sanırım yaşlarından dolayı mı nedir bişeyi begendiremiyoruz...
kayınpederine neymiş canım..yakışıyomu koskoca adama..benim k.pederimni ağzı var dili yok yazık..kıyamam... bizim hiçbişeyimize müdahale olmadı..ettirmemde..eşimde ettirmez..kimseyi ilgilendirmez..valla kötü laf söylemeyi yakıştırmam kendime ama bi bakışım yeter... :jeyyar:
yaren ara hadiiiiiii...çıkmıştır...:hulya:
Kayınpederin dedikodusunu yapıyorum ama benim babam da az değil :roflol: o da beğenmemişti davetiyeyi yazıları okunmuyomuş
offf şu içime neler neler biriktirdim bir bilsen oturup aglarsın benimle valla...ama sabrediyorsun güçlü olmaya çalışıyorsun...sadece bakış atmakla yetiniyosun gerçi o da çok etkili olmuyor eşimin ailesine....ama Allah büyük işte...ben herşeyi ona havale ediyorum...ve biliyorum bir gün cezalarını çekicekler diye...
Bizim davetiyeyi iki taraf da beğenmemişti ama biz bunu istiyoruz dedik bunu bastırdık, hiçkimseyi de dinlemedek valla kaydirigubbakcemile3 oooohhhhh sefam olsun zemuszemus
Bakın bakalım, kötü mü okadar :kedi:
Bizim davetiyeyi iki taraf da beğenmemişti ama biz bunu istiyoruz dedik bunu bastırdık, hiçkimseyi de dinlemedek valla kaydirigubbakcemile3 oooohhhhh sefam olsun zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?