kız dur şimdi ezan vakti kalbimi bozacaksınız fal mal dmeyin
nereyeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile dur bakalıııımmmm ben şimdi oturdum masama daha. kalkmayada niyetim yok muhabbet edelim zaten çok feci bişi oldu kalırsan anlatçam
ne oldu banada anlat
yaa sorma canım benimde başıma geldi hatta mahkemelik olduk da anca kurtuldumanlatçam elif gittimi kız gitmesin diye o kadarka kandırık attım yine gitti :gitme: yafff önemli bişi olmadı yaa benim eski erkek arkadaşım yani 6 sene geçti az önce yine soruyo bana nasılsınız evliliğin iyi gidiyomu memnunmusun hayatından filan cinnet geçircem artık bu sorularından tam diyorum tamam arkadaş olduk artık bahsetmicek bunlardan yine bahsediyo.
yaa sorma canım benimde başıma geldi hatta mahkemelik olduk da anca kurtuldum
aşıkmı sana yoksa:uhm:ben ööle kurtulamammm mafoldumben kocişimde biliyo zaten bu durumuuu ama yapılacak bişi yok ben onla konuşmayınca hastanelik oluyo bi yakınımın akrabası olduğu içinde hiçbişey yapamıyoruz ama çok üzülüyorum kurtulcak inşallahhmafoldumben
aşıkmı sana yoksa:uhm:
amann eşinle aranı bozmasında
anladım benim durumumda onun gibi birşeydi aslında pekdeğil de adam sapıktı işi gücü cinselliktimelankoli :umursamaz: bu başka bişey aşk güzeldir bu kötü bişey
anladım benim durumumda onun gibi birşeydi aslında pekdeğil de adam sapıktı işi gücü cinsellikti
herkesi korkutarak tehtit ederek türk filimlerindeki gibi iftira atacam kocana böyle böyle diye yalan söyleyecem diye tehdit ederek kendiyle yatmaya zorluyordu allah korusun böyle insanlardan hepimizi. ben hemen eşime olayı anlattım oda saolsun hemen müdahele etti mahkemeye verdik birdaha rahatsız edemedi üstelik davayı geri alıyım diye yalvarmış birilerine
evet canım öyle bir insandı kötükedihüsoneeeee.... :1shok: :1shok: :1shok:
ohaaaaaa yuhhhh abicim yaaaa çok sinir oldummmm o adamı bulup taksim meydanına asmak lazımmm tüüüüffff onun kalıbınaaaaa üstelik hamileymişsinnn. karaktersiz pislikkk. yok anacım ben sadece üzülüyorum çok iyi bi insan kendisi topluma geri kazandırmak için elimden gelenide yaparım ama o da sapık değil yani bu sapıkmış canım manyakmı ne!!!herkesi korkutarak tehtit ederek türk filimlerindeki gibi iftira atacam kocana böyle böyle diye yalan söyleyecem diye tehdit ederek kendiyle yatmaya zorluyordu allah korusun böyle insanlardan hepimizi. ben hemen eşime olayı anlattım oda saolsun hemen müdahele etti mahkemeye verdik birdaha rahatsız edemedi üstelik davayı geri alıyım diye yalvarmış birilerine
superim geldim gülüm...napim kimseden ses çıkmayınca..bugün bende bi acayibim..sıkılıyorum..bunalıyorum falann..sen o bahsettğin çocukla aynı yerdemi çalışıyosun..ooooyy öyle bişey olsa eski aşk falan beni yer bitirirdi beni kociş..ömrümü tüketirdi...ama bende hazmedemem..eşim eski kız arkadaşıylaaaa.... ohaoldumsmile
ohaaaaaa yuhhhh abicim yaaaa çok sinir oldummmm o adamı bulup taksim meydanına asmak lazımmm tüüüüffff onun kalıbınaaaaa üstelik hamileymişsinnn. karaktersiz pislikkk. yok anacım ben sadece üzülüyorum çok iyi bi insan kendisi topluma geri kazandırmak için elimden gelenide yaparım ama o da sapık değil yani bu sapıkmış canım manyakmı ne!!!
hahahahahaha eşinin eski kız arkadaşıyla görmek seni nasıl etkilerdi bilmiyorum ama benim eşimin eski kız arkadaşı düğünümüze geldi takısını bile taktı halada görüşüyolar kaydirigubbakcemile3 ben çok sinir oluyorum ama napalım onlar iyi arkadaş katlanıyorum artık kız benle muhabbet kurmaya çalışıyo ama nedense sevemedim ben onu kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?