tabi ki yok ama bu alışkanlık sanırım nedense bu kelimeye takmış durumdayım haklısın türkçemizi bozmaya gerek yok teşekkür ederim uyardıgın ıcın canım
puffff yeni gördüm yaaaa telefon uzun sürdü kafamçokkarıştı bu aralar zaten adapte olamıyorum buraya hep bişiler çıkıyo mafoldumben çok şeyler yaptı elifim hatırlamak istemiyorum ben onları hiçç :umursamaz: hiç aklıma getirmemeye çalışıyorum bilincimin altına attım gitti kaydirigubbakcemile5 boşverdim artıkkkkk güzel şeyleri düşünüyorum hayatım çoook güzel ve bebişim gelince dahada güzel olcakkk yaşamak çok güzel ve çoook kısa eskiyi deşipte keyfimi kaçıramam
belli olmaz ama bööle düşünmen güzelllll en iyisini yapıyosun kaydirigubbakcemile5yok yaaa.hava değişşikliği.öğlen karışık yedim...bide ben sıcağada gelemiyorum..ondan heralde....bebiş falan değildir..
mirmirmirmir
benim ağzımın tadı da acı gibi peki böyle bir belirti varmı
hatırlama canım en iyisiii...ay iki saattir çıkıcam...
ayy canım yaa son adetim 17 marttı ama glen giden yok bendebelli olmaz ama bööle düşünmen güzelllll en iyisini yapıyosun kaydirigubbakcemile5
valla öyle bi belirti var mercan ama inşallah değildirrrrrr.
ayy canım yaa son adetim 17 marttı ama glen giden yok bende
hapın markasını falan değiştirdinmi pekimerhaba mercan.a ; belkide hap yapabilir ama kullandigimdan beri ilk defa oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?