Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım nasibin önüne geçilmiyor...sen inanmaya devam et..Allahtan ümidini asla kaybetme..olacak bigün inşallllaaah...

öyle canım haklısın..ben zaten umudumu hiç kaybetmedim olana kadar denicem dedim.onlar düşsün ben yeniden denicem.allahım bizleri bir sınava soktu umarım bu sınavdan başarı ile cıkıcaz diye düşünüyorum..allahım büyük:Saruboceq:

ay kızlar şu 23 nisan bi bitse........bu arada KARASUCUM samsunda gezmeye değer yerler neresi beni bilgilendirir misin...planlarımız var gibizemuszemus

ya arkadaşlar kızmayın bana ama bişi dicem bunlar batıl geldi bana şöyleki bi düşünün allah aşkına eşiniz içerde sizin aklınız fingirdeşmedeyken bilmemkaç kere okuduğunuz o ayet bilmiyorum bana göre hiç yakışık almaz yani yada bismillahirrahmanirrahim yazcakmışız kağıda 110 kere sonra fingirderken üzerimde o kağıt eeee noldu kağıt harammı oldu sonra ne kadar günahh.. bilmiyorum ama ben bebeğim olsun diye çarpılmaya niyetli değilim herşeyi zamanında yapmayı tercih ediyorum... :CüvCüv:

CANIM OKUDUM YASADIKLARINI ALLAHIM HAYIRLI ZAMANDA SAGLIKLI BI GEBELIK NASIP EDER INSALLAH:Saruboceq:

Günaydın balım olumunekankayizsmile hoşgeldin opuyorumnanaktan

günaydın şekeirm hoşbulduk opuyorumnanaktan
ayy iş iş iş dönemedim bi türlü buraya :)

günaydın canım hoşgeldin...ayy dünde ben ne kadar ıslandım bi bilsen sucuk gibi oldum...bütün saçımın fönü mönü bozulmuştu(

günaydın canım hoşgeldin...

benımde başörtüm sırıllsıklaam oldu ayy başımı üşütcem napcm napcm diye dolanıyodum
aşağı indim elemnalardan biri türbanı çıkarıyo çalışırken tülbent bağlıo aldım onunkını
benımkı kuruyana kadar sağolsn o da bugun mor renk takmış elbiseme de uydu kaydirigubbakcemile3 rüküş rüküş olmadım bayanssulusmile

bu arada nisan yağmurunun ayrıu bir bereketı oldugunu söylerler inşşallah yaramıştır sanada canım :)

günaydınnnnnn kızlarrrrrrrr
ne karanlık bi gün

günaydın canım hoşgeldin :)

tinkerbell09+, KMKM, superisiyim, bayankarasu+, hatice_48+, yaren0144, kontes26, ELSON

hepinize günaydın kızlar dediklerim demediklerim hepinize :) merhabaaaaaaa

:lepi: BEN DE SAYILARA FAZLA TAKILMAMANIN GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM...NİYET VE KALPTEN DUA YETERLİDİR BENCE...İÇİNDEN GEÇEREK İNANARAK TÜRKÇE SÖYLEYECEĞİN BİRKAÇ CÜMLE BİLE ALLAHIN BİZİ DUYMASINA YETERLİDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM...yerimseniben

günaydın cicim hoşgeldin..opuyorumnanaktan

günaydın canım sende hoşgeldinnn

superiis ne kadar doğru ne kadar yanlış bileme ben tab.mesela ben işte yatmaya başalrken bismillahirramanirrahim demezdim günah olur diye fakat denmesi gerekmi.dini bilgilerde öyle yazıyor.
sonuçta eşimiz olduğu için biririmizin helalı olmuş oluyoruz.Allah katında o fingirdeşe olmuyoki bence yani

günaydın herkese bende kaç aydır doktora gidiyordum en son bu ay çok mutlu oldum en son gittiğim doktor hiç birşeyim olmadığını ve tedaviye devam etmene gerek yok dedi çok sevindim progestron sonucumda 18.36 çıktı en son martın 25inde adet olmuştum ama 1 haftadır göğüslerimde çok fazla acı ve şişkinlik hissediyorum ama adet tarihime var normalde adet olacağımda acır ama daha çok .. inş hamileyimdir sizce hamile olabilirmiyim..

