Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
adet günü geçende yok listede:))herkes bekleme süresinde şu an.önce deridm bekarken ya her ay her ay adet.sıkıyo insanı.şimdide diyrum yumurtlaa haftada bi olsa:))
yani bu kadar bekleme süreci olmasa

haklısın galiba boshayallersmile bende öyleyim bu aralar işte bitiyo yavaş yavaş yeni ay yeni heyecan. ööle umut dünyası işte napalımmm zemuszemus olcak inşallahh yaren bizde buraya ben hamileyiiiiiiiimmmm yazcaz bir günnnn :lepi: :lepi: :lepi:

bak şimdi ablamla konuştuk..patronunun bebeği olacaktı..dün cinsiyet öğrendiler..şimdide özürlü olduğunu..aldıracaklarmışş.senin Allah korusun üzüleceğin bişey yokki..olacak işte..geçen gün temizlikçi kadın bana şey dedi..benimde olmadı 9 ay..ayaklarını sıcak tut..yazın daha çok hamile kalınıyormuş..bak yazada giriyoruz..geliyo inş bebişler..sen dua et..rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin...dua edelim.. :Saruboceq:

Son düzenleme:
adet günü geçende yok listede:))herkes bekleme süresinde şu an.önce deridm bekarken ya her ay her ay adet.sıkıyo insanı.şimdide diyrum yumurtlaa haftada bi olsa:))
yani bu kadar bekleme süreci olmasa

ben bekarken değil evliyken bile bebiş düşünmeden önce neden ayda biiiirrr diye dertlenirdim kocişim hala sinir bu duruma :kedi: ama bebiş için bende şimdi haftada bir çekmeye razıyım bu illeti kaydirigubbakcemile3

haklısın elif.kışı soğukta banyo yapma bile zor oluyodu.şimdi havada sıkca.her an:))
zaten hep hayırlıdsıyla diye dua ediyodum demekki değilmiş dediğin gibi.
hayırdır idilcan .şimdi sevinçli olma geekken hemne morql bozuk

daha kocişim 23 yaşında cnm.hem ben ona plan bal arı sütüde aldık.ball çerez ceviz muzlu süt herşey adlım:)yedkelri kilo yapmasın eritsin ama dimi

hayırdır idilcan .şimdi sevinçli olma geekken hemne morql bozuk

Gün geçtikce insanların ne kadar bencil olduklarını anlıyorum...ne acı bir şey bu...:1no2:
Ablamın oğlu hasta, tedavisi için yurt dışına götürecek, bizim kuzene söyledi benimle gelirmisin gelirim demiş, sonradan vazgeçmiş ''benim zoruma gidiyo kardeşi niye gitmiyo'' diye vazgeçmiş...benim işim var gücüm var,ailem var nasıl gideyim?! insan biraz anlayışlı olur değil mi...tamam yeğenim için canımı veririm...ama ablam bana sormadı gitti kuzene sordu benimle gelir misin diye...bana sorsaydı belki gelirdimm...bana anlatmadıklarını ona anlatıyor, sonra da kalkmış ''kardeşi niye gitmiyo'' diye havalanıyo...ne kadar bencil insanlar var yaaaaa :çok üzgünüm:

şimdi gideyim diyorum ablam ''artık çok geç'' onu önce söylicektin diyor....ben ne yapıyım??? söyleyin kızlarrrr
moralim o kadar bozukki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…