aleykümselam hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın bakalımslm bayanlar nasılsınız bakalım
dünde tinker düştüm dmeişti nazar mı değiyor bilmiyorum ki Allah korusun kem gözlerden
aleykümselam hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın bakalım
slm bayanlar nasılsınız bakalım
bebiş nasıl bebişş bir haber varmıgamyoncuiremsusağolun bende iyiyim cok sukur evde pinekliyorum bos bosbilmiyorumkismile
ben bu akşam bir test daha alıp sabah idrarıyla bakıyımm bir
ozman doktorda bana daha önce konuştuk seninle hamile kalmadan 2 ay önce ilacı kesmen lazımdı diyecek eğer bir sorun olursa ben karışmam diye bana yazı imzalatacak yaaa :1shok:yap evet bi bakalım yaa zaten varsa doktorun bile kızmaz yani bıraktıın için söylersin zaten onada bööle bööle oldu bende ilacı bırakayım demi diye.
d.kontrol hapındandır şişkinliğinmerhabalar`;
Benimde gögüslerimde dolgunluk ve biraz hassasiyet var. Bu gebelik belirtisi mi oluyor adetime daha 11 gün var. fakat 6 aydir dogum kontrol hapi kullaniyorum ilk defa gogüsümde boyle hassasiyet yasadim sizcede normal mi ?
Tesekkürler...
aleykümselam hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın bakalım
hoşgeldinnn canım
bebiş nasıl bebişş bir haber varmıgamyoncuiremsu
slm bayanlar nasılsınız bakalım
ayşe kaçırdım galiba hayırdır ne oldu düştünmü yoksaaa
ozman doktorda bana daha önce konuştuk seninle hamile kalmadan 2 ay önce ilacı kesmen lazımdı diyecek eğer bir sorun olursa ben karışmam diye bana yazı imzalatacak yaaa :1shok:
hoşgeldın canım son adet tarihini yazda bi ticker yapalım sana yaa :)
hayır canım bu sabah otobüs çok kalabalıktı bende kapı ağzında kalmıştım sağolsun
kimsede yer vermemişti (!) onun için kapı açılırken kapıyla tutunma dmeiri arasına
sıkıştı karnım bende bi feryat kopardım bebegımm hamielyiem ben karnım ezildi diye
hemen ilgilendiler tabi ama çok korktum ağladım neyseki bişeyim yok
yarınada randevu aldım doktordayım bişeycikler yoktur inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?