günaydın cicim hoşgeldin..opuyorumnanaktan
canım nasibin önüne geçilmiyor...sen inanmaya devam et..Allahtan ümidini asla kaybetme..olacak bigün inşallllaaah...
hamile kalma için dualar
İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhak*kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." âyetini gecele*ri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.
2. Veya; "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhak*kak ki Allah dosttur ve yaratandır." âyetini beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.
3. Veya; "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yok*tan var edendir." âyetini 1054 kere tekrar eder.)
4. Veya; Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine ya*kın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâ-hirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalın*caya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)
çalışma+dua
öyle canım haklısın..ben zaten umudumu hiç kaybetmedim olana kadar denicem dedim.onlar düşsün ben yeniden denicem.allahım bizleri bir sınava soktu umarım bu sınavdan başarı ile cıkıcaz diye düşünüyorum..allahım büyük:Saruboceq:
Günaydın balım olumunekankayizsmile hoşgeldin opuyorumnanaktan
günaydın canım hoşgeldin...ayy dünde ben ne kadar ıslandım bi bilsen sucuk gibi oldum...bütün saçımın fönü mönü bozulmuştu(
günaydın canım hoşgeldin...
günaydınnnnnn kızlarrrrrrrr
ne karanlık bi gün
hoşbulduk tatlım nabersinizzzz muhabbet koyu anlaşılan bende yoğunum baya bugün arada okuyom yazdıkalrınızı
ya arkadaşlar kızmayın bana ama bişi dicem bunlar batıl geldi bana şöyleki bi düşünün allah aşkına eşiniz içerde sizin aklınız fingirdeşmedeyken bilmemkaç kere okuduğunuz o ayet bilmiyorum bana göre hiç yakışık almaz yani yada bismillahirrahmanirrahim yazcakmışız kağıda 110 kere sonra fingirderken üzerimde o kağıt eeee noldu kağıt harammı oldu sonra ne kadar günahh.. bilmiyorum ama ben bebeğim olsun diye çarpılmaya niyetli değilim herşeyi zamanında yapmayı tercih ediyorum... :CüvCüv:
tinkerbell09+, KMKM, superisiyim, bayankarasu+, hatice_48+, yaren0144, kontes26, ELSON
hepinize günaydın kızlar dediklerim demediklerim hepinize :) merhabaaaaaaa
günaydın cicim hoşgeldin..opuyorumnanaktan
günaydın şekeirm hoşbulduk opuyorumnanaktan
ayy iş iş iş dönemedim bi türlü buraya :)
benımde başörtüm sırıllsıklaam oldu ayy başımı üşütcem napcm napcm diye dolanıyodum
aşağı indim elemnalardan biri türbanı çıkarıyo çalışırken tülbent bağlıo aldım onunkını
benımkı kuruyana kadar sağolsn o da bugun mor renk takmış elbiseme de uydu kaydirigubbakcemile3 rüküş rüküş olmadım bayanssulusmile
bu arada nisan yağmurunun ayrıu bir bereketı oldugunu söylerler inşşallah yaramıştır sanada canım :)
günaydın canım hoşgeldin :)
ay kızlar şu 23 nisan bi bitse........bu arada KARASUCUM samsunda gezmeye değer yerler neresi beni bilgilendirir misin...planlarımız var gibizemuszemus
ya arkadaşlar kızmayın bana ama bişi dicem bunlar batıl geldi bana şöyleki bi düşünün allah aşkına eşiniz içerde sizin aklınız fingirdeşmedeyken bilmemkaç kere okuduğunuz o ayet bilmiyorum bana göre hiç yakışık almaz yani yada bismillahirrahmanirrahim yazcakmışız kağıda 110 kere sonra fingirderken üzerimde o kağıt eeee noldu kağıt harammı oldu sonra ne kadar günahh.. bilmiyorum ama ben bebeğim olsun diye çarpılmaya niyetli değilim herşeyi zamanında yapmayı tercih ediyorum... :CüvCüv:
a.s evet çok haklısııınnnn benimde annem spiral varken hamile kalmıştı kız kardeşime çok şaşırmıştıkkk bana annem çok yaşlı hamile kaldı gibi geliyodu sonra büyüyünce anladımki annem kardeşimi 27 yaşında doğurmuş yani yaşlı değilmiş hehhehe çocukluk işte ben kardeşim doğduğunda dokuzbuçuk yaşındaydım da delikafadulden delikafadulden :CüvCüv:canım o hiç ama hiç belli olmuyor..bu tamamen kişilere bağlı..benim görümcem ikinci çocuğuna çok az bi spermle hamile kalmışççyani korunuyolarmış..eşi geri çekilmeden biraz içeri kaçmış..ve hemen hamile kaldı...çok açık oldu ama böyle... bizde bekleyip duruyoruz..hayırlısı bakalım.. boshayallersmile
tinkerbell09+, KMKM, superisiyim, bayankarasu+, hatice_48+, yaren0144, kontes26, ELSON
hepinize günaydın kızlar dediklerim demediklerim hepinize :) merhabaaaaaaa
namaz kılmayanın duası kabul olmaz diyo..biraz acımasız değilmi bu..yani Allh katında böyle değildir bence...bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?