valla bende bi kötülüklerini görmedim..hatta kaynanamla çok iyiyiz..oturur dedikodu bilem yaparız.. ama bi arada olursak acabamı diyorum..hani çok muhabbet tez ayrılık getirir derler ya...
karasucum senide çok iyi gördüm valla harikasın bayanssulusmile
maşallah güzel bir gelin olmuşsun canım..kaydirigubbakcemile3
canım aman boşver canını sıkma gelmesi daha iyi gelmese kendine stres yapardın sağlık olsun önümüzdeki ay karasu.elson sen ikiz yaparsınız kızz belkii ne güzel olurrrrhihoyyyt
yazmışşş evet :1shok:gülüm karasu fiyat yazdımı..nekadardır bilmiyorumki aktardada..karasu fiyatını yaz canııımmm..aktardan almayı düşünüyorum bende...
canım eklediğin yerdeki ataç varya oraya bi daha gel eklediğin resimlerin yanında sil var. silince resimde gitçek ordan.kızlarr resmi nasıl sileceğimmmmmm
ben kazıklandım yine yaaa. hep ööle oluyo nerde ennn pahalısı varsa gider bulurum yapım bu sempatiksalakcinni olsun amaaaaaan bunu bi kullaniim sonra geleecek ay bende aktardan alırımmm kaydirigubbakcemile2 ayyyyyyy ne dedim beeeeeennnnn :1shok: :1shok: :1shok: allah korusun beeaaaa inşallah kalırım artıkın bu ayyyCanım ben aktardan arısütü+bal+polen karışımının süper doz olanını 15 liraya aldım, burda eczanelerde yok öyle bişey, aktarlarda var sadece yerimseniben
markası ne canım??
markası ne canım??
anlatayım.o zaman
bi kere bizim düğün cd'sini izliyorduk hep beraber malum yengeler de vardı, başladılar konuşmaya :
-Bu nasıl düğün?
-bu nasıl saç? hiç beğenmedim
-bu nasıl gelinlik
-bu ne biçim masa, market gibi
-bu su aygırı kim (dayıma diyor bunu)
-bu kız kim sutyen giymemiş galiba (arkadaşıma)
-oğlumun düğününü izleyelim onunki daha güzeldi
-gelinimin saçları daha güzel olmuştu, onun gibi yaptırsaydın keşke
kadınlar bir şeyi beğenemedi yaaaaaaaaaaaaaaa o akşamdan sonra gıcık olmak da ne demek nefret ettimmmmmmmmmm
Ocakta Kayınpeder kalp krizi geçirmişti, Mersin'e gittik kocişle,
valizime eşyalarımı yerleştiriyorum, odaya girdi...sırf ne aldığımı merak ettiği için yanıma oturdu baktı durdu...''bu ne?bunu niye aldın? kime aldın?kaça aldın?'' dedikodu yapacakkk yaaaa
anlatayım.o zaman
bi kere bizim düğün cd'sini izliyorduk hep beraber malum yengeler de vardı, başladılar konuşmaya :
-Bu nasıl düğün?
-bu nasıl saç? hiç beğenmedim
-bu nasıl gelinlik
-bu ne biçim masa, market gibi
-bu su aygırı kim (dayıma diyor bunu)
-bu kız kim sutyen giymemiş galiba (arkadaşıma)
-oğlumun düğününü izleyelim onunki daha güzeldi
-gelinimin saçları daha güzel olmuştu, onun gibi yaptırsaydın keşke
kadınlar bir şeyi beğenemedi yaaaaaaaaaaaaaaa o akşamdan sonra gıcık olmak da ne demek nefret ettimmmmmmmmmm
Ocakta Kayınpeder kalp krizi geçirmişti, Mersin'e gittik kocişle,
valizime eşyalarımı yerleştiriyorum, odaya girdi...sırf ne aldığımı merak ettiği için yanıma oturdu baktı durdu...''bu ne?bunu niye aldın? kime aldın?kaça aldın?'' dedikodu yapacakkk yaaaa
canım benim önemli olan aradaki saygıyı kaybetmemek sevmesende olur tabiki mesela sen şimdi yakın olunca çalışmıycanmı ee malum çalışınca sürekli hergün görüşemezsin haliyle cıvığı çıkmaz. biz haftada bir bilemedin iki kez görüşüyoruz ondada bi hafta boyunca ne yaptık ne ettik onun dedikodusunu yapınca birbirimizi yemeye fırsat kalmıyo yanii
Kız o cadalozlar o kadar konuştu da sen de sustunmu yani akannehir ben olsam onlara öyle bi cevap vererdim ki ağızlarını açıp tek kelime edemezlerdi bidahalmaz: ve eminim onları son görüşüm olurdu kaydirigubbakcemile3
kızlar yaaa.benim topkekler hala çok acıyo..ilk defa böyle oldum desem yeridir..yoksa hamişmiyim... ohaoldumsmile ohaoldumsmile
lülülülülülü lülülülülülü
yaaa ne diyebilirim ki....o lafları duyunca şok oldum....hiç bir şey diyemedim...sadece kafamı salladım :umursamaz: özellikle dayıma ''su aygırı'' diyince çok zoruma gitti...düğünü beğenip beğenmemesi önemli değil de dayıma öyle diyince zoruma gitti..........''o su aygırı benim dayım'' dedim, yenge hiç oralı olmadı ama amca kızardı :kedi:
EVET EVET EVEThihoyyythihoyyythihoyyytkızlar yaaa.benim topkekler hala çok acıyo..ilk defa böyle oldum desem yeridir..yoksa hamişmiyim... ohaoldumsmile ohaoldumsmile
lülülülülülü lülülülülülü
Harikayım dimi guclubacismile guclubacismile guclubacismile bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3
acıyo derken yanıyo muuuu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?