gelmesin canım yaa daha ilaçlardan bebişimi zehirlemek istemiyorum kafamçokkarıştımercan bebiş geliyor:lepi::lepi::lepi::lepi:
:)) merhaba canım tamam yazarımm
olurmu hiçç ben selam vericektim ama işlerim şu iki gündür acayip yoğun zor giriyorum zaten çok yorulduuuuuummmm akannehirselam kızlar nasılsınızhihoyyyt:
haa bide ben hala adet olmadım göğsümün ağrısıda geçti CADIARZU
aynen canım benim kendi tarafım çok şükür pek yapmaz böyle şeylerin dedikodusunu hatta daha erken çokta gençsiniz olur diyolar ama malesef eşimin tarafı özellikle dedikoduyu çok sever yapıştı üzerime yani daha şimdiden kısırlık
canım benim geçmiş olsun yaa beren galiba senin kızın olucak baksana hep ekşi tuzlu yiyosun ayyy ne güzel olur bi oğlun var bide kız süpeeeeerrrrr zemuszemus
beren aplaaa unuttum galiba ben sana hayırlı olsun demeyi.şimdi aklıma geldi..çok sevindim ablam,bizide sürükle peşindenkaydirigubbakcemile
valla yumurta çatladı mı büyüyor mu anlamadım gitti.sonuç itibariyle ölüyorum ağrıdan
gelmesin canım yaa daha ilaçlardan bebişimi zehirlemek istemiyorum kafamçokkarıştı
evet canım malesef :çok üzgünüm:anladım antidepresan kullanıyordun değilmi o zaman gelmesin yasakkelime:
teşekkürlerhihoyyyt
canım yaaaa çok geçmiş olsuuuunnnn içim gitti okuyunca ama bebişine ööle darbelerle bişi olmazzz koruyo senin göbüşün bebişini :cüvcüv:
kızlar idilcan nasıl??bileniniz varmı
ama ben yeni kullanmıyorum ki 2 yıldır içiyorum hep düzenliydi ben asıl d.kontrol ilacını bıraktım ondan dır diyorum ama onada 2 ay oldu geçen ayki adetimden sonra korunmadan 2 kez ilişki olmuştu acaba diyecem ama adetten hemen sonra yumurtlama olmaz dıeyvahedigeldismileolurmu hiçç ben selam vericektim ama işlerim şu iki gündür acayip yoğun zor giriyorum zaten çok yorulduuuuuummmm akannehir
evet biliyorum geçmişi okudum yaa. ama test yapmışsın sanırım ilaçlar yapıyo bunu bende depresyon ilacı kullandığımda 2 ay gecikmiştim. çok sinir bozucu içinde kalıyo sanki öyle hissediyosun.bende adet oldum hala göğüslerim şiş delircem yani heralde çok fazla taktığımdan oldum bu ay böyle çok fena bişi :sinifsinif:
teşekkürler obacım. Hep dua ediyorum isteyen herkese emeklerini boş çıkarmasın rabbim diye.. Allah yardm etsin hepimize :1hug:
canım benim ben 2 aydır buradayım son bir aydırda her sabah açıyorum akşam eve gidene kadar buradayım valla Seninle pek sohbet edemedik biz ama diğer arkadaşlarımla iyi muhabbetlerimiz var hepinizi çok seviyorummercan seni de çok sık görürü oldum topiciğimizde :) Hoşgeldin aramıza. :)
İnşallah herşey gönlünce olur.ÇOk fazla şey bilmiyorum hakkında ama kapatırız arayı nasıl olsa iki muhabbetle
nazarmı değiyor bu taze anne adaylarımıza ayol dünde tinkerbell düştüm demişti. allah korusun hepinizi canlarımm
ayşe canım geçmiş olsun ayy Allah nazarlardan korusun bebişleriniziama onları Allah'ım korur merak etme sen :1hug:
beroşş canım gözün aydınn kalp atışlarını duymuşsunuz :) maşallah canımcıma.s.
ayshe geçmiş olsun canım ağrı sızın yokmuş hiç bişi olmaz bebişine o en güvenilir yerde:)
ama ben yeni kullanmıyorum ki 2 yıldır içiyorum hep düzenliydi ben asıl d.kontrol ilacını bıraktım ondan dır diyorum ama onada 2 ay oldu geçen ayki adetimden sonra korunmadan 2 kez ilişki olmuştu acaba diyecem ama adetten hemen sonra yumurtlama olmaz dıeyvahedigeldismile
amin canım eğer bebiş varsa hemen bırakmalıyım ilaçlarıbilmiyorumkismileevet d.kontrol hapını bıraktığın için olabilir. yaaa yumurtlama ne zaman olacağı hiç belli olmuyo canım yaaa. ama inşallah bebiş yoktur varsada ilaç inşallah zarar vermemiştir :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?