allahım böyle insanlardan korusun bütün gençliğimizi erkek kız farketmiyor bu zamanda inşallah bu gibii insanlara kimse rast gelmesin yada rabbim uyanık olmayı nasip etsin erkek ve kızlarımıza
evet sinir bozucu bi durum ama kocişim beni çokkk seviyo onu bildiğim için içim rahat. ama yinede biz evlendikten 3 ay sonra evlendi bi adamla sonra 1 ay sonra ayrılmaya karar verdi gelmiş bana ona yardımcı olmamız lazım diyo dedim 7 tane kuzeni var hepside çok yakın bırak onlar teselli etsin eski sevgilisinin tesellisine ihtiyacı yoktur eminim. rahat dursan iyi edersin dedim. bi dahada konusu açılmadı o kızın inşallah görmem onu kötükedihüsoayyy...asla hazmedemem..aslaaaaa..nasıl dayanıyosun yaaa..bide takı takmışşşş... kötükedihüso
allahım böyle insanlardan korusun bütün gençliğimizi erkek kız farketmiyor bu zamanda inşallah bu gibii insanlara kimse rast gelmesin yada rabbim uyanık olmayı nasip etsin erkek ve kızlarımıza
kimse yoksa yanında kestir biraz
valla banada bu aralar öyle bir uyku bastırıyorki patrok 2 dk biryere gitsin benim içim hemen geçiyor hemen dalıyorum hatta o varkende gözler kapanıyor
valla banada bu aralar öyle bir uyku bastırıyorki patron 2 dk biryere gitsin benim içim hemen geçiyor hemen dalıyorum hatta o varkende gözler kapanıyor
keşke koysa öyle bir bıktımkiiisenağlamakız kapıya koymasın seni..dkkaat et...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
halamı üzülüyorsun canım sağlık olsun elbet gelecek meleğin bu ay herkes sıkı çalışmaya karar aldı bu ay bu topik hamile dolacakoff sabah zor kalktım hiç işe gelesim yoktu bugün zor akşam oldu yaa
off sabah zor kalktım hiç işe gelesim yoktu bugün zor akşam oldu yaa
burdayım elif.diyrum ya çok sıkıcı birgündü hala devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?