hoşgeldın canım son adet tarihini yazda bi ticker yapalım sana yaa :)
hayır canım bu sabah otobüs çok kalabalıktı bende kapı ağzında kalmıştım sağolsun
kimsede yer vermemişti (!) onun için kapı açılırken kapıyla tutunma dmeiri arasına
sıkıştı karnım bende bi feryat kopardım bebegımm hamielyiem ben karnım ezildi diye
hemen ilgilendiler tabi ama çok korktum ağladım neyseki bişeyim yok
yarınada randevu aldım doktordayım bişeycikler yoktur inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
senin neyin vardı canımda sende içtin ilaçayyyy inşallah hamile değilsindir canım benim yaaaa. biliyorum çünkü o tarz ilaçlar c kategorisine giriyomuş ve bebek düşünenler kullanamaz. banada dr. gecikince ben 2 ay bana demiştiki gebe iseniz o bebeği derhal alıcaz hiç düşünmeyin dedi bize. eşimde itiraz ve ısrar edince kadın saatlerce eşimle konuşmuştu ben dışarda bekledim sonra hamile olmadığımı öğrenince kocişim derin bir ohhhhh çekmişti ve bana ilacı bugün bırakıyosun başlarım ilacına ne bu be seni bitiriyo bu ilaçlar demişti. sonrada bebişe karar verdik zaten kaydirigubbakcemile5 her işte bi hayır vardır.
ayyyy inşallah hamile değilsindir canım benim yaaaa. biliyorum çünkü o tarz ilaçlar c kategorisine giriyomuş ve bebek düşünenler kullanamaz. banada dr. gecikince ben 2 ay bana demiştiki gebe iseniz o bebeği derhal alıcaz hiç düşünmeyin dedi bize. eşimde itiraz ve ısrar edince kadın saatlerce eşimle konuşmuştu ben dışarda bekledim sonra hamile olmadığımı öğrenince kocişim derin bir ohhhhh çekmişti ve bana ilacı bugün bırakıyosun başlarım ilacına ne bu be seni bitiriyo bu ilaçlar demişti. sonrada bebişe karar verdik zaten kaydirigubbakcemile5 her işte bi hayır vardır.
senin neyin vardı canımda sende içtin ilaç
antidepresan ilaçlar canımmjanım ya kusura bakma da merak ettım ne ılacı bu bahsettıgınız
benim depresyon. antidepresan kullandım ben. kriz geçiriyodum sürekli. kayınvalidem sağolsun sayesinde başladı ve sayesinde ilaç kullancak duruma geldim.
anladım canım aslında vurdum duymaz olabilsek herşey kendiliğinden çözülecek ama malesef. bende herşeyi çok ince düşünen inceleyen dert eden bir tipim buyüzden çok yıpratıyorum kendimi en ufak birşey kocaman oluyor kafamda iyi yada kötü farketmiyor yani sadece üzüntü değil sevinçdede yıpratıyorum kendimibenim depresyon. antidepresan kullandım ben. kriz geçiriyodum sürekli. kayınvalidem sağolsun sayesinde başladı ve sayesinde ilaç kullancak duruma geldim.
ay geçmiş olsun canım yoktur bişecik inş.bende çok korkuyom otobüsden minübüsden rabbim korusun
bende sabah sabah bi bardak çay yedim üstüme yandım başa gelecek varya engellenmiyo işte en kötüsü bu olsun
son adet baslangıcım 7 marttı janım ben denedım ama yapamadım ticker ı cok sağol ...:kedi:
cok gecmıs olsun janım ıns bıseyı yoktur bebısının Rabbım onları korur
kızlar benim bugün pek keyfim yok...halimde yok..sıcak bastı..karnımda şişti..öğlen pekmez tahin sulandırıp içtim.... kafamçokkarıştı çıkıyorum ben... mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
ay nolduki..gider ayak kızdım şimdi..ne yaptıda o duruma getirdi seni...
yemyeshill bu arada kusura bakma ama türkçede JANIM diye bi sözcük varmı???
yapma lütfen..güzel türkçemizi bozmayalım...
ay sanada cok gecmıs olsun canım ya dediğin gibi başa gelecek engellenemıyo
Allah korusun bebeişlerimizi :)
SAĞOL CANIM İYİYİM ŞİMDİ RABBİM KORUR ONLARI :Saruboceq: HEPSİ ONA EMANET :)
canım ticker linkin bu http://tickers.baby-gaga.com/p/dev345pr___.png
linki kopyalıyosun
yukarıdan kullanıcı paneline ordan en solda profil düzenleye geliyosun
sonrada aşağıda kilo takip çizelgesi kısmına yapıştırıyosun :)
tesekkur ederim aysecım sağol ticker içinopuyorumnanaktan
:gitme: noldu sana bööle yaaa bu aralar bebiş varda o mu yapıyo acaba. iyi bakalım çık dinlen birazcık geçmiş olsun canımcımmm :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?