kuzucuklar merhaba..ben bu ay serophene kullandım cmt bitti ilacım,yarın yumoşlarıma bakılacak :) randevum var.ama ölüyorum yumurtalarımın ağrısından.böyle olması normal mi acaba?
obacım allah rastgetirsin inşallah canımm
inşallah tedavin sonucu güzel haberler alırız
KIZLAAAARRRRR bende geldimmmm zemuszemus oku oku bitmiyoo bende bi sesim gelsin sonra devam ediim dedimmm a.s.
kızlar türk malını izliyormusunuz...ay ben dün gülmekten öldüm..benim bebek iyice sallanmıstır artık...:jeyyar:
ayyy.bende ayın düşüncedeyim..hamiş kalsam boy boy resimlerimi koyacam buraya.. kaydirigubbakcemile3
saçmamı bilmiyorum..diyorum bi tanıdık görür..okur...aaaa elifin çocuğu olmuyooooo.... :1shok: buyrun cenaze namazına... ayy bizim oranın insanıda bi dedikoducuki sormayın... :umursamaz:
canım bebeişin kalp seslerını duymussunuz çok sukur hersey yolundaymıs çok sevındım ınsallah hep böyle devam eder bu arada bulantılarında baslamıs Allah yardımcın olsun benım hala geçmedı bakalım ne zaman geçecek çok zor gerçekten
KIZLAAAARRRRR bende geldimmmm zemuszemus oku oku bitmiyoo bende bi sesim gelsin sonra devam ediim dedimmm a.s.
kızlar türk malını izliyormusunuz...ay ben dün gülmekten öldüm..benim bebek iyice sallanmıstır artık...:jeyyar:
PRENSES, AYŞE saolun canım benim allah razı olsun.
midem kötü kızlar karnım aç hissediyorum ama bişi yiyemiyorum bulantı var ağzım pis pis böle.
sadece limon ve erik ama tuzlu yiyorum((
tansiyonum 10 / 6 çıktı zaten kendimi pek iyi hissetmiyorum ama tuzlu yiyince
düzeliyorum baya. şimdi yicem gene
saol bi tanem aminn inşallah.
başladıda öğürtü kusma yok şükür. olmasında zati ya :1rolleyes:
daha çok isteksizlik ve tiksinti gibi
inşallah seninde geçer tez zamanda güzelim:1hug:
çok sevindiiiiiiimmmmmmmmmmm hihoyyyt konuş konuşşşşş doktorunla azaltmak istiyorum çok daha iyiyim tek tük koparıyorum o da geççek inşallah geçmesse superisi beni öldürcekmiş deeee kötükedihüsoben söyleyim geçen haftaya göre daha iyiyim kriz şeklindeki koparmalar geçti tektük kopartıyorum birkaç gündürr
canım yaaaa çok geçmiş olsuuuunnnn içim gitti okuyunca ama bebişine ööle darbelerle bişi olmazzz koruyo senin göbüşün bebişini :CüvCüv:günaydın kızlar
bugün güne kötü başladım :gitme:
otobüs çok sıkışıktı bende merdivendeydım kapı kapanırken tutunma demiri ile diğer
insnalar arasında sıkışıp kaldım kapı da açılınca birden karnımın sol yan tarafını demire çarptım
çok şiddetli değildi ama aniden çarpınca bebeğim diye bi çığlık attım öyle korktum ki :gitme:
herkes ayaklandı ilgilendiler benle ama hala korkuyorum bişey olmamıştır inşallah
ağrım sızım da yok kadınlarda merak etme bebeğine bişey olmamıştır dediler
off çok korktum yaa inşallah bişey olmamıştır yol boyunca ağladım iş yerindeyim
ağlamamak için zor tutuyorum kendimi mafoldumben
beren aplaaa unuttum galiba ben sana hayırlı olsun demeyi.şimdi aklıma geldi..çok sevindim ablam,bizide sürükle peşindenkaydirigubbakcemile
valla yumurta çatladı mı büyüyor mu anlamadım gitti.sonuç itibariyle ölüyorum ağrıdan
aleykümselam hoşgeldinvereliniortakselam kızlar nasılsınızhihoyyyt:
hatırarsan ikizler benim hayalimdi :))
Akrabalrda ikiz de çok bizde eşim tarafında da benim tarafta da ama daha o safhaya gelemdik maluummmm delikafadulden
Ne dedi doktor?Tek yumurta ikizi mi çift yumurta ikizi mi?
çok sevindiiiiiiimmmmmmmmmmm hihoyyyt konuş konuşşşşş doktorunla azaltmak istiyorum çok daha iyiyim tek tük koparıyorum o da geççek inşallah geçmesse superisi beni öldürcekmiş deeee kötükedihüso
haa bide ben hala adet olmadım göğsümün ağrısıda geçti CADIARZUçok sevindiiiiiiimmmmmmmmmmm hihoyyyt konuş konuşşşşş doktorunla azaltmak istiyorum çok daha iyiyim tek tük koparıyorum o da geççek inşallah geçmesse superisi beni öldürcekmiş deeee kötükedihüso
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...
delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:
---
:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:
SariLale.......................23 NİSAN
naneseker....................23 NİSAN
elson............................25 NİSAN
hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016................30 NİSAN
deryainci.......................9 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS
bayankarasu................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss
OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor
ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel
MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra
NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--??
Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26
haa bide ben hala adet olmadım göğsümün ağrısıda geçti CADIARZU
merhaba su benim adet dönemim 15 mayıs listeye alırsan çok sevinirimkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?