Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar boshayallersmile benim test günüm 15 Mayıs ve anneler günü 16 Mayıs eyvahedigeldismile ayyyyyy anneler gününü anne olarak kutlayabilecek miyim acaba boshayallersmile

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar boshayallersmile benim test günüm 15 Mayıs ve anneler günü 16 Mayıs eyvahedigeldismile ayyyyyy anneler gününü anne olarak kutlayabilecek miyim acaba boshayallersmile

ayyyyy canımmmmmmm ne süper bir hediye olur dimiiiii offff :lepi: inşallah canım inşallahhhh hihoyyyt

ben bu hayali 4 yıldır kuruyorum biliyormusun.eyvahedigeldismile
ama inşallah bu sene hepimiz anne adayı olarak girelim inşallah:Saruboceq:

ben bu hayali 4 yıldır kuruyorum biliyormusun.eyvahedigeldismile
ama inşallah bu sene hepimiz anne adayı olarak girelim inşallah:Saruboceq:

canım daha önce sorduysam bağışla..4 yıldır beklediğini bilmiyordum..senin varmı bi problemin..yada eşinin???

karasu dr.bana klomen vermezse..bekleyelim falan derse.. bilmiyorumkismile
ozaman bende kendim alır içerim.. :dilcikar:

bu konuda hepimiz aşşa yukarı tecrübeliyiz..al iç adetinin 5. günü başlıyosun..ama eğer yumurtan cok olurda catlayamassa yumurtalar kiste dönüşebilme ihtimelinide unutma

canım daha önce sorduysam bağışla..4 yıldır beklediğini bilmiyordum..senin varmı bi problemin..yada eşinin???

yok canım sormadın.önemlide değil.. 3 kez gebe kaldım olmadı 1.ilk gebelik diye araştırılmadı.2. hamile kaldım 5 aylık su azlığından ve gelişim geriliğinden gebelik sonlandırıldı..ama gebelik sonlandırılmadan anne karnından su alındı suyun sonucunda sorun neyse cıkar dediler.suyun sonucu geldi ve hiçbirşey yok dedi dr. yeniden normal şekilde hamile kalabilirsiniz dedi.ve ben hemen yine hamile kaldım ve buda 2 aylık kalp atışları durdu.ve biz bundan sonra eşim ve bana gereken neyse yaptırmaya karar verdik eşimde hiçbir sorun cıkmadı genetik testlerimiz normal.sadece benim sağ tüpüm tıkalı cıktı.oda önemli değil dr. sol tüplede hamile kalırsın ve kalmışsında dedi..ve birde kan pıhtılaşmasından süpheliniyo.bakalım eğer hamile kalırsam kan sulandırıcı iğne kullanıcam.ama şimdide hamile kalamıyorum hazirandan bu yana uğraşıyorum.hakkımızda hayırlısı artık..
biraz uzun oldu ama kusura bakma

Yok kıs sakın öyle bişey yapma, doktorun vermedikten sonra sakın içme o ilacı, benim doktorum bana senin yumurtalıkların okadar hassas ki azıcık dozu artırsam 10 tane 20 tane yumurtan olur, ama hiçbirisi işimize yaramaz, yumurtalıkların üzüm salkımına döner dedi, ihtiyacın yokken içmeye kalkarsan senin de aynı şekilde olabilir, doktorun ihtiyacın olduğunu düşünürse verir zaten, gerek görmezse de sakın alma bence tamam mı bitanem yerimseniben

günaydın herkese.elif doktordan habersiz bişey kullanma bence cnm.yoksa kimse doktora gitmez klomen alır içer.belki başka bir probllem varıdr.mesela benim yengemin çift rahimmiş.7 aylık olunca sancı başlıyor.ilk bebeği erkekti 7 aylık oldu ciğerleri gelişmeidği için öldü,sonra 2 kızı oldu işte ama hep yatarak hastanede.küçük kızı 5 yaşında 3 yıldır korunmuyolar bebek lmuyo.doktor kaç defa koöen verdi eşinin spermleri normal.
doktor demiş eğer tüpler kapalıysa yumurtla ne kadar olursa olsun çatlarsa çatlasın rahime giremez.o yüzden rahim filmi çekilwk

günaydın kızlaaaaarrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:1shok: allam yaaa delirtçenmi sen beni kızımmmm :mymeka: öyle şeymi olur. ilk çocuğunu dünyaya getirmeden önce başkalarının çocuklarına daha güzelmi yemek yediriyodun kendi kendine ilk çocuğunda öğrenmedinmi herşeyi. bu da ilk olcakmış gibi düşün. hiç ööle benden geçti deme yani bak ne diyorum benim küçük meleğim şimdi kapıya dayanır yan ofisimde hergün beni görmeye geliyo artık anlıyomu bebiş istediğimi nedir.bak onun annesi şuan 41 yaşında 42ye girdi geçen hafta. ve bebişi 1 yaşında.
valla benim için hiç farketmez herhangi bi günde herhangi bi saattede öğrensem yeter bana. yeterki hamilesiniz tebrik ederiz çokta sağlıklı desinler başka bişicik istememmm boshayallersmile boshayallersmile

yaaa bu klomen çatlatma iğnesimiydi. ben bilemedim şimdi öyle kendinde alabiliyomusunki elif ? sen ilacı kullanacağın günü nerden bilcenki onlar hesaplamıyomu ultrasonla bakıp ööle yapmıyomu????kafamçokkarıştı

bu konuda hepimiz aşşa yukarı tecrübeliyiz..al iç adetinin 5. günü başlıyosun..ama eğer yumurtan cok olurda catlayamassa yumurtalar kiste dönüşebilme ihtimelinide unutma

yok canım..şaka yapıyorum zaten..ilacı içmek kolayda takip işini nasıl yaptırırki insan.ama verir herlade.çünkü var yani yumurtlama bozukluğu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…