hoşbuldum canımcımopuyorumnanaktangünaydın canım hoşgeldin...
günaydın herkese.elif doktordan habersiz bişey kullanma bence cnm.yoksa kimse doktora gitmez klomen alır içer.belki başka bir probllem varıdr.mesela benim yengemin çift rahimmiş.7 aylık olunca sancı başlıyor.ilk bebeği erkekti 7 aylık oldu ciğerleri gelişmeidği için öldü,sonra 2 kızı oldu işte ama hep yatarak hastanede.küçük kızı 5 yaşında 3 yıldır korunmuyolar bebek lmuyo.doktor kaç defa koöen verdi eşinin spermleri normal.
doktor demiş eğer tüpler kapalıysa yumurtla ne kadar olursa olsun çatlarsa çatlasın rahime giremez.o yüzden rahim filmi çekilwk
yok canım sormadın.önemlide değil.. 3 kez gebe kaldım olmadı 1.ilk gebelik diye araştırılmadı.2. hamile kaldım 5 aylık su azlığından ve gelişim geriliğinden gebelik sonlandırıldı..ama gebelik sonlandırılmadan anne karnından su alındı suyun sonucunda sorun neyse cıkar dediler.suyun sonucu geldi ve hiçbirşey yok dedi dr. yeniden normal şekilde hamile kalabilirsiniz dedi.ve ben hemen yine hamile kaldım ve buda 2 aylık kalp atışları durdu.ve biz bundan sonra eşim ve bana gereken neyse yaptırmaya karar verdik eşimde hiçbir sorun cıkmadı genetik testlerimiz normal.sadece benim sağ tüpüm tıkalı cıktı.oda önemli değil dr. sol tüplede hamile kalırsın ve kalmışsında dedi..ve birde kan pıhtılaşmasından süpheliniyo.bakalım eğer hamile kalırsam kan sulandırıcı iğne kullanıcam.ama şimdide hamile kalamıyorum hazirandan bu yana uğraşıyorum.hakkımızda hayırlısı artık..
biraz uzun oldu ama kusura bakma
Yok kıs sakın öyle bişey yapma, doktorun vermedikten sonra sakın içme o ilacı, benim doktorum bana senin yumurtalıkların okadar hassas ki azıcık dozu artırsam 10 tane 20 tane yumurtan olur, ama hiçbirisi işimize yaramaz, yumurtalıkların üzüm salkımına döner dedi, ihtiyacın yokken içmeye kalkarsan senin de aynı şekilde olabilir, doktorun ihtiyacın olduğunu düşünürse verir zaten, gerek görmezse de sakın alma bence tamam mı bitanem yerimseniben
yaaa bu klomen çatlatma iğnesimiydi. ben bilemedim şimdi öyle kendinde alabiliyomusunki elif ? sen ilacı kullanacağın günü nerden bilcenki onlar hesaplamıyomu ultrasonla bakıp ööle yapmıyomu????kafamçokkarıştı
Yok kıs sakın öyle bişey yapma, doktorun vermedikten sonra sakın içme o ilacı, benim doktorum bana senin yumurtalıkların okadar hassas ki azıcık dozu artırsam 10 tane 20 tane yumurtan olur, ama hiçbirisi işimize yaramaz, yumurtalıkların üzüm salkımına döner dedi, ihtiyacın yokken içmeye kalkarsan senin de aynı şekilde olabilir, doktorun ihtiyacın olduğunu düşünürse verir zaten, gerek görmezse de sakın alma bence tamam mı bitanem yerimseniben
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr..şaka yaptıııııımmmm.kafama göre içermiyim ilacııı.kist dolar her bi tarafımmm.espridende anlamıyonuzzz... :mymeka:
Tatlım inşallah en kısa zamanda en sağlıklısından bi gebelik seni bekliyo :lepi: bu ay hepimiz HAMİŞ kalıcaz gör bak kaydirigubbakcemile5
kzılar bieşy dicem ama ne kadar doğru bilemiyorum.
geçen şeyi merak ettim korunmayı bıraktıktan sonra ne kadar sürede hamile kalındığını.kimi hemen kalmış kiminin aylar sürmüş.böyle bi liste oluştursam mesela hamile kalanalr kaçıncı denemde hamile kaldı,kalamayanların kaçıncı kez denedeikleri gibi..
tabi eğper sizcede uygunsa
ben mesela kendimden söylüyorum şubatı saymıyorum zaten son güleri bıratık 1 kez denjemde olamdı diye hemen üzüldm.
hiç dğeilse stres yapmmaış oluruz
kaasu balşadızmı çalışmalara siz.dün kzılara diyrum hergünmü çalışsakk ne admaı bi deri bi kemik bırakırısn diyolar:)
yok canım sormadın.önemlide değil.. 3 kez gebe kaldım olmadı 1.ilk gebelik diye araştırılmadı.2. hamile kaldım 5 aylık su azlığından ve gelişim geriliğinden gebelik sonlandırıldı..ama gebelik sonlandırılmadan anne karnından su alındı suyun sonucunda sorun neyse cıkar dediler.suyun sonucu geldi ve hiçbirşey yok dedi dr. yeniden normal şekilde hamile kalabilirsiniz dedi.ve ben hemen yine hamile kaldım ve buda 2 aylık kalp atışları durdu.ve biz bundan sonra eşim ve bana gereken neyse yaptırmaya karar verdik eşimde hiçbir sorun cıkmadı genetik testlerimiz normal.sadece benim sağ tüpüm tıkalı cıktı.oda önemli değil dr. sol tüplede hamile kalırsın ve kalmışsında dedi..ve birde kan pıhtılaşmasından süpheliniyo.bakalım eğer hamile kalırsam kan sulandırıcı iğne kullanıcam.ama şimdide hamile kalamıyorum hazirandan bu yana uğraşıyorum.hakkımızda hayırlısı artık..
biraz uzun oldu ama kusura bakma
günaydınnnnnn kızlarrrrrrrr
ne karanlık bi gün
Canım ben klomen içiyorum 4 gündür, daha 6. günüm, yarın biticek ilacım, sonra Pazartesi yumurtalarıma bakacak doktor, yeterli büyüklüğe ulaşmışsa çatlatma iğnesi yapacak, ve bize birlikte olacağımız günleri o söylicek, ozaman başlicaz çalışmalara, ben ozamana kadar kocişe arı sütü bal polen ve akşamları yatarken havuç takviyesi yapıyorum :lepi:
Bu sefer doktorumuzun dediği günlerden sonra hiç yaramazlık yapmicas biz ama :sinifsinif: beklicez sonucu öğrenene kadar, çünkü benim lekelerim bu ay yaramazlıktan sonra başlamıştı biliyosunuz :kedi: ah benim yaramaz kocam :kedi: :kedi: :kedi:
Tatlım klomen yumurtalıkları uyararak yumurta oluşumunu ve gelişimini sağlıyo, onu içtikten sonra yumurta takibi başlıyo, ve yumurtan yeterli boyuta ulaştığında çatlatma iğnesi veriyo doktorun, klomen yumurtayı çatlatmıyo yani, sadece oluşmasını sağlıyo yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?