Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
allahım böyle insanlardan korusun bütün gençliğimizi erkek kız farketmiyor bu zamanda inşallah bu gibii insanlara kimse rast gelmesin yada rabbim uyanık olmayı nasip etsin erkek ve kızlarımıza

ayyy...asla hazmedemem..aslaaaaa..nasıl dayanıyosun yaaa..bide takı takmışşşş... kötükedihüso
evet sinir bozucu bi durum ama kocişim beni çokkk seviyo onu bildiğim için içim rahat. ama yinede biz evlendikten 3 ay sonra evlendi bi adamla sonra 1 ay sonra ayrılmaya karar verdi gelmiş bana ona yardımcı olmamız lazım diyo dedim 7 tane kuzeni var hepside çok yakın bırak onlar teselli etsin eski sevgilisinin tesellisine ihtiyacı yoktur eminim. rahat dursan iyi edersin dedim. bi dahada konusu açılmadı o kızın inşallah görmem onu kötükedihüso
allahım böyle insanlardan korusun bütün gençliğimizi erkek kız farketmiyor bu zamanda inşallah bu gibii insanlara kimse rast gelmesin yada rabbim uyanık olmayı nasip etsin erkek ve kızlarımıza

amiiiinnnnn yarabbimmmm :Saruboceq:

valla banada bu aralar öyle bir uyku bastırıyorki patron 2 dk biryere gitsin benim içim hemen geçiyor hemen dalıyorum hatta o varkende gözler kapanıyor

yaren0144, superisiyim, kontes26, idilcan, yesimece ....
kızlar burdasınız ama sesiniz çıkmıyor..niçünnnn??

kızlar ben şimdi yumurtlama zamanını bilmiyorum benim bu şaşıran adetlerden dolayı.10 ocak 9 şubat 13 mart 20 nisan bu ayki adet tarihim ne sizce:))

ama söz verdim kendime mayıs ay ı bitene kadar test yaptırmıcamm

gitme vakti yaklaştı hepinizi çok seviyorum dert ortaklarım benim canlarımmopuyorumnanaktan

üzüldüm tabide cnm elifin dediği gibi havalardanmıdır nedir.dışarda hava ne güzel.akşam akadar 4 duvar arasında olunca hep aynı şeyler.sıkıldım biraz.kaç gündür beek umuduyla hyecanla geçiyodu günler şimdi tekrar başayınca ne bilim bugün durgunum biraz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…