Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
maşallah maşallah ben biriyl baş edemezken sende 9 tane..benimde 1 görümcem 2 eltim var.eltilerimle cok iyi anlaşıyorum.belkide hepimiz uzağız ondanda olabilir.a.s

yok ya 9 tane ama ağızları var dilleri yok a.s
eşimin ailesinde sevmediklerim amcalar ve eşleriii .........alsanaalsanasmile

selaam kızllllllllllaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
oh oh gene muhabbetler koyulaşmış
idilciiiiiiiiiiiimmm ayy çok sevindim canım tebrik ederim a.s.seni darısı başımıza :Saruboceq:
sucum seninde tahlillerin temiz çıkmış canım çok şükür inş. en kısa zamanda bebeğinde gelir canım
superisi canım üzülme bak herşeyde bi hayır vardır gecikse daha çok stres olucaktık oh bak ne güzel bekletmeden gelmiş inş. bebeğinde çok bekletmeden gelir
karasucum senide çok iyi gördüm valla harikasın bayanssulusmile

evet eşim tek erkek :lepi: evet çok kıymetli ama ben de tek gelinimm ben de kıymetliyim herhalde CADIARZU

Kaynanam memlekette canım, burada 3 görümcem var yani Fransa'da geri kalanlar hep Türkiyede

oh uzak olmanız iyi..banada uzak daha iyi..yakınken huzurunuz kaçar,,tayin isteme diyolar ama...eşim memleket diyo..başka bişey demiyo...

teşekkürler gülümm darısı isteyenlere inşallahhhh

vay maşşallah ne kalabalık
bende yazayım bari
benimde iki görümcem var bi evin bi oğluyla evliyim eee malumunuz kıymetli gelinim çok şükür kaynanamlada kayınpederimlede bi sorunum yok allah bozmasın hepside oğullarından çok benim üstüme düşerler
aynı şeyi eşime sorsam o bi gelin gibi çekmiştir biizmkilerden kaydirigubbakcemile3garibimm

eliffff sen eczaneye sordunmuuuuu bu polen arı süt ne bilim işte o karışımı??? ben ecz. buldum migrosta bende bulamadım yani markette zor gibi geldi bana ama aktardan alsaydım dahamı ucuza alırdım acep?

oh uzak olmanız iyi..banada uzak daha iyi..yakınken huzurunuz kaçar,,tayin isteme diyolar ama...eşim memleket diyo..başka bişey demiyo...

evet bence de uzak olmak daha iyi......yerimseniben

amcaların eşlerine neden gıcık oluyorsun diye sorsanıza yaaaaaa kaydirigubbakcemile3

eliffff sen eczaneye sordunmuuuuu bu polen arı süt ne bilim işte o karışımı??? ben ecz. buldum migrosta bende bulamadım yani markette zor gibi geldi bana ama aktardan alsaydım dahamı ucuza alırdım acep?

gülüm karasu fiyat yazdımı..nekadardır bilmiyorumki aktardada..karasu fiyatını yaz canııımmm..aktardan almayı düşünüyorum bende...

valla bende bi kötülüklerini görmedim..hatta kaynanamla çok iyiyiz..oturur dedikodu bilem yaparız.. ama bi arada olursak acabamı diyorum..hani çok muhabbet tez ayrılık getirir derler ya...

Canım ben aktardan arısütü+bal+polen karışımının süper doz olanını 15 liraya aldım, burda eczanelerde yok öyle bişey, aktarlarda var sadece yerimseniben

neden neden neden neden neden??? zemuszemus

anlatayım.o zaman
bi kere bizim düğün cd'sini izliyorduk hep beraber malum yengeler de vardı, başladılar konuşmaya :
-Bu nasıl düğün?
-bu nasıl saç? hiç beğenmedim
-bu nasıl gelinlik
-bu ne biçim masa, market gibi
-bu su aygırı kim (dayıma diyor bunu)
-bu kız kim sutyen giymemiş galiba (arkadaşıma)
-oğlumun düğününü izleyelim onunki daha güzeldi
-gelinimin saçları daha güzel olmuştu, onun gibi yaptırsaydın keşke

kadınlar bir şeyi beğenemedi yaaaaaaaaaaaaaaa o akşamdan sonra gıcık olmak da ne demek nefret ettimmmmmmmmmm

Ocakta Kayınpeder kalp krizi geçirmişti, Mersin'e gittik kocişle,
valizime eşyalarımı yerleştiriyorum, odaya girdi...sırf ne aldığımı merak ettiği için yanıma oturdu baktı durdu...''bu ne?bunu niye aldın? kime aldın?kaça aldın?'' dedikodu yapacakkk yaaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…