amın bıtanem allahım her ısteyene tez zamanda hayırlı evlatlar versın ıçınde de bana ınş. :Saruboceq:
eşim de bole dıo heppp bak goreceksın olacak ama başta sen rahat olmalısın ben rahat olmalıyım dıo ..olmaması için bır sebep yok allahın ıznıyle ama stres yapma dıo hayırlısı yhaaaa
kızlar bugün aksam olurmu yaaaaaaaaabilmiyorumkismile
amin canım inşallah.... sen rahat ol yeter...bebegin oldugu zaman bu günleri hatırlayacaksın ve boşuna kendini yıprattıgını anlayacaksın... yerimseniben
canlar ben gidiyorum öğleden sonra ancak gelebilirim toplantı var...görüşürz inş..
gökçecim hayırlı haberlerini alırım inş... stres yok tamammıı yerimseniben
hadi anacım görüşürz....
bu arada ayşecim senin o çikolatalı kekini yaptım dün harika oldu pambuk gibiiii...off nasıl yedim biliyomusun...kocişimde bayıldı :))
canlar ben gidiyorum öğleden sonra ancak gelebilirim toplantı var...görüşürz inş..
gökçecim hayırlı haberlerini alırım inş... stres yok tamammıı yerimseniben
hadi anacım görüşürz....
bu arada ayşecim senin o çikolatalı kekini yaptım dün harika oldu pambuk gibiiii...off nasıl yedim biliyomusun...kocişimde bayıldı :))
çikolatalı kekmi.bayılırımmm.tarifi nerde ayşeee????
günaydın herkesee.
elif marketten alıp karıştırsam olurmu.arı sütü polan balı
günaydın canımmm.
gökçe telefonlamı öğreneceksin sonucu.???.
aşkolsun benim üzülmem bişey değil..bizimle paylaşmıycaksında kimle paylaşıcaksın canım benim...
günaydın canım çok ama çok geçmıs olsun bebegın ıyıdrı merak etme tatlım Allah korumus ıkınızde bu otobüstekı ınsanlarıda anlamıyorum ben hamılesın görüyorlar işte neden yer vermıyorlarkı yanı hiç ınsaf kalmamıs ınsanlarımızda neysekı sımdı ıyısındır ınsallah tatlım sakin ol duanı et için rahat etmıcekse doktoruna gıt canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?