Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Çok teşekkür ederim tatlım olumunekankayizsmile ben de aynen dediğin gibi yapıyorum, tam gaz çalışmalara devam :lepi: sen de daha sık gir artık ama, hiç uğramıyosun artık topikimize :sinifsinif:

günaydınnn canlar...nasılsınız?
oh ya yarın son işe gelmicez sonra:))
benimde adet yaklaşıyor ayy yaklaştıkça heyecan da artıyor eyvahedigeldismile
tam yumurtlama günlerinde çalıştık inşallah tutmuştur bu sefer yaaa :Saruboceq:

hadi inş canım benim..inşş...

sol tarafımda bi ağrı var pazartesiden beri neden acaba??? boshayallersmile

bu arada kızlardan biri arı sütü polenin işe yaramıycağını söylemiş..daha doğrusu aktar söylemiş..anlamadım yaaaa...gerçi besin sonuçta..ben yinede alıcam..ne bilim...macun faln demiş aktar... bilmiyorumkismile

canım ben çok araştırdım arı sütü polen gerçektende hamile kalmak için birebir bir bitkisel ilaç...hatta bir site var bu arısütü polen ile ilgili hamile kalmak isteyenler için bir kür oldugunu söylüyolar..bence o aktar birşey bilmiyor :))
kafanı karıştırma bunlar için..her kafadan ayrı ses çıkıyor...tinker de arı sütü polen kullangıdı ay hamile kaldı unutma...ve bu yolla hamile kalan çok kişi var internetten araştırabilirsin...hemen inanmamak lazım böyle şeylere...

Canım onu aktar bize de söyledi alırken, hatta çişini kaçıran çocuklar için alıyolar genelde dedi kaydirigubbakcemile3 ama biz aldık yine de, çünkü elimizde şifalı bitkiler kitapçığı var, orda bu karışımın hormonal dengeyi sağladığı yazıyodu, bana da o lazım zaten, biliyosun hormonlar alt üst bende hep yerimseniben eminim faydası olacak bana yerimseniben hatta hemen faydasını gördüm diyebilirim, ultrasonra daha 4. günden sol overde milimetrik foliküller mevcut dedi doktor, bu ay birden fazla yumurtlayabilirsin dedi :lepi: ve bu bence klomen + arı sütü karışımının etkisi yerimseniben

günaydın kızlarr :)

ya bi yağmura yakalandım var ya anlatılmaz yani yaşanır :) o derece

günaydın kızlar zaten karışımın faydası hormonları dengelemesi sonucu kalıtelı yumurta cıkıp(hem erkek hem kadın) hamılelık sansını arttırması..bak benım arada duzenımde degısıklıkler oluyodu..bazen kucuk kıstler oluşuyodu bırde hıpotıroıdılıyım yanı troıd hormonum az calışıyo..bu da yumurtlamayı etkılıyo..kullandım ve hamıle kaldım..bılmıyom ben ona yoruyorum en azından...

çok şükür iyiyim fatoşcum sağolasın opuyorumnanaktan bebişle uğraşıyoruz işte

sende iyisindir inşallah.......

bizde özledik valla nerdeysen çık gelde iki lafın belini kıralım yaauu sositososito sositososito sositososito

Ben de inanıyorum faydasına şekercim kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlarr :)

ya bi yağmura yakalandım var ya anlatılmaz yani yaşanır :) o derece

günaydın canım hoşgeldin...ayy dünde ben ne kadar ıslandım bi bilsen sucuk gibi oldum...bütün saçımın fönü mönü bozulmuştu(

günaydın canım hoşgeldin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…