Karasu sana bır sey yazdım okudunmu canım ...okumadıysan gecmıse bakma tekrar yazayım..samsun dıyorum nerelerı guzel gezmek ıcın...

ay kızlar şu 23 nisan bi bitse........bu arada KARASUCUM samsunda gezmeye değer yerler neresi beni bilgilendirir misin...planlarımız var gibizemuszemus

Tatlım samsunun sahilini bi görsen zaten başka bişey yapmaya gerek duymazsın ki boshayallersmile, ama amisos tepesi var mesela gezilebilecek, kral mezarlıkları var orda, teleferikle çıkıyosun yerimseniben , sonra midilli diye biyer var çarşamba yolu üzerinde, hem yemek yiyosun çok güzel biyer, hem de at biniyosun bedava zemuszemus , sonra atakuma gidersiniz mutlaka, yazın atakum sahilleri dolar denize girenlerle boshayallersmile biz bile merkezden atakuma kaçıyoruz yazın sık sık yerimseniben, doğu park var, orda bandırma vapuru var, onu ve içindeki müzeyi gezebilirsiniz yerimseniben siz gelin, biz kocişle sizi gezdiririz kıs olumunekankayizsmile

namaz kılmayanın duası kabul olmaz diyo..biraz acımasız değilmi bu..yani Allh katında böyle değildir bence...bilmiyorumkismile

kızlar bu kadar araştırmaya girmeyin dua konusunda herkesin dediği farklı şeyler olabilirrr
siz bence okuyabiliyorsanız Kuran okuyun ardından duanızı edin
sonra Allah ın isimlerini bol bol zikredin
kalpten yapılan ağızdan dökülen dularda geçerlidir canlarrr

canım çok güzel bi noktaya değinmişsin :)
gerçektende duanın yeri ayrıdır...namaz kılmak dahi Allah ın huzuruna çıkmak ve
dua etmek demektir ki bunun için abdest alırız üstümüzü namaz kılacağımız yeri temizleriz
örtünürüz çünkü bunlar namazın olmazsa olmazlarıdır...namaz bir dua vaktidir ibadet vaktidir çünkü
ama yatakta çıplakken ve superisi aynı seninde dediğin gibi canım eşin içerde aklın
fingidemedeyken bunun bende çok doğru oldugunu düşünmüyorum

yalnızca ilişkiye girmeden önce besmele çekilmesi ve hayırlı nesil dilenmesi caizdir.

bu yukarıda yarenın paylaştıgı dualar hele hele de kurandan ayetlerse o vaziyette
söylenmesi pek uygun değildir.bence

a.s evet çok haklısııınnnn benimde annem spiral varken hamile kalmıştı kız kardeşime çok şaşırmıştıkkk bana annem çok yaşlı hamile kaldı gibi geliyodu sonra büyüyünce anladımki annem kardeşimi 27 yaşında doğurmuş yani yaşlı değilmiş hehhehe çocukluk işte ben kardeşim doğduğunda dokuzbuçuk yaşındaydım da delikafadulden delikafadulden :CüvCüv:
tinkerbell09+, KMKM, superisiyim, bayankarasu+, hatice_48+, yaren0144, kontes26, ELSON

hepinize günaydın kızlar dediklerim demediklerim hepinize :) merhabaaaaaaa

merhabaaa ayşeee :CüvCüv:

namaz kılmayanın duası kabul olmaz diyo..biraz acımasız değilmi bu..yani Allh katında böyle değildir bence...bilmiyorumkismile

canımm bunu hemen ay acaba duam kabul olmuyomu diye algılamamak lazım
ama Allah en çok namaz konusuna titizlik göstermiş namazı kılmayanın kazaya bırakanın vay haline diye kuranda geçer bizim yapmamız gerekn ilk başta namaz ibadet olarak sonra