Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
çok kötüyüm yaa birden midem bulandı zor koştum wc ye
ne yediysem çıkarttım :sinifsinif:
hala daha midem bulanıyo :sinifsinif:

bu sabah ne kadar iyiyidim halbuki bilmiyorumkismile

çok kötüyüm yaa birden midem bulandı zor koştum wc ye
ne yediysem çıkarttım :sinifsinif:
hala daha midem bulanıyo :sinifsinif:

bu sabah ne kadar iyiyidim halbuki bilmiyorumkismile

ayyy geçmiş olsun canım bilmiyorumkismile

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaar, laf aramızda ben eltilerime gıcık oluyom biliyonuz mu kaydirigubbakcemile3 :kedi: :kedi: :kedi:

ay bende kocişin amcaları ve yengelerine gıcık oluyorum :tomato:

kızlar bakın bu benim

fıstık gibisin kız

Son düzenleyen: Moderatör:

tamam tamam sustummm....ama bilerek yapmıyorum bunu,,mevsim geçişlerinde oluyor bana..bişeyi kafaya taktığımdan değil..tamam canım,,bende çok güçlü olcam bundan sonra... guclubacismile

kızlarrrrr çokkk özür dilerim sabahtan beri sayfadayım ama bi selam bile veremedim bilmiyorumkismile çok yoğun bugün sürekli birileri geliyo malum pazartesi.... idilcimmm çokkk sevindim son kupanıda ben veriiim barimmmm :hooray: :hooray: :hooray: :teytey: :teytey: :teytey: bizede nasip olur innnşallahhh... bu ay beni silin kızlaaaaarrrr regli oldum hemde hiç güsell olmadı içime sinmedi daha c.tesi geldi bugün sabahtan beri bitti bitecek hiç olacak iş değil yani çok az oldu yumurtlamadımmı nedir annamadımki :1no2: suuu yara biopsisi iyi çıkmış çok sevindim hadi inşallahhhh hamiş kalcak. karasuuuuuuu sana bişi sorcam bennnnn. ben şimdi eczaneden polen bal olayından aldımda. kapsül şeklindeymiş. 22 liraya aldım. sen kaç paraya aldın o karışımııı??????

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaar, laf aramızda ben ............ gıcık oluyom biliyonuz mu kaydirigubbakcemile3 :kedi: :kedi: :kedi:

delisin kız sen... :roflol: :roflol:
ay benim eltim yok..acaba olsaydı sevmezmiydimki...görümcem var bitane..onunlada iyiyiz şimdilik...
boshayallersmile

bunalrda başka resimler

Eklentiler

• $Resim 016.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 22
  • $Resim 015.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 28
  • $Resim 014.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
kızlar bakın bu benim
maşallah güzel bir gelin olmuşsun canım..kaydirigubbakcemile3

canım aman boşver canını sıkma gelmesi daha iyi gelmese kendine stres yapardın sağlık olsun önümüzdeki ay karasu.elson sen ikiz yaparsınız kızz belkii ne güzel olurrrrhihoyyyt

idilcan hamilleik eliritlerinde yazıyo ya baş ağrısı.mmkün olduunc ahiç ilça kullnam bence.doktora ne zaman gideckesin

kızlar bugün pek dahil olamadım kendimi çok bitkin hissediyorum...bu arada bugün taaaaaaa aydınlardan annem geldi evde beni bekliyo çok mutluyum....birazdan çıkarım çok öptüm sizleri...
ayşecim geçmiş olsun umarım yediğin bir şey dokunmamaıştır...

evet tabikideeeee gelmesine sevindim zaten gelmemesinden daha iyidir ama az gelince sanki sağlıksızmışım gibime geldi ondan biraz tedirgin oldum

neeeeeeeeeeeeee... :1shok: :1shok:
eşin tek erkekmi..o zaman çok kıymetlidir kız...kaynanan kıskanır...
kaydirigubbakcemile3

evet eşim tek erkek :lepi: evet çok kıymetli ama ben de tek gelinimm ben de kıymetliyim herhalde CADIARZU

Kaynanam memlekette canım, burada 3 görümcem var yani Fransa'da geri kalanlar hep Türkiyede

idilcan hamilleik eliritlerinde yazıyo ya baş ağrısı.mmkün olduunc ahiç ilça kullnam bence.doktora ne zaman gideckesin

evet bence de ilaç kullanmim ne olur ne olmaz..
doktora çarşamba gidicem canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…