Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ayşeecimm dr.a git..muhtemelen yediğin bişey dokunmuştur..ne yedin sabahtan beri..değişki bişey yedinmi???

kız ne olduki birden bireee????

ay ne ayıp yaaa.bidaha muhattap olma sende... :dilcikar: :dilcikar:

muhattap olmuyorum zatennn....bazen çağrı mesaj filan atıyorlar msn'ye gelin görüşelim diye , cevap vermiyorum....neme lazımmmm amaaaaaaaann :umursamaz:
öyle bir bakıyorlar ki iki yenge kardeş zaten iki amca iki kız kardeşle evlenmiş....sanki dedikodu yapacak bir şey arıyorlarrrr......ne gıcık kadınlar yaaaa.yaşlarından başlarından da utanmıyorlarr..İsimlerini de açıklıyorummmm kaydirigubbakcemile3 Güllü ve Safiyeee yengelerrrrrrrr ıyyyyyyyyyyyy gıcık şeylerrrrr :tomato: :tomato:

elif dur şu sonucu alayım tüm eliritleri deirm cnm.bendede acıyodu çünkü.
kzılar ya silemedem ben resimleri belki çok basittir ama heycandna yapamadım.biri silsin lütfen

kızlar yaaa.benim topkekler hala çok acıyo..ilk defa böyle oldum desem yeridir..yoksa hamişmiyim... ohaoldumsmile ohaoldumsmile
lülülülülülü lülülülülülü

Canım seni korkutmak istemem ama yine prolaktinin yükselmiş olabilir bilmiyorumkismile benim ne zaman ağrısalar prolaktinim yüksek çıkıyo bilmiyorumkismile

ay canım benim bence bi kontrole git istersen ya..bişey dokunmuş olabilirmi acaba???

ayşeecimm dr.a git..muhtemelen yediğin bişey dokunmuştur..ne yedin sabahtan beri..değişki bişey yedinmi???

sabah çok iyiym rahatım dedim kendime nazar mı değdirdim ne Allah ım yaa bilmiyorumkismile

şimdi baktımda hamilelik maskesiymiş güneşten koruyucu krem kullanmam gerekıyormuş
sağlık ocağına gidicem şimdi hemen iş yerimin yanında nedicek bakalım

vayy hatice hanım bu ne güzellik.
ayy teşekkür ederim hayatım hepimiz güzeliz maşallah..
Ay çok tatlısın kıs maşallah bitaraflarını kaşı hemen kaydirigubbakcemile3

sağol canımmm teşekkürler..kaşıyom sen merak etmebayanssulusmile
varya biryandan yemek yapıyorum bir yandan buraya bakıyorum ne telaşlı kadınımmkafamçokkarıştı

acıyo..uçları değil ama içten gelen bi acı..ikisininde... bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

hımmmmmm CADIARZU belki deeeeee belki deeeeeeeeeee
kız topkek diyince ben başka bişey anladımmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Kız bizim kayınpeder de bizim düğün davetiyesini beğenmemişti
Davetiyeye kara kalem çizilmiş bir resmimizi koydukk, çok da güzeldiii.....bunu niye koydunuz iğrenç olmuş diye bize fırça atmıştı.... :umursamaz:

elif dur şu sonucu alayım tüm eliritleri deirm cnm.bendede acıyodu çünkü.
kzılar ya silemedem ben resimleri belki çok basittir ama heycandna yapamadım.biri silsin lütfen

yaren canım az kaldı sonucu almaya...bence hemen ara çıkmıştır şimdiye kadar....

kayınpederine neymiş canım..yakışıyomu koskoca adama..benim k.pederimni ağzı var dili yok yazık..kıyamam... bizim hiçbişeyimize müdahale olmadı..ettirmemde..eşimde ettirmez..kimseyi ilgilendirmez..valla kötü laf söylemeyi yakıştırmam kendime ama bi bakışım yeter... :jeyyar:

sanırım yaşlarından dolayı mı nedir bişeyi begendiremiyoruz...

Canım fotoğrafların olduğu mesajı EDİTleyip , Gelişmiş düzene tıklıyorsun
ordan eklentilere tıklıyorsun sonra eklediğin resimleri siliyorsun oldu mu canımmmm :1hug:

Aynen yerimseniben üzerlerine vazife olmayan şeylere karışırlarsa ağızlarını payını alacaklarını çok iyi biliyolar yerimseniben o yüzden benimkiler de hiç karışmaz benim hiçbişeyime boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…