Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
elif bu ay sıkı çalışacam derke ne yapmayı düşnüyodun mesela:)

canım ben bide maydonoz süt buhar olayı varya adet bitince onu yapıcam.. adetin ikinci günü arı sütü bal polene başlıycam..dr.ada gidicem.muhtemelen klomen verecek.beşinci günde onu yapıcam..bu arada yediklerimede dikkat ederim..Allah nasip ederse planlarım bunlar.. boshayallersmile

Son düzenleme:

hadi yaaa.kardeşle tartışmak kötüü..üzüldüm şimdi...ne diyim..yinede alttan almaya çalış..oda zor günler geçiriyomuş... :teselli:

hadi yaaa.kardeşle tartışmak kötüü..üzüldüm şimdi...ne diyim..yinede alttan almaya çalış..oda zor günler geçiriyomuş... :teselli:

ben ablama kızmıyorum ki zaten kuzene kızıyorum, anlayışlı olabilir o bekar ben evli o işi bırakıcak bir aya kalmaz ben işteyim....ve artık hamileyim.
yani gitseydi ne olurduuu....gitmek istemiyor ya kardeş mardeş bahane...

ablam bana diyor ki sen evlendin ,değiştin, beni aramıyorsun filan ne ilgisi var...
ablam bana hiç bir zaman bir şey anlatmıyordu şimdi de anlatmıyor...ben medyum değilim herhalde, bilmediğim bir konu hakkında nasıl yardımcı olabilirim söyleyin bana kızlar??
sorunca anlatmıyor, sonra da yardımcı olmuyorsun diye sitem ediyor.....benneyaptımki benneyaptımki

AY NE BıLıM..ANLATTIKLARINA GÖRE HAKLISIN AMA..KARDEŞSıNıZ SONUÇTA..ARANIZADA GıRıLMEZ.. O YORUMADA SıNıR OLUYORUM..EVLENıNCE NıYE DEĞıŞSıN ıNSAN..SORUMLULUKLARI FARKLI OLDUĞU ıÇıN TABıKı DEĞıŞıYOSUN... SIKMA CANINI..DÜZELıR..ÇOK SIKIŞIRSAN ANNENE ANLAT..ANNELER BULUR Bı ARA YOL... yerimseniben

bende kurtuldum artıkkk diye yazacam bir günnn
inşallahhh
aynen su perisi.
kızlar her günmü yapsak şu işi:)
yumurtlaa zamanım karıştı çünkü
yok kııızzz öölede iyi değilmişşş haftada 3 gün yada her iki günde bir.
daha kocişim 23 yaşında cnm.hem ben ona plan bal arı sütüde aldık.ball çerez ceviz muzlu süt herşey adlım:)yedkelri kilo yapmasın eritsin ama dimi
kızzz senin kocişin benden de küçüüükkkk kendimi yaşlı hisettimmm

bide bi haftalık oruç var onu unuttun kızım sen bunların hepsini bi anda yaparsanda fazla gelişip fazla yumurta üretip sonra kist oluşmasın vucutta ben tırsıyorum. kızın biri bal çörekotu ve tarçını yapmış polikistikover olmuş belki vucut yapısından kaynaklanmıştır bilemiyorum ama tırstım ben her ay bişey denicem şimdi

idilcim evlilikle kardeşliğin ne ilgisi varki yani sonuçta sen aynı idilsin değişmezsin bence ama yani ablan yanlışta yapmış olsa ablan senin bugün darılsanda yarın iner yelkenlerin canım kaydirigubbakcemile5

elifcim o tür buhar uygulamalarının rahimde büzüşme yapabileceğini okumuştum başka bir topikte..ama ne kadar doğru bilmiyorum..faydasını görenler de var..istersen bi araştır öyle yap canım..sonra yanlış bişe olmasın :1hug:

Son düzenleme:
merhaba kızlarrr
ya bugün elektirikler kesildi sonrada eşimle çarşıya gittik dolaşmaya ve sonrada giremedim topiğe..
bu arada gökce ne oldu tahlil sonucu merak ettim..

Son düzenleme:
merhaba kızlarrr
ya bugün elektirikler kesildi sonrada eşimle çarşıya gittik dolaşmaya ve sonrada giremedim topiğe..
bu arada gökce ne oldu tahlil sonucu merak ettim..

canım maalesef negatif çıktı ve reglide gelmeye başlamıştı sanırım:teselli:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

---

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

SariLale.......................23 NİSAN
naneseker....................23 NİSAN
elson............................25 NİSAN
hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016................30 NİSAN
deryainci.......................9 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS
bayankarasu................15 MAYIS
civcivelek....................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

kıslar ya bnm bebişim ters duruyo..solada yatıorum baska nasıl dönerki küüçük sıpam..8. ayımdayım

bu ay klomen+ arı sütü bal polen+ çekirdekli siyah üzüm...bol havuç....sonuçç.... ikizzzzz....üçüzzz... :lepi: :lepi:

elson bende gittim arı sütü ballı polen aldım ama üstünde bambaşka şeyler için içilmesi gerektiği yazıyor hamilelikle uzaktan yakından ilgisi yok aktrddan almıştım ordaki adam harnuplu macun alın dedi bu aldığın genelde iştah açmak için kullanılıyor dedi bende tarçın ballı çörek otu karışımına başladım onuda 3-4 gün içebildim çok midemi bulandırdı napacmı b,lmi,yorum

iyiyim canım sağol.çalışmalara başladık işte bugün adetimin 12.gnünü acaba nezaman yumurtlayacağım diye düşünüyorum

elson mrb yazdıklarını okudum arı sütü balpolen kullanıyormuşsun bende aldım ama kullandm aktardaki adam işe yaramaz dedibenneyaptımki

Selammmm Milletttt ben geldimmmmmm lülülülülülü :lepi: :lepi:
nabersiniz kuzularımmmmmmmm özledim sizleriiii olumunekankayizsmile

karasucum haberini su dan aldım çok üzüldüm hayırlısı olsun tatlım yılmadan yola devam bitanemmmm yerimseniben

İdilcannn hamişmişsin ayyyy çok sevindim bitanem umarım saglıkla kucagına alırsın

smart su sedef zehra -pembedana sizlerle görüşüyoruz zatennnn konuşmasakta msn online görmek hoşuma gidiyor sizleri (sapıklıga bak lülülülülülü )

ayşe - ipek - clemantine çicegim ve unuttuklarım bilmiyorumkismile sizler nasılsınız?

çiçeğimden haber varmı yaaaaa

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

---

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

naneseker....................23 NİSAN
elson............................25 NİSAN
hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016................30 NİSAN
deryainci.......................9 MAYIS
SariLale.......................9 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS
bayankarasu................15 MAYIS
civcivelek....................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…