Ay teşekkür ederim canlarım bayanssulusmile tamam biliyorum biraz çocuksu, deli işi ama biz sevdik ve bu bizim düğünümüz dimi ama zemuszemus
Neyse sileyim artık, isimlerimizi görmesin millet bilmiyorumkismile
Ay teşekkür ederim canlarım bayanssulusmile tamam biliyorum biraz çocuksu, deli işi ama biz sevdik ve bu bizim düğünümüz dimi ama zemuszemus
Neyse sileyim artık, isimlerimizi görmesin millet bilmiyorumkismile
eliffff :mymeka: bugün yazdıklarıma bakmıyon bak en çok senle karasu için yazıyom bunları o almış sende almak üzeresin karışımı miktarını yazıyom bakmıyon karasu sendeeeeealsanaalsanasmile bakın bakiiim ona göre tüketin. adamlar üşenmemiş incelemişş yazmış nasıl kullanılcakk öyle uygulayın tamammm
eliffff :mymeka: bugün yazdıklarıma bakmıyon bak en çok senle karasu için yazıyom bunları o almış sende almak üzeresin karışımı miktarını yazıyom bakmıyon karasu sendeeeeealsanaalsanasmile bakın bakiiim ona göre tüketin. adamlar üşenmemiş incelemişş yazmış nasıl kullanılcakk öyle uygulayın tamammm
gülüm okumazmıyım..okuyorum..bi keredemi 20gr almak gerekiyomuşş pek anlamadım..dedikoduya başlayınca unuttum herşeyi... kaydirigubbakcemile3
valla yanlış yapıyosun..niye içine atıp dert sahibi oluyosunki..lmaz: ..bu senin ve eşinin hayatı...o evde siz yaşayacaksınız..ne alaka canım...he bi saygısızlığın olur bunuda olgunlukla kızım şöyle böyle diye söylemeleri lazım..ama işte görgü insanın içinde olan bişey...sonradan oolmuyorr...
gülüm okumazmıyım..okuyorum..bi keredemi 20gr almak gerekiyomuşş pek anlamadım..dedikoduya başlayınca unuttum herşeyi... kaydirigubbakcemile3
................. haaaaaaaaa hmmmmm hmmmmmm sırnaşık şey
siz beğendiniz yaa gerisiii traşşş kaydirigubbakcemile3
Kıs sil adımı ordan beni reklam mı edecen elaleme kaydirigubbakcemile3
evet sabah kahvaltıdan 20 dakika önce 20 gram alcakmışız. ööle yazıyo
ay acaba sonucu öğrendide kocişini falanmı arıyokiii....
bencede hamişşşş :))))Yarennnnnnnnnnnnnnnnnnnn kesin hamileeeeeeeeeeeeeeee var mısınız iddiayaaa
evet evet iddiaları göreyimmmmmmm şakkıdı
anacım iyi söylüyon da ben nasıl ölçeyim 20 gr.ı yaaa :uhm: bana aktar sabah akşam 1 tatlı kaşığı dedi, zaten kavanozun üzerinde de öyle yazıyo, bi de metal kaşık sokmayın, tahta kaşıkla karıştırıp yiyin dedi okadar :uhm: biz de öyle yapıyoruz bilmiyorumkismile
suuu yara biopsisi iyi çıkmış çok sevindim hadi inşallahhhh hamiş kalcak.
sucum seninde tahlillerin temiz çıkmış canım çok şükür inş. en kısa zamanda bebeğinde gelir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?