Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

son adet baslangıcım 7 marttı janım ben denedım ama yapamadım ticker ı cok sağol ...:kedi:

cok gecmıs olsun janım ıns bıseyı yoktur bebısının Rabbım onları korur

senin neyin vardı canımda sende içtin ilaç

janım ya kusura bakma da merak ettım ne ılacı bu bahsettıgınız

kızlar benim bugün pek keyfim yok...halimde yok..sıcak bastı..karnımda şişti..öğlen pekmez tahin sulandırıp içtim.... kafamçokkarıştı çıkıyorum ben... mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

kızlar ben kaçıyom az önce misafirim geldi okula...ondan giremedim bugünlük bu kadar hadi bakalım çok öptüm....

yemyeshill bu arada kusura bakma ama türkçede JANIM diye bi sözcük varmı???
yapma lütfen..güzel türkçemizi bozmayalım...

benim depresyon. antidepresan kullandım ben. kriz geçiriyodum sürekli. kayınvalidem sağolsun sayesinde başladı ve sayesinde ilaç kullancak duruma geldim.
anladım canım aslında vurdum duymaz olabilsek herşey kendiliğinden çözülecek ama malesef. bende herşeyi çok ince düşünen inceleyen dert eden bir tipim buyüzden çok yıpratıyorum kendimi en ufak birşey kocaman oluyor kafamda iyi yada kötü farketmiyor yani sadece üzüntü değil sevinçdede yıpratıyorum kendimi

ay sanada cok gecmıs olsun canım ya dediğin gibi başa gelecek engellenemıyo
Allah korusun bebeişlerimizi :)

son adet baslangıcım 7 marttı janım ben denedım ama yapamadım ticker ı cok sağol ...:kedi:

cok gecmıs olsun janım ıns bıseyı yoktur bebısının Rabbım onları korur

SAĞOL CANIM ıYıYıM ŞıMDı RABBıM KORUR ONLARI :Saruboceq: HEPSı ONA EMANET :)

canım ticker linkin bu http://tickers.baby-gaga.com/p/dev345pr___.png

linki kopyalıyosun
yukarıdan kullanıcı paneline ordan en solda profil düzenleye geliyosun

sonrada aşağıda kilo takip çizelgesi kısmına yapıştırıyosun :)

kızlar benim bugün pek keyfim yok...halimde yok..sıcak bastı..karnımda şişti..öğlen pekmez tahin sulandırıp içtim.... kafamçokkarıştı çıkıyorum ben... mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

:gitme: noldu sana bööle yaaa bu aralar bebiş varda o mu yapıyo acaba. iyi bakalım çık dinlen birazcık geçmiş olsun canımcımmm :1hug:

ay nolduki..gider ayak kızdım şimdi..ne yaptıda o duruma getirdi seni...

puffff yeni gördüm yaaaa telefon uzun sürdü kafamçokkarıştı bu aralar zaten adapte olamıyorum buraya hep bişiler çıkıyo mafoldumben çok şeyler yaptı elifim hatırlamak istemiyorum ben onları hiçç :umursamaz: hiç aklıma getirmemeye çalışıyorum bilincimin altına attım gitti kaydirigubbakcemile5 boşverdim artıkkkkk güzel şeyleri düşünüyorum hayatım çoook güzel ve bebişim gelince dahada güzel olcakkk yaşamak çok güzel ve çoook kısa eskiyi deşipte keyfimi kaçıramam

yemyeshill bu arada kusura bakma ama türkçede JANIM diye bi sözcük varmı???
yapma lütfen..güzel türkçemizi bozmayalım...

tabi ki yok ama bu alışkanlık sanırım nedense bu kelimeye takmış durumdayım haklısın türkçemizi bozmaya gerek yok teşekkür ederim uyardıgın ıcın canım

tesekkur ederim aysecım sağol ticker içinopuyorumnanaktan

:gitme: noldu sana bööle yaaa bu aralar bebiş varda o mu yapıyo acaba. iyi bakalım çık dinlen birazcık geçmiş olsun canımcımmm :1hug:

yok yaaa.hava değişşikliği.öğlen karışık yedim...bide ben sıcağada gelemiyorum..ondan heralde....bebiş falan değildir..
mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…