canlar kendinize iyi bakın ben cıkıyorum çok öpüyorum sizi..bugün pek dahil olamadım size ama aklım hep burdaydı...yarın görüşmek üzere hoşçakalın... opuyorumnanaktan
hahahahaha kızzzz fala inanma falsızda kalma şekeriiiiim kaydirigubbakcemile3allah taş edecek kız seni fala inanılırmı hııılmaz:
tamam yormayalım o zamannn :sinifsinif:ben geldimmm.hala aynıyım...garfield bakışları,,,şişkin bir karın..ve ateş gibi vücut...
hamişliğe yormayın..bu ilk defa olan bi durum değil bana...mirmirmirmir mirmirmirmir
kız bana dediki kadın 2008de baban anjiyo olmuş oldu gerçekten akannehir eşin erkek aslan burcu bi çocuğu olsun istiyo dedi gerçektende öyle hatta topice ilk geldiğimde demiştim sanırım bunu bilmiyorumkismile ne iş yaptığımı kocişin ne iş yaptığını söyledi görümcemin göğsünden ameliyat olduğunu söyledi şok etti beni. ama geleceği kimse bilemezzzz allahtan başkaBenDE FAL BAKTIRMIŞTIM... :kedi: kaynanm annem ben köfteciye gitmiştik..çok yakında kocaman bi bebek geliyo dedi.. erkek bebek dedi...kaynanmın gözler ışıldadı.. kaydirigubbakcemile3 bende fal baktırma taraftarı değildimde işte..arka masadakiler baktırıyodu..kaynanam zaten dünden meraklı..bikerede kaynanm gitmiş bi kadına ...demiştim ya size..gelinin ya peş peşe doğuracak ya ikizi olacak demiş.. aklinialirimsmile 24 yaşında ya hamile kalacak ya anne olacak demiş..töbe haşaa dedim ya hiç aklımızda yokken benim memurluğumu rfalan bildi..öyle olunca diyo insan acaba bunlarıdamı biliyo..kadın şey diyodu bide..ben atıyorum..tutuyo..kesin demiyorum dedi..dua falan söylüyo..hastalık falan görürse..ne bilim..ne diyim..inş attıkları tutar.. kaydirigubbakcemile3
maşallah maşallah bayağı hızlı yağıyor
canlar kendinize iyi bakın ben cıkıyorum çok öpüyorum sizi..bugün pek dahil olamadım size ama aklım hep burdaydı...yarın görüşmek üzere hoşçakalın... opuyorumnanaktan
hahahaaa izmirin havasıyla kızına güven olmaz siyen sizdiniz :roflol:hahahahaha kızzzz fala inanma falsızda kalma şekeriiiiim kaydirigubbakcemile3
tamam yormayalım o zamannn :sinifsinif:
kız bana dediki kadın 2008de baban anjiyo olmuş oldu gerçekten akannehir eşin erkek aslan burcu bi çocuğu olsun istiyo dedi gerçektende öyle hatta topice ilk geldiğimde demiştim sanırım bunu bilmiyorumkismile ne iş yaptığımı kocişin ne iş yaptığını söyledi görümcemin göğsünden ameliyat olduğunu söyledi şok etti beni. ama geleceği kimse bilemezzzz allahtan başkalmaz: ama yinede beni şok etmeyi başardı kuzenimede düğünden dönmüşsün dedi masaya kız oturur oturmaz. kii daha kağıtları dağıtmamıştı bile. kuzenim yeni ayrıldı nişanlısından aslında onun için gitmiştik. bazen benide şaşırtıyo bu falcılar kiii ben hiç inanmam hep gülerim biri bana fal bakmaya kalksa benim gülmemden sinirleri bozulur bakmazlar. napiim çok komik geliyo bana. ama o gün gülemedim şok oldum babamı söyleyince ohaoldumsmile bide kardeşimin subay olduğunu bilince tabii kaydirigubbakcemile3
burda güneş yakıyo yakıyo resmennnn. ohhh yağmur size geldi cayır cayır güneşte bizee kaydirigubbakcemile3 çok şükür yarabbim :Saruboceq: allahın bereketi yağsınnnnnnnn :Saruboceq:
tamam yormayalım o zamannn :sinifsinif:
kız bana dediki kadın 2008de baban anjiyo olmuş oldu gerçekten akannehir eşin erkek aslan burcu bi çocuğu olsun istiyo dedi gerçektende öyle hatta topice ilk geldiğimde demiştim sanırım bunu bilmiyorumkismile ne iş yaptığımı kocişin ne iş yaptığını söyledi görümcemin göğsünden ameliyat olduğunu söyledi şok etti beni. ama geleceği kimse bilemezzzz allahtan başkalmaz: ama yinede beni şok etmeyi başardı kuzenimede düğünden dönmüşsün dedi masaya kız oturur oturmaz. kii daha kağıtları dağıtmamıştı bile. kuzenim yeni ayrıldı nişanlısından aslında onun için gitmiştik. bazen benide şaşırtıyo bu falcılar kiii ben hiç inanmam hep gülerim biri bana fal bakmaya kalksa benim gülmemden sinirleri bozulur bakmazlar. napiim çok komik geliyo bana. ama o gün gülemedim şok oldum babamı söyleyince ohaoldumsmile bide kardeşimin subay olduğunu bilince tabii kaydirigubbakcemile3
hahahaaa izmirin havasıyla kızına güven olmaz siyen sizdiniz :roflol:
hadi yaaa.oda baya bilmiş yani..gelde inanma..sana ne dedi çocuk için... bilmiyorumkismile
iyi gidiyorum ben..öptüm siziiiii..yarın görüşmek üzere inşallahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?