günaydın kızlar zaten karışımın faydası hormonları dengelemesi sonucu kalıtelı yumurta cıkıp(hem erkek hem kadın) hamılelık sansını arttırması..bak benım arada duzenımde degısıklıkler oluyodu..bazen kucuk kıstler oluşuyodu bırde hıpotıroıdılıyım yanı troıd hormonum az calışıyo..bu da yumurtlamayı etkılıyo..kullandım ve hamıle kaldım..bılmıyom ben ona yoruyorum en azından...
Ben de inanıyorum faydasına şekercim kaydirigubbakcemile5
Canım onu aktar bize de söyledi alırken, hatta çişini kaçıran çocuklar için alıyolar genelde dedi kaydirigubbakcemile3 ama biz aldık yine de, çünkü elimizde şifalı bitkiler kitapçığı var, orda bu karışımın hormonal dengeyi sağladığı yazıyodu, bana da o lazım zaten, biliyosun hormonlar alt üst bende hep yerimseniben eminim faydası olacak bana yerimseniben hatta hemen faydasını gördüm diyebilirim, ultrasonra daha 4. günden sol overde milimetrik foliküller mevcut dedi doktor, bu ay birden fazla yumurtlayabilirsin dedi :lepi: ve bu bence klomen + arı sütü karışımının etkisi yerimseniben
sabah test yaptım negatif çıktı demekki benim prolaktin yüksek
günaydın kızlar zaten karışımın faydası hormonları dengelemesi sonucu kalıtelı yumurta cıkıp(hem erkek hem kadın) hamılelık sansını arttırması..bak benım arada duzenımde degısıklıkler oluyodu..bazen kucuk kıstler oluşuyodu bırde hıpotıroıdılıyım yanı troıd hormonum az calışıyo..bu da yumurtlamayı etkılıyo..kullandım ve hamıle kaldım..bılmıyom ben ona yoruyorum en azından...
sabah test yaptım negatif çıktı demekki benim prolaktin yüksek
kızlar birazdan psikoloğuma gidecem ilacın dozunu düşürmesini isteyecem
http://www.aridunyasi.com.tr/gebelik/
canım burdaki yazıyı oku!!!
hayatım sen bunu bana ilk söylediğinde ben karar verdim almaya..herşey bi tarafa..vücuda çok faydalı..diğer kızlarıda bu yüzden örgütledim..karasu şimdiden faydasını gördüğünü söylüyor..bende adeti bekliyorum... boshayallersmile
konuşacam bakalım dr ne diyecek
:lepi: inşallah bu ay hepiniz kalcaksınız bi patlamak olacak ya hayırlısı....ikizler üçüzler....
kızlar derse gırıyom tenefuzte gorusuruzkaydirigubbakcemile3
naneşeker okudum..bu kadar bilimsel olduğunu bilmiyodummm.harikaa.ben inş bu aydan çok umutlluyum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?