elif bu ay sıkı çalışacam derke ne yapmayı düşnüyodun mesela:)
Gün geçtikce insanların ne kadar bencil olduklarını anlıyorum...ne acı bir şey bu...:1no2:
Ablamın oğlu hasta, tedavisi için yurt dışına götürecek, bizim kuzene söyledi benimle gelirmisin gelirim demiş, sonradan vazgeçmiş ''benim zoruma gidiyo kardeşi niye gitmiyo'' diye vazgeçmiş...benim işim var gücüm var,ailem var nasıl gideyim?! insan biraz anlayışlı olur değil mi...tamam yeğenim için canımı veririm...ama ablam bana sormadı gitti kuzene sordu benimle gelir misin diye...bana sorsaydı belki gelirdimm...bana anlatmadıklarını ona anlatıyor, sonra da kalkmış ''kardeşi niye gitmiyo'' diye havalanıyo...ne kadar bencil insanlar var yaaaaa :çok üzgünüm:
şimdi gideyim diyorum ablam ''artık çok geç'' onu önce söylicektin diyor....ben ne yapıyım??? söyleyin kızlarrrr
moralim o kadar bozukki....
hadi yaaa.kardeşle tartışmak kötüü..üzüldüm şimdi...ne diyim..yinede alttan almaya çalış..oda zor günler geçiriyomuş... :teselli:
ben ablama kızmıyorum ki zaten kuzene kızıyorum, anlayışlı olabilir o bekar ben evli o işi bırakıcak bir aya kalmaz ben işteyim....ve artık hamileyim.
yani gitseydi ne olurduuu....gitmek istemiyor ya kardeş mardeş bahane...
ablam bana diyor ki sen evlendin ,değiştin, beni aramıyorsun filan ne ilgisi var...
ablam bana hiç bir zaman bir şey anlatmıyordu şimdi de anlatmıyor...ben medyum değilim herhalde, bilmediğim bir konu hakkında nasıl yardımcı olabilirim söyleyin bana kızlar??
sorunca anlatmıyor, sonra da yardımcı olmuyorsun diye sitem ediyor.....benneyaptımki benneyaptımki
inşallahhhbende kurtuldum artıkkk diye yazacam bir günnn
yok kııızzz öölede iyi değilmişşş haftada 3 gün yada her iki günde bir.aynen su perisi.
kızlar her günmü yapsak şu işi:)
yumurtlaa zamanım karıştı çünkü
kızzz senin kocişin benden de küçüüükkkk kendimi yaşlı hisettimmmdaha kocişim 23 yaşında cnm.hem ben ona plan bal arı sütüde aldık.ball çerez ceviz muzlu süt herşey adlım:)yedkelri kilo yapmasın eritsin ama dimi
canım ben şimdiye kadar söylemedim ama onuda söyliyim..maydonoz süt buhar olayı varya adet bitince onu yapıcam.. adetin ikinci günü arı sütü bal polene başlıycam..dr.ada gidicem.muhtemelen klomen verecek.beşinci günde onu yapıcam..bu arada yediklerimede dikkat ederim..kuru incirle cevizi beraber yemek iyiymiş..vücuttaki zehiri atarmışş..öyle işte...Allah nasip ederse planlarım bunlar.. boshayallersmile
canım ben şimdiye kadar söylemedim ama onuda söyliyim..maydonoz süt buhar olayı varya adet bitince onu yapıcam.. adetin ikinci günü arı sütü bal polene başlıycam..dr.ada gidicem.muhtemelen klomen verecek.beşinci günde onu yapıcam..bu arada yediklerimede dikkat ederim..kuru incirle cevizi beraber yemek iyiymiş..vücuttaki zehiri atarmışş..öyle işte...Allah nasip ederse planlarım bunlar.. boshayallersmile
merhaba kızlarrr
ya bugün elektirikler kesildi sonrada eşimle çarşıya gittik dolaşmaya ve sonrada giremedim topiğe..
bu arada gökce ne oldu tahlil sonucu merak ettim..
bu ay klomen+ arı sütü bal polen+ çekirdekli siyah üzüm...bol havuç....sonuçç.... ikizzzzz....üçüzzz... :lepi: :lepi:
slm clemantine nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?