çok kötüyüm yaa birden midem bulandı zor koştum wc ye
ne yediysem çıkarttım :sinifsinif:
hala daha midem bulanıyo :sinifsinif:
bu sabah ne kadar iyiyidim halbuki bilmiyorumkismile
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaar, laf aramızda ben eltilerime gıcık oluyom biliyonuz mu kaydirigubbakcemile3 :kedi: :kedi: :kedi:
kızlar bakın bu benim
Ohhh sen öyle herşeye canını sık, ondan sonra bebek beklelmaz: bu psikolojiyle herşeyi daha da sorlaştırdığını biliyosun ama dimi klava: bak bana ben neler yaşıyorum aylardır, hiç böyle bunalım takıldığımı gördün mü yerimseniben herşey sende bitiyo hayatım, bunu unutma, sen nasıl hissetmek istersen öyle hissedeceksin, kendine böyle bunalım yaşamayı layık görüyosan da öyle kalacak, ama ben bunu haketmediğini düşünüyorum haberin olsun olumunekankayizsmile
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaar, laf aramızda ben ............ gıcık oluyom biliyonuz mu kaydirigubbakcemile3 :kedi: :kedi: :kedi:
delisin kız sen... :roflol: :roflol:
ay benim eltim yok..acaba olsaydı sevmezmiydimki...görümcem var bitane..onunlada iyiyiz şimdilik... boshayallersmile
maşallah güzel bir gelin olmuşsun canım..kaydirigubbakcemile3kızlar bakın bu benim
kızlarrrrr çokkk özür dilerim sabahtan beri sayfadayım ama bi selam bile veremedim bilmiyorumkismile çok yoğun bugün sürekli birileri geliyo malum pazartesi.... idilcimmm çokkk sevindim son kupanıda ben veriiim barimmmm :hooray: :hooray: :hooray: :teytey: :teytey: :teytey: bizede nasip olur innnşallahhh... bu ay beni silin kızlaaaaarrrr regli oldum hemde hiç güsell olmadı içime sinmedi daha c.tesi geldi bugün sabahtan beri bitti bitecek hiç olacak iş değil yani çok az oldu yumurtlamadımmı nedir annamadımki :1no2: suuu yara biopsisi iyi çıkmış çok sevindim hadi inşallahhhh hamiş kalcak. karasuuuuuuu sana bişi sorcam bennnnn. ben şimdi eczaneden polen bal olayından aldımda. kapsül şeklindeymiş. 22 liraya aldım. sen kaç paraya aldın o karışımııı??????
benim de eltim yok 9 görümcem var :lepi:
benim de eltim yok 9 görümcem var :lepi:
maşallah güzel bir gelin olmuşsun canım..kaydirigubbakcemile3
canım aman boşver canını sıkma gelmesi daha iyi gelmese kendine stres yapardın sağlık olsun önümüzdeki ay karasu.elson sen ikiz yaparsınız kızz belkii ne güzel olurrrrhihoyyyt
neeeeeeeeeeeeee... :1shok: :1shok:
eşin tek erkekmi..o zaman çok kıymetlidir kız...kaynanan kıskanır... kaydirigubbakcemile3
idilcan hamilleik eliritlerinde yazıyo ya baş ağrısı.mmkün olduunc ahiç ilça kullnam bence.doktora ne zaman gideckesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?