inşallah canım mayıs ayı hepimizin ayı olur :lepi: çifter çifter doğururuz inş kaydirigubbakcemile3
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar boshayallersmile benim test günüm 15 Mayıs ve anneler günü 16 Mayıs eyvahedigeldismile ayyyyyy anneler gününü anne olarak kutlayabilecek miyim acaba boshayallersmile
inş canımbenim..ama şimdiden düşünme bunları...
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar boshayallersmile benim test günüm 15 Mayıs ve anneler günü 16 Mayıs eyvahedigeldismile ayyyyyy anneler gününü anne olarak kutlayabilecek miyim acaba boshayallersmile
inşallah canım mayıs ayı hepimizin ayı olur :lepi: çifter çifter doğururuz inş kaydirigubbakcemile3
Biliyorum düşünmemem lazım bilmiyorumkismile ama elimde değil ki boshayallersmile
günaydınnn günaydınnn nasılsınız şekerciklerim benim...ben geldimmmm
hoşgeldin..günaydın..
ben bu hayali 4 yıldır kuruyorum biliyormusun.eyvahedigeldismile
ama inşallah bu sene hepimiz anne adayı olarak girelim inşallah:Saruboceq:
karasu dr.bana klomen vermezse..bekleyelim falan derse.. bilmiyorumkismile
ozaman bende kendim alır içerim.. :dilcikar:
canım daha önce sorduysam bağışla..4 yıldır beklediğini bilmiyordum..senin varmı bi problemin..yada eşinin???
günaydınnn günaydınnn nasılsınız şekerciklerim benim...ben geldimmmm
:1shok: allam yaaa delirtçenmi sen beni kızımmmm :mymeka: öyle şeymi olur. ilk çocuğunu dünyaya getirmeden önce başkalarının çocuklarına daha güzelmi yemek yediriyodun kendi kendine ilk çocuğunda öğrenmedinmi herşeyi. bu da ilk olcakmış gibi düşün. hiç ööle benden geçti deme yani bak ne diyorum benim küçük meleğim şimdi kapıya dayanır yan ofisimde hergün beni görmeye geliyo artık anlıyomu bebiş istediğimi nedir.bak onun annesi şuan 41 yaşında 42ye girdi geçen hafta. ve bebişi 1 yaşında.bişey daha diyecem kızlar hani büyükler ilk çocukla ikincisinin arasını uzatmayın sonra birdaha gözünüz almaz diyorlarya aslında pazar günü bir 2 yaşındaki yeğene yemek yedirmeye çalıştım ııı olmadı sanki benden geçmiş acaba benim yaşımmı ilerledi (30) valla sanki yapamam gibi de geliyor
valla benim için hiç farketmez herhangi bi günde herhangi bi saattede öğrensem yeter bana. yeterki hamilesiniz tebrik ederiz çokta sağlıklı desinler başka bişicik istememmm boshayallersmile boshayallersmileKızlaaaaaaaaaaaaaaaaar boshayallersmile benim test günüm 15 Mayıs ve anneler günü 16 Mayıs eyvahedigeldismile ayyyyyy anneler gününü anne olarak kutlayabilecek miyim acaba boshayallersmile
bu konuda hepimiz aşşa yukarı tecrübeliyiz..al iç adetinin 5. günü başlıyosun..ama eğer yumurtan cok olurda catlayamassa yumurtalar kiste dönüşebilme ihtimelinide unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?