalım yaşamayı layık görüyosan da öyle kalacak, ama ben bunu haketmediğini düşünüyorum haberin olsun olumunekankayizsmile

benim de karın ağrısı yok ara sıra ağrıyor, belim çok ağrıyo ve sürekli uykum geliyo en önemli belirti bu galiba : yorgunluk
...sakın korkma....inşallah hamilesindir canım...

idilcna siz ne zamandır bebek için uğraşıyousnuz

biz aralıktan beri canım siz ne zamandır istiyorsunuz?

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaar, laf aramızda ben ............ gıcık oluyom biliyonuz mu kaydirigubbakcemile3 :kedi: :kedi: :kedi:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…