Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hormonları düzenliyosa daha ne isteriz..yok ama zaten ben alıcam...çok yararlıymışş..

aynen...hormonlarım düzenli çalışsın..daha ne isterim..sonra gerisi gelir zaten...

hayatım sen bunu bana ilk söylediğinde ben karar verdim almaya..herşey bi tarafa..vücuda çok faydalı..diğer kızlarıda bu yüzden örgütledim..karasu şimdiden faydasını gördüğünü söylüyor..bende adeti bekliyorum...
boshayallersmile

bişey daha diyecem kızlar hani büyükler ilk çocukla ikincisinin arasını uzatmayın sonra birdaha gözünüz almaz diyorlarya aslında pazar günü bir 2 yaşındaki yeğene yemek yedirmeye çalıştım ııı olmadı sanki benden geçmiş acaba benim yaşımmı ilerledi (30) valla sanki yapamam gibi de geliyor

naneşeker okudum..bu kadar bilimsel olduğunu bilmiyodummm.harikaa.ben inş bu aydan çok umutlluyum...

:lepi: inşallah bu ay hepiniz kalcaksınız bi patlamak olacak ya hayırlısı....ikizler üçüzler....

kızlar derse gırıyom tenefuzte gorusuruzkaydirigubbakcemile3

naneşeker okudum..bu kadar bilimsel olduğunu bilmiyodummm.harikaa.ben inş bu aydan çok umutlluyum...

inşallah canım mayıs ayı hepimizin ayı olur :lepi: çifter çifter doğururuz inş kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…