Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ne oldu banada anlat

anlatçam elif gittimi kız gitmesin diye o kadarka kandırık attım yine gitti :gitme: yafff önemli bişi olmadı yaa benim eski erkek arkadaşım yani 6 sene geçti az önce yine soruyo bana nasılsınız evliliğin iyi gidiyomu memnunmusun hayatından filan cinnet geçircem artık bu sorularından tam diyorum tamam arkadaş olduk artık bahsetmicek bunlardan yine bahsediyo.

yaa sorma canım benimde başıma geldi hatta mahkemelik olduk da anca kurtuldum

benimki birazdaha üzücü oldu allah kimseye göstermesin az kaldı yuvam yıkılıyordu allahtan eşim bana inandı sahip çıktı üstelik hamileydim ozmanda

yaa sorma canım benimde başıma geldi hatta mahkemelik olduk da anca kurtuldum

ben ööle kurtulamammm mafoldumben kocişimde biliyo zaten bu durumuuu ama yapılacak bişi yok ben onla konuşmayınca hastanelik oluyo bi yakınımın akrabası olduğu içinde hiçbişey yapamıyoruz ama çok üzülüyorum kurtulcak inşallahhmafoldumben

aşıkmı sana yoksa:uhm:

herkesi korkutarak tehtit ederek türk filimlerindeki gibi iftira atacam kocana böyle böyle diye yalan söyleyecem diye tehdit ederek kendiyle yatmaya zorluyordu allah korusun böyle insanlardan hepimizi. ben hemen eşime olayı anlattım oda saolsun hemen müdahele etti mahkemeye verdik birdaha rahatsız edemedi üstelik davayı geri alıyım diye yalvarmış birilerine

superim geldim gülüm...napim kimseden ses çıkmayınca..bugün bende bi acayibim..sıkılıyorum..bunalıyorum falann..sen o bahsettğin çocukla aynı yerdemi çalışıyosun..ooooyy öyle bişey olsa eski aşk falan beni yer bitirirdi beni kociş..ömrümü tüketirdi...ama bende hazmedemem..eşim eski kız arkadaşıylaaaa.... ohaoldumsmile

anladım benim durumumda onun gibi birşeydi aslında pekdeğil de adam sapıktı işi gücü cinsellikti

o çok kötüü millet kafayı yemişşşşşşşşşşş vallahi billahi sempatiksalakcinni neyse biz bebişleri konuşalım kaydirigubbakcemile2 artık onuda konuşa konuşa bişi kalmadı hehhehehehehehhehee kaydirigubbakcemile3 ben bugün arı sütü polene başladım hadi hayırlsı. ama adetin 2. günü başlanması lazımmış ben biraz geç kaldım demekki olsun artık

neeeee.... :1shok: :1shok: :1shok:

ohaaaaaa yuhhhh abicim yaaaa çok sinir oldummmm o adamı bulup taksim meydanına asmak lazımmm tüüüüffff onun kalıbınaaaaa üstelik hamileymişsinnn. karaktersiz pislikkk. yok anacım ben sadece üzülüyorum çok iyi bi insan kendisi topluma geri kazandırmak için elimden gelenide yaparım ama o da sapık değil yani bu sapıkmış canım manyakmı ne!!!

hahahahahaha eşinin eski kız arkadaşıyla görmek seni nasıl etkilerdi bilmiyorum ama benim eşimin eski kız arkadaşı düğünümüze geldi takısını bile taktı halada görüşüyolar kaydirigubbakcemile3 ben çok sinir oluyorum ama napalım onlar iyi arkadaş katlanıyorum artık kız benle muhabbet kurmaya çalışıyo ama nedense sevemedim ben onu kaydirigubbakcemile3

ayyy...asla hazmedemem..aslaaaaa..nasıl dayanıyosun yaaa..bide takı takmışşşş... kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…