Selammmm Milletttt ben geldimmmmmm lülülülülülü :lepi: :lepi:
nabersiniz kuzularımmmmmmmm özledim sizleriiii olumunekankayizsmile
karasucum haberini su dan aldım çok üzüldüm hayırlısı olsun tatlım yılmadan yola devam bitanemmmm yerimseniben
İdilcannn hamişmişsin ayyyy çok sevindim bitanem umarım saglıkla kucagına alırsın
smart su sedef zehra -pembedana sizlerle görüşüyoruz zatennnn konuşmasakta msn online görmek hoşuma gidiyor sizleri (sapıklıga bak lülülülülülü )
ayşe - ipek - clemantine çicegim ve unuttuklarım bilmiyorumkismile sizler nasılsınız?
çiçeğimden haber varmı yaaaaa
günaydın karasu
günaydınnn canlar...nasılsınız?
oh ya yarın son işe gelmicez sonra:))
benimde adet yaklaşıyor ayy yaklaştıkça heyecan da artıyor eyvahedigeldismile
tam yumurtlama günlerinde çalıştık inşallah tutmuştur bu sefer yaaa :Saruboceq:
sol tarafımda bi ağrı var pazartesiden beri neden acaba??? boshayallersmile
bu arada kızlardan biri arı sütü polenin işe yaramıycağını söylemiş..daha doğrusu aktar söylemiş..anlamadım yaaaa...gerçi besin sonuçta..ben yinede alıcam..ne bilim...macun faln demiş aktar... bilmiyorumkismile
bu arada kızlardan biri arı sütü polenin işe yaramıycağını söylemiş..daha doğrusu aktar söylemiş..anlamadım yaaaa...gerçi besin sonuçta..ben yinede alıcam..ne bilim...macun faln demiş aktar... bilmiyorumkismile
benimde göğüs hassaslığım devam ediyo hala..hiç böyle olduğunu ve bukadar sürdüğünü bilmem... bilmiyorumkismile
Selammmm Milletttt ben geldimmmmmm lülülülülülü :lepi: :lepi:
nabersiniz kuzularımmmmmmmm özledim sizleriiii olumunekankayizsmile
karasucum haberini su dan aldım çok üzüldüm hayırlısı olsun tatlım yılmadan yola devam bitanemmmm yerimseniben
İdilcannn hamişmişsin ayyyy çok sevindim bitanem umarım saglıkla kucagına alırsın
smart su sedef zehra -pembedana sizlerle görüşüyoruz zatennnn konuşmasakta msn online görmek hoşuma gidiyor sizleri (sapıklıga bak lülülülülülü )
ayşe - ipek - clemantine çicegim ve unuttuklarım bilmiyorumkismile sizler nasılsınız?
çiçeğimden haber varmı yaaaaa
günaydın kızlarr :)
ya bi yağmura yakalandım var ya anlatılmaz yani yaşanır :) o derece
günaydın kızlar zaten karışımın faydası hormonları dengelemesi sonucu kalıtelı yumurta cıkıp(hem erkek hem kadın) hamılelık sansını arttırması..bak benım arada duzenımde degısıklıkler oluyodu..bazen kucuk kıstler oluşuyodu bırde hıpotıroıdılıyım yanı troıd hormonum az calışıyo..bu da yumurtlamayı etkılıyo..kullandım ve hamıle kaldım..bılmıyom ben ona yoruyorum en azından...
günaydın kızlarr :)
ya bi yağmura yakalandım var ya anlatılmaz yani yaşanır :) o derece
günaydın kızlar zaten karışımın faydası hormonları dengelemesi sonucu kalıtelı yumurta cıkıp(hem erkek hem kadın) hamılelık sansını arttırması..bak benım arada duzenımde degısıklıkler oluyodu..bazen kucuk kıstler oluşuyodu bırde hıpotıroıdılıyım yanı troıd hormonum az calışıyo..bu da yumurtlamayı etkılıyo..kullandım ve hamıle kaldım..bılmıyom ben ona yoruyorum en azından...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?