Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlarrrr eczaneden ilaç geldi anca getirtmişler. şimdi açtım baktım içinde 10 tane küçük şişe çıktı sabah aç karnına kahvaltıdan 20 dakika önce tüketicekmişim şişenin bi tanesini bitiricekmişim. yani elinizdeki karışımdan 20 gr almanız gerekiyor. akşam için bişey dememiş. ama gebe kalmak isteyenler için özel olarak gramajı ayarlandığı için ben bu kadar para ödemiş oldum. neyse siz 20 gram ayarlayın anacım sabah kahvaltıdan 20 dakika önce tüketin. 20 günlük bir kür yazıyo prospektüsünde.

kız sende alıntıları sil emi canım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim davetiyeyi iki taraf da beğenmemişti ama biz bunu istiyoruz dedik bunu bastırdık, hiçkimseyi de dinlemedek valla kaydirigubbakcemile3 oooohhhhh sefam olsun zemuszemus

Bakın bakalım, kötü mü okadar :kedi:

Son düzenleme:

valla yanlış yapıyosun..niye içine atıp dert sahibi oluyosunki.. lmaz: ..bu senin ve eşinin hayatı...o evde siz yaşayacaksınız..ne alaka canım...he bi saygısızlığın olur bunuda olgunlukla kızım şöyle böyle diye söylemeleri lazım..ama işte görgü insanın içinde olan bişey...sonradan oolmuyorr...

Bizim davetiyeyi iki taraf da beğenmemişti ama biz bunu istiyoruz dedik bunu bastırdık, hiçkimseyi de dinlemedek valla kaydirigubbakcemile3 oooohhhhh sefam olsun zemuszemus

çok tatlı olmuş ya ben çok begendimmmmmm zemuszemus

aa hiçte kötü değil gayet şirin bir davetiye canım..aman ne bakıyosunuz boşverin onlar beğenmedi diye düğününüz geri kalmadıyaa:dilcikar:

Ay teşekkür ederim canlarım bayanssulusmile tamam biliyorum biraz çocuksu, deli işi ama biz sevdik ve bu bizim düğünümüz dimi ama zemuszemus
Neyse sileyim artık, isimlerimizi görmesin millet bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…