Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

amin inşallahhhh :Saruboceq: ben fal baktırdım kadın bana ağustosta hamile kalcan kızın olcak dedi hehehehhehehee hey allam o kadar çok bebiş istiyorumki falımda bile çıkıyo. kadın bana ööle deyince aaaa çok geç o abla dedim nee????? geçmii ne diyon kızım sen 3 ay sonra işte dedi. sen olmasınımı istiyodun bende kazayla hamile kalcaksın dikkat et dicektim dedi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ben geldimmm.hala aynıyım...garfield bakışları,,,şişkin bir karın..ve ateş gibi vücut...
hamişliğe yormayın..bu ilk defa olan bi durum değil bana...
mirmirmirmir mirmirmirmir

Kızlarrr nasılsınız?
offf gökçenin haberini aldım da çok üzüldüm ya allah hayırlısını nasip etsin...

bu arada haftaya 5 gün izin aldımmmmmm ve samsuna gidiyorum ohhhh evimde annemin dizinin dibinde keyif yapıcam hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

BenDE FAL BAKTIRMIŞTIM... :kedi: kaynanm annem ben köfteciye gitmiştik..çok yakında kocaman bi bebek geliyo dedi.. erkek bebek dedi...kaynanmın gözler ışıldadı.. kaydirigubbakcemile3 bende fal baktırma taraftarı değildimde işte..arka masadakiler baktırıyodu..kaynanam zaten dünden meraklı..bikerede kaynanm gitmiş bi kadına ...demiştim ya size..gelinin ya peş peşe doğuracak ya ikizi olacak demiş.. aklinialirimsmile 24 yaşında ya hamile kalacak ya anne olacak demiş..töbe haşaa dedim ya hiç aklımızda yokken benim memurluğumu rfalan bildi..öyle olunca diyo insan acaba bunlarıdamı biliyo..kadın şey diyodu bide..ben atıyorum..tutuyo..kesin demiyorum dedi..dua falan söylüyo..hastalık falan görürse..ne bilim..ne diyim..inş attıkları tutar.. kaydirigubbakcemile3

kocişimde yokki sarılıp uyuyayım..çok severim yağmuru dinlemeyi... mafoldumben

yaa gece yağmurun sesinden ve gök gürültüsünden ürküp uyandım ama eşim yanımda değildi gitmiş kızının yanına yatmış adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…