Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selam kızlar nasılsınızhihoyyyt:
olurmu hiçç ben selam vericektim ama işlerim şu iki gündür acayip yoğun zor giriyorum zaten çok yorulduuuuuummmm akannehir
haa bide ben hala adet olmadım göğsümün ağrısıda geçti CADIARZU

evet biliyorum geçmişi okudum yaa. ama test yapmışsın sanırım ilaçlar yapıyo bunu bende depresyon ilacı kullandığımda 2 ay gecikmiştim. çok sinir bozucu içinde kalıyo sanki öyle hissediyosun.bende adet oldum hala göğüslerim şiş delircem yani heralde çok fazla taktığımdan oldum bu ay böyle çok fena bişi :sinifsinif:

SAOL CANIM BENİM.. YOK BİZİM TINKERCIM DA TUZLU EKŞİ YEDİ BAK OĞLU OLACAKMIŞ.. ALLAHIM SAĞLIKLI NASİP ETSİNDE İNŞALLAH

TEŞEKKÜRLER OBACIM. HEP DUA EDİYORUM İSTEYEN HERKESE EMEKLERİNİ BOŞ ÇIKARMASIN RABBİM DİYE.. ALLAH YARDM ETSİN HEPİMİZE :1hug:

ama ben yeni kullanmıyorum ki 2 yıldır içiyorum hep düzenliydi ben asıl d.kontrol ilacını bıraktım ondan dır diyorum ama onada 2 ay oldu geçen ayki adetimden sonra korunmadan 2 kez ilişki olmuştu acaba diyecem ama adetten hemen sonra yumurtlama olmaz dıeyvahedigeldismile

nazarmı değiyor bu taze anne adaylarımıza ayol dünde tinkerbell düştüm demişti. allah korusun hepinizi canlarımm

ayşe canım geçmiş olsun ayy Allah nazarlardan korusun bebişlerinizi ama onları Allah'ım korur merak etme sen :1hug:

beroşş canım gözün aydınn kalp atışlarını duymuşsunuz :) maşallah canımcım a.s.

mercan seni de çok sık görürü oldum topiciğimizde :) Hoşgeldin aramıza. :)
İnşallah herşey gönlünce olur.ÇOk fazla şey bilmiyorum hakkında ama kapatırız arayı nasıl olsa iki muhabbetle
canım benim ben 2 aydır buradayım son bir aydırda her sabah açıyorum akşam eve gidene kadar buradayım valla Seninle pek sohbet edemedik biz ama diğer arkadaşlarımla iyi muhabbetlerimiz var hepinizi çok seviyorum

nazarmı değiyor bu taze anne adaylarımıza ayol dünde tinkerbell düştüm demişti. allah korusun hepinizi canlarımm

ayshe geçmiş olsun canım ağrı sızın yokmuş hiç bişi olmaz bebişine o en güvenilir yerde:)

Çok sağolun kızlar...şimdi çok iyiyim ama ister istemez korktum tabii...
bide kocaman artık karnım kendimden bile korumaya calışıyorum gece bi de dışarda
böyle bişey olunca panik oldum

dünde tinker düştüm dmeişti nazar mı değiyor bilmiyorum ki Allah korusun kem gözlerden

evet d.kontrol hapını bıraktığın için olabilir. yaaa yumurtlama ne zaman olacağı hiç belli olmuyo canım yaaa. ama inşallah bebiş yoktur varsada ilaç inşallah zarar vermemiştir :Saruboceq:

evet d.kontrol hapını bıraktığın için olabilir. yaaa yumurtlama ne zaman olacağı hiç belli olmuyo canım yaaa. ama inşallah bebiş yoktur varsada ilaç inşallah zarar vermemiştir :Saruboceq:
amin canım eğer bebiş varsa hemen bırakmalıyım ilaçlarıbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…