Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
valla bende bi kötülüklerini görmedim..hatta kaynanamla çok iyiyiz..oturur dedikodu bilem yaparız.. ama bi arada olursak acabamı diyorum..hani çok muhabbet tez ayrılık getirir derler ya...

canım benim önemli olan aradaki saygıyı kaybetmemek sevmesende olur tabiki mesela sen şimdi yakın olunca çalışmıycanmı ee malum çalışınca sürekli hergün görüşemezsin haliyle cıvığı çıkmaz. biz haftada bir bilemedin iki kez görüşüyoruz ondada bi hafta boyunca ne yaptık ne ettik onun dedikodusunu yapınca birbirimizi yemeye fırsat kalmıyo yanii

slm kızlar napıyosunuz bakimm?dedikodu felan :)) sizi siziiiii...
benimde yogunlugum ancak bitti ya... boshayallersmile yoruldum...

kızlar bende arı sütü bal polen karışımından kullanıyorum bende marketten aldım bizim burda şaypa var ordan 7 liraya aldım ama geçen gün çarşıda aktara sordum aktar bana bi kavanoz gösterdi içinde hem bal polen arı sütü var hemde birsürü bitti var kavanozu 40 lira dedi ama %100 etkili dedi eşinle beraber kullanıcaksınız dedi

hadi bakalım hihoyyyt
gülüm karasu fiyat yazdımı..nekadardır bilmiyorumki aktardada..karasu fiyatını yaz canııımmm..aktardan almayı düşünüyorum bende...
yazmışşş evet :1shok:
kızlarr resmi nasıl sileceğimmmmmm
canım eklediğin yerdeki ataç varya oraya bi daha gel eklediğin resimlerin yanında sil var. silince resimde gitçek ordan.
Canım ben aktardan arısütü+bal+polen karışımının süper doz olanını 15 liraya aldım, burda eczanelerde yok öyle bişey, aktarlarda var sadece yerimseniben
ben kazıklandım yine yaaa. hep ööle oluyo nerde ennn pahalısı varsa gider bulurum yapım bu sempatiksalakcinni olsun amaaaaaan bunu bi kullaniim sonra geleecek ay bende aktardan alırımmm kaydirigubbakcemile2 ayyyyyyy ne dedim beeeeeennnnn :1shok: :1shok: :1shok: allah korusun beeaaaa inşallah kalırım artıkın bu ayyy
markası ne canım??

Kız o cadalozlar o kadar konuştu da sen de sustunmu yani akannehir ben olsam onlara öyle bi cevap vererdim ki ağızlarını açıp tek kelime edemezlerdi bidaha lmaz: ve eminim onları son görüşüm olurdu kaydirigubbakcemile3

ayyy.asla tahammül edemem... lmaz: çok haklısın canım nefret etmekte..o tarz insanlardan uzak durmak herzaman karlıdır...

evet.o saygı olayına ikimizde çok dikkat ediyoruz...

yaaa ne diyebilirim ki....o lafları duyunca şok oldum....hiç bir şey diyemedim...sadece kafamı salladım :umursamaz: özellikle dayıma ''su aygırı'' diyince çok zoruma gitti...düğünü beğenip beğenmemesi önemli değil de dayıma öyle diyince zoruma gitti..........''o su aygırı benim dayım'' dedim, yenge hiç oralı olmadı ama amca kızardı :kedi:

kızlar yaaa.benim topkekler hala çok acıyo..ilk defa böyle oldum desem yeridir..yoksa hamişmiyim... ohaoldumsmile ohaoldumsmile
lülülülülülü lülülülülülü

ay ne ayıp yaaa.bidaha muhattap olma sende... :dilcikar: :dilcikar:

sağolun kızlar biraz iyi gibiyim :)

yani gibiydim

şimdi fatma abla çay getirdi hii yüzüne ne olmuş dedi ne olmuş ya dedim aynaya bak

çabuk bak aynaya dedi kızlar bi baktım yüzüm baştan aşağı kırmızı kırmızı

irili ufaklı lekelerle dolu daha 1 saat önce yoktu ay bu ne ki acaba yaa eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

ooff bi sürü şey oluyo noluyo yaa :bbo: :bbo: :gitme: :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…