Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yap evet bi bakalım yaa zaten varsa doktorun bile kızmaz yani bıraktıın için söylersin zaten onada bööle bööle oldu bende ilacı bırakayım demi diye.
ozman doktorda bana daha önce konuştuk seninle hamile kalmadan 2 ay önce ilacı kesmen lazımdı diyecek eğer bir sorun olursa ben karışmam diye bana yazı imzalatacak yaaa :1shok:

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

---

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

SariLale.......................23 NıSAN
naneseker....................23 NıSAN
elson............................25 NıSAN
hatice_48.....................30 NıSAN
prensesss016................30 NıSAN
deryainci.......................9 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS
bayankarasu................15 MAYIS
civcivelek....................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NıSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

merhabalar`;
Benimde gögüslerimde dolgunluk ve biraz hassasiyet var. Bu gebelik belirtisi mi oluyor adetime daha 11 gün var. fakat 6 aydir dogum kontrol hapi kullaniyorum ilk defa gogüsümde boyle hassasiyet yasadim sizcede normal mi ?
Tesekkürler...

d.kontrol hapındandır şişkinliğin

slm bayanlar nasılsınız bakalım

hoşgeldın canım son adet tarihini yazda bi ticker yapalım sana yaa :)

ayşe kaçırdım galiba hayırdır ne oldu düştünmü yoksaaa

hayır canım bu sabah otobüs çok kalabalıktı bende kapı ağzında kalmıştım sağolsun
kimsede yer vermemişti (!) onun için kapı açılırken kapıyla tutunma dmeiri arasına
sıkıştı karnım bende bi feryat kopardım bebegımm hamielyiem ben karnım ezildi diye
hemen ilgilendiler tabi ama çok korktum ağladım neyseki bişeyim yok
yarınada randevu aldım doktordayım bişeycikler yoktur inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ozman doktorda bana daha önce konuştuk seninle hamile kalmadan 2 ay önce ilacı kesmen lazımdı diyecek eğer bir sorun olursa ben karışmam diye bana yazı imzalatacak yaaa :1shok:

ayyyy inşallah hamile değilsindir canım benim yaaaa. biliyorum çünkü o tarz ilaçlar c kategorisine giriyomuş ve bebek düşünenler kullanamaz. banada dr. gecikince ben 2 ay bana demiştiki gebe iseniz o bebeği derhal alıcaz hiç düşünmeyin dedi bize. eşimde itiraz ve ısrar edince kadın saatlerce eşimle konuşmuştu ben dışarda bekledim sonra hamile olmadığımı öğrenince kocişim derin bir ohhhhh çekmişti ve bana ilacı bugün bırakıyosun başlarım ilacına ne bu be seni bitiriyo bu ilaçlar demişti. sonrada bebişe karar verdik zaten kaydirigubbakcemile5 her işte bi hayır vardır.

ay geçmiş olsun canım yoktur bişecik inş.bende çok korkuyom otobüsden minübüsden rabbim korusun
bende sabah sabah bi bardak çay yedim üstüme yandım başa gelecek varya engellenmiyo işte en kötüsü bu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…