Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hayırlısı canım ...stres yapma dinlen biraz ..haberini bekliyoruz...alkisalkisalkis

hiç belli olmaz canım bunlar hamilelik belirtileri de olabilir yerimseniben inşallah da öyledir..
of ya ben 1 saat sonra yokum toplantı var öğlene kadar ancak 1'den sonra haberini alabilicem(( ay ben çatlarım ya(

opuyorumnanaktan canım benım ınş. ıyı haberlerımı okursun burdan gerçi negatıf olursa da yapacak bı şey yok yeterı kadar ağladım bu sabah 6 dan 8.30 a kadar nerdeyseeee :kedi: o yuzden negatıfı duyarsam bı suzlur gozlerımden yaşlar sonra da allahım hayırlısı buymuş der otururummmm ne yapayımmm en doğrusunu allah bılırrr:Saruboceq:

sağol nanecim...doktora gidicem zaten randevu almaya calışıyorum kaç gündür bi alsam
zaten muayene zamanım geldi inşallah bişeycik olmamıştır bebekime :Saruboceq:

inşallah canım sen içini ferah tut bişey olmamıştır...koy bakim elini göbişine bak nasıl da hareket ediyo dimi:)

sen ne kadardır çocuk istiyosun..herhangi bi sorunun varmı gökçecim??

canm 8 aydır evlıyım ve hıç korunmadık.
5.ayımızda dr a gıttık butun testlerımız yapıldı eşimin de benım de hıç bır sorun çıkmadı allahın ıznıyle ...sadece yumurtam adet bıtımının 3.gunu bakıldığında 19mm olması gerekırken 14mm çıktı o da olabılır bazen dedı dr. zaten 1 yıl kı tedavıye başlamam gereken bir şey olsa da başlamam dedı. her şey gayet gusel ve normal dedı .dr umun da dediği tek şey stressız sağlıklı cınsel yaşam dedı.yanı herkesın dediği hayatımmm

inşallah canım sabırsızlıkla beklicem... lütfen kendini çok yıpratma olurmu canım benim...güçlü ol!!!! herşeyin bir zamanı var ve bak kaç kişiyiz burda aylardır bekliyoruz hamiş olmak için sabırla hemde...ama kendimizi yıpratmıyoruz dedigim gibi bu gecikmelerin en büyük sebebi stres yapmamızdan kaynaklanıyor...
lütfen sende kendini çok üzme tamammı canım benim... :1hug:

bak ne guzel hersey yolunda sen nıye aglayıp yıpratıyon kendını ayol...yapma bole...hamıle kaldıgında dıyeceksın kı ne gereksız mıs bu aglamalar..guleceksın halıne...ben de sen gıbıydım ama8 ay cok az bır surea.s

günaydın canım çok ama çok geçmıs olsun bebegın ıyıdrı merak etme tatlım Allah korumus ıkınızde bu otobüstekı ınsanlarıda anlamıyorum ben hamılesın görüyorlar işte neden yer vermıyorlarkı yanı hiç ınsaf kalmamıs ınsanlarımızda neysekı sımdı ıyısındır ınsallah tatlım sakin ol duanı et için rahat etmıcekse doktoruna gıt canımcım

çok saol yhaaa bole bırılerıyle konuşmak bana o kadar ıyı gelıokı anlatamma burda bu konuları konuşabıleceğim kımse yokkk o da benı delırtıo bazennn...eşimle konuşuyorum ama sabah da dedım onu da uzmek ıstemıorum o bna ben ona kıyamıoruz allah sonumuzu hayır etsın :kedi:

canım benim daha 8 ay olmuş ben 13 aydır bekliyorum ve sadece ilk 1 ay korundum...ve bende doktora gittim hiçbir sorunum yok...
kendini boşuna yıpratıyosun canım zamanını bekle ve görüceksin hepimiz bebek sahibi olucaz... yerimseniben

inşallah tez zamanda hayırlı bı şekılde o gunlerı yaşatır rabbım bana da canım benım :Saruboceq: sabırsızlık kanımda var azcıcıkkkk

canım sorun senin bu kadar kafaya takman bence..niye bu kadar kafana takıyosun..bak benim pko olduğu halde çok ümitliyim.beterin beteri var..çok şükürki Rabbim tedavisi çokta zor olmayan bi rahatsızlık verdi bana..bak karasudada var aynısı..hiç ümitsizliğe kapıldıkmı..bende 8 aylık evliyim..4-5aydır korunmuyoruz..dr.sana yumurtalık rezervin sıfır senin çocuğun olmaz desydi ne yapacaktın ozamaan(ALLAH KORUSUN)
kendini biyerdenmi atacaktın..kuruntu yapma lütfen..herşeyin bi zamanı var..ve stres herşeyin başı..buna inan...

gökçecim hakkında hayırlısı olsun lütfen sakin olmaya çalış ve sonucunu bekle ınsallah güzel haberler alıcaz ınsallah

amın bıtanem allahım her ısteyene tez zamanda hayırlı evlatlar versın ıçınde de bana ınş. :Saruboceq:

eşim de bole dıo heppp bak goreceksın olacak ama başta sen rahat olmalısın ben rahat olmalıyım dıo ..olmaması için bır sebep yok allahın ıznıyle ama stres yapma dıo hayırlısı yhaaaa

canım benim :1hug: insan geçekten birilerine ihtiyacı oluyor paylaşmak için ve gerçektende işe yarıyor ve insan rahatlıyor... o yüzden napıyoruz rahat oluyoruz stres yapmıyoruz dimi canım :lepi:

günaydın kızlarrrrrrrr

günaydın canım hoşgeldin... :1hug:

doğrı dıosun hayırlısı allahtan

:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…