maşallah maşallah ben biriyl baş edemezken sende 9 tane..benimde 1 görümcem 2 eltim var.eltilerimle cok iyi anlaşıyorum.belkide hepimiz uzağız ondanda olabilir.a.s
evet eşim tek erkek :lepi: evet çok kıymetli ama ben de tek gelinimm ben de kıymetliyim herhalde CADIARZU
Kaynanam memlekette canım, burada 3 görümcem var yani Fransa'da geri kalanlar hep Türkiyede
selaam kızllllllllllaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
oh oh gene muhabbetler koyulaşmış
idilciiiiiiiiiiiimmm ayy çok sevindim canım tebrik ederim a.s.seni darısı başımıza :Saruboceq:
sucum seninde tahlillerin temiz çıkmış canım çok şükür inş. en kısa zamanda bebeğinde gelir canım
superisi canım üzülme bak herşeyde bi hayır vardır gecikse daha çok stres olucaktık oh bak ne güzel bekletmeden gelmiş inş. bebeğinde çok bekletmeden gelir
karasucum senide çok iyi gördüm valla harikasın bayanssulusmile
oh uzak olmanız iyi..banada uzak daha iyi..yakınken huzurunuz kaçar,,tayin isteme diyolar ama...eşim memleket diyo..başka bişey demiyo...
eliffff sen eczaneye sordunmuuuuu bu polen arı süt ne bilim işte o karışımı??? ben ecz. buldum migrosta bende bulamadım yani markette zor gibi geldi bana ama aktardan alsaydım dahamı ucuza alırdım acep?
vay maşşallah ne kalabalık
bende yazayım bari
benimde iki görümcem var bi evin bi oğluyla evliyim eee malumunuz kıymetli gelinim çok şükür kaynanamlada kayınpederimlede bi sorunum yok allah bozmasın hepside oğullarından çok benim üstüme düşerler
aynı şeyi eşime sorsam o bi gelin gibi çekmiştir biizmkilerden kaydirigubbakcemile3garibimm
evet bence de uzak olmak daha iyi......yerimseniben
amcaların eşlerine neden gıcık oluyorsun diye sorsanıza yaaaaaa kaydirigubbakcemile3
kızlarrrrr çokkk özür dilerim sabahtan beri sayfadayım ama bi selam bile veremedim bilmiyorumkismile çok yoğun bugün sürekli birileri geliyo malum pazartesi.... idilcimmm çokkk sevindim son kupanıda ben veriiim barimmmm :hooray: :hooray: :hooray: :teytey: :teytey: :teytey: bizede nasip olur innnşallahhh... bu ay beni silin kızlaaaaarrrr regli oldum hemde hiç güsell olmadı içime sinmedi daha c.tesi geldi bugün sabahtan beri bitti bitecek hiç olacak iş değil yani çok az oldu yumurtlamadımmı nedir annamadımki :1no2: suuu yara biopsisi iyi çıkmış çok sevindim hadi inşallahhhh hamiş kalcak. karasuuuuuuu sana bişi sorcam bennnnn. ben şimdi eczaneden polen bal olayından aldımda. kapsül şeklindeymiş. 22 liraya aldım. sen kaç paraya aldın o karışımııı??????
Canım ben aktardan arısütü+bal+polen karışımının süper doz olanını 15 liraya aldım, burda eczanelerde yok öyle bişey, aktarlarda var sadece yerimseniben
neden neden neden neden neden??? zemuszemus
kızlarr resmi nasıl sileceğimmmmmm
karasuuu resmimi koyum gördünmü..sonunda başardım resim koymayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?