Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kuzucuklar merhaba..ben bu ay serophene kullandım cmt bitti ilacım,yarın yumoşlarıma bakılacak :) randevum var.ama ölüyorum yumurtalarımın ağrısından.böyle olması normal mi acaba?

ayyy.çok sevindim..hadi inş darısı başıma..tedaviye bi an önce başlamak istiyorum...

sorma ya bizim millet çok meraklı o cümleyi kurmaya hadi yabancıyı anlıyorum genede
kimisinin annesi yapıyo bunu bi arkadasım var benden sonra evlendi kız
kulagıma haberi geldi dua edin çocugu olmuyomuş diye ya dedim Allah aşkına
daha 1 senelık bile evli dğeil kız üstüne üstlük çok zayıf bi insandı zayıf oldugu için
tutummamıs olabilir veya sorun varsa halledilir ama yok annesi fln özellıkle çcoguu olmuyo
dua ....sevmıyorum ben böyle şeyleri veren Allah canım zamanı vardır böyle şeylerin
nedemek çocugu olmuyo sen yapıyosun sanki Allah veriyo ne densizliktir. ya
duanı edersin sabredersin tedavini görürsün Rabbimden istersin ne yapabilriisnki başka ölcek dğeilsin ya

saol bi tanem aminn inşallah.
başladıda öğürtü kusma yok şükür. olmasında zati ya :1rolleyes:
daha çok isteksizlik ve tiksinti gibi
inşallah seninde geçer tez zamanda güzelim:1hug:

KIZLAAAARRRRR bende geldimmmm zemuszemus oku oku bitmiyoo bende bi sesim gelsin sonra devam ediim dedimmm a.s.

hoşgeldin şeker :)

kızlar türk malını izliyormusunuz...ay ben dün gülmekten öldüm..benim bebek iyice sallanmıstır artık...:jeyyar:

kociş dün gel yuutuptan geniş aileyi izleyek dedi izlerken uyya kalmışım yatakta
türk malınında ılk bolumunu ızlemsıtım pek komık gelmemıstı ama bakarım gene :)

ooo bulantılar bulantılar dün bende baya istifra ettım aplacım gecmıo bulantı denen şey
naparsın
bizde kızımla erik yiyoz tuza bana bana hemde çatur çutur oohh :)

senınde kızçen olr belkım :)

saol bi tanem aminn inşallah.
başladıda öğürtü kusma yok şükür. olmasında zati ya :1rolleyes:
daha çok isteksizlik ve tiksinti gibi
inşallah seninde geçer tez zamanda güzelim:1hug:

[B]ınsallah olmasın ögürtün kusman çok zor oluyo gerçekten yasadım bırebır hepsını çünkü ınsallah geçer canım benımde:1hug: [/B]

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

---

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

SariLale.......................23 NıSAN
naneseker....................23 NıSAN
elson............................25 NıSAN
hatice_48.....................30 NıSAN
prensesss016................30 NıSAN
deryainci.......................9 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS
bayankarasu................15 MAYIS
civcivelek.....................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NıSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Son düzenleme:
ben söyleyim geçen haftaya göre daha iyiyim kriz şeklindeki koparmalar geçti tektük kopartıyorum birkaç gündürr
çok sevindiiiiiiimmmmmmmmmmm hihoyyyt konuş konuşşşşş doktorunla azaltmak istiyorum çok daha iyiyim tek tük koparıyorum o da geççek inşallah geçmesse superisi beni öldürcekmiş deeee kötükedihüso
canım yaaaa çok geçmiş olsuuuunnnn içim gitti okuyunca ama bebişine ööle darbelerle bişi olmazzz koruyo senin göbüşün bebişini :CüvCüv:
Eki Görüntüle 42215

kızlar bakın son göbekime.....:CüvCüv:
maaşallahhhh çokkk yakışmış sana hamişlik yaaaa allah nazarlardan saklasın a.s.

hadi yaaaaa geçmiş olsun. yaaa bende regliyim hala devam ediyo yani az az ama olsun sonuçta geldi ve devam ediyo. çok kötü göğüs ağrım geçmedi öldürcek beni mafoldumben

hatırarsan ikizler benim hayalimdi :))
Akrabalrda ikiz de çok bizde eşim tarafında da benim tarafta da ama daha o safhaya gelemdik maluummmm delikafadulden

Ne dedi doktor?Tek yumurta ikizi mi çift yumurta ikizi mi?

inş seninde olur o zaman canım
benimki tek yumurta ikizleri olcakmış inş.

yarın dr gitme günüm konuşuyum bakalım ne diyecek zaten bu aralar yan etkileri de çoğaldı uykuda sabaha kadar acayip sıçrıyorum ve uyku yapıyor sürekli uykuluyum

haa bide ben hala adet olmadım göğsümün ağrısıda geçti CADIARZU

merhaba su benim adet dönemim 15 mayıs listeye alırsan çok sevinirimkaydirigubbakcemile3

ay yetişemiyom kız yazılanlara çinli misafirlerim var bi haftadır bugünde onlara mantı ikram edelim dedik yakın ilgi anlıycaınız zaten sabahtan akşama kadar yanımdalar çok bakıyom onlara diye korkmuyo değilim hani benimkiler benzemesinde
sedefim gözün aydın canım kalp atışlarınıda gördün çok şükür şimdi geldi cinsiyete inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…