Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hatırlama canım en iyisiii...ay iki saattir çıkıcam...

yok yaaa.hava değişşikliği.öğlen karışık yedim...bide ben sıcağada gelemiyorum..ondan heralde....bebiş falan değildir..
mirmirmirmir
belli olmaz ama bööle düşünmen güzelllll en iyisini yapıyosun kaydirigubbakcemile5
benim ağzımın tadı da acı gibi peki böyle bir belirti varmı

valla öyle bi belirti var mercan ama inşallah değildirrrrrr.

ayy canım yaa son adetim 17 marttı ama glen giden yok bende

çok geçmemiş olur bu kadar d.kontrol hapını bırakınca. bünye şaşıyo biraz. sen bide test yaptığında neg. çıktı azda olsa bişeyler çıkardı dşye umuyorum. yap bi test daha bakalım merak ettim bende. inşallah kötü bişi olmaz.

d.kontrol hapıı bendede çok sonra vücudumun çeşitli yerlerinde lekeler yapmaya başlamıştı kırmızı beneklerdi

bak ayrıca kadınlar kulubünün başka topiklerinde sadece göğüs büyütmek amacıyla doğum kontrol hapı kullanan bayanlar var onlar bazı markaların göğüs büyüttüğü nü söylüyorlar

cok sükür bende bir etki yapmadi düsük dozda oldugu icin gerci her kiside farkli etkiler gösteriyor.

Kepeleklerim naber? Lab.ımda başka öğretmen ders yapıyo da öğrt. odasından girdim iki dak. müjde var mı müjde boshayallersmile gökçeden haber var mı ???

tühhhhh yaaa :sinifsinif: ben de belki gökçenin müjdesini alırım diye umut ederek girmiştim topiğe :sinifsinif: neyse artık hayırlısı böyleymiş demek ki, Allahım tez zamanda hepimize hayırlı birer bebek nasip eder inş. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…