Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canlar kendinize iyi bakın ben cıkıyorum çok öpüyorum sizi..bugün pek dahil olamadım size ama aklım hep burdaydı...yarın görüşmek üzere hoşçakalın... opuyorumnanaktan

allah taş edecek kız seni fala inanılırmı hııılmaz:
hahahahaha kızzzz fala inanma falsızda kalma şekeriiiiim kaydirigubbakcemile3
ben geldimmm.hala aynıyım...garfield bakışları,,,şişkin bir karın..ve ateş gibi vücut...
hamişliğe yormayın..bu ilk defa olan bi durum değil bana...
mirmirmirmir mirmirmirmir
tamam yormayalım o zamannn :sinifsinif: kız bana dediki kadın 2008de baban anjiyo olmuş oldu gerçekten akannehir eşin erkek aslan burcu bi çocuğu olsun istiyo dedi gerçektende öyle hatta topice ilk geldiğimde demiştim sanırım bunu bilmiyorumkismile ne iş yaptığımı kocişin ne iş yaptığını söyledi görümcemin göğsünden ameliyat olduğunu söyledi şok etti beni. ama geleceği kimse bilemezzzz allahtan başka lmaz: ama yinede beni şok etmeyi başardı kuzenimede düğünden dönmüşsün dedi masaya kız oturur oturmaz. kii daha kağıtları dağıtmamıştı bile. kuzenim yeni ayrıldı nişanlısından aslında onun için gitmiştik. bazen benide şaşırtıyo bu falcılar kiii ben hiç inanmam hep gülerim biri bana fal bakmaya kalksa benim gülmemden sinirleri bozulur bakmazlar. napiim çok komik geliyo bana. ama o gün gülemedim şok oldum babamı söyleyince ohaoldumsmile bide kardeşimin subay olduğunu bilince tabii kaydirigubbakcemile3
maşallah maşallah bayağı hızlı yağıyor

burda güneş yakıyo yakıyo resmennnn. ohhh yağmur size geldi cayır cayır güneşte bizee kaydirigubbakcemile3 çok şükür yarabbim :Saruboceq: allahın bereketi yağsınnnnnnnn :Saruboceq:

hahahaaa izmirin havasıyla kızına güven olmaz siyen sizdiniz :roflol:

hadi yaaa.oda baya bilmiş yani..gelde inanma..sana ne dedi çocuk için... bilmiyorumkismile

hahahaaa izmirin havasıyla kızına güven olmaz siyen sizdiniz :roflol:

hadi yaaa.oda baya bilmiş yani..gelde inanma..sana ne dedi çocuk için... bilmiyorumkismile

yaaaa demi ama gelde inanma şimdi bana dediki sen ağustosta hamiş olcan ve kızın olcak dedi. karttada cenin vardı. ama yaniiii kadın kartlara bakmıyoduki anacım ööle bakıyo söölüyo. tuzlu biraz ama kadın hayatımı anlattı bana. başkasından dinlemek garip geliyo. benim bile unuttuğum şeyleri söyledi banaakannehir

iyi gidiyorum ben..öptüm siziiiii..yarın görüşmek üzere inşallahhh...

nereyeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile dur bakalıııımmmm ben şimdi oturdum masama daha. kalkmayada niyetim yok muhabbet edelim zaten çok feci bişi oldu kalırsan anlatçam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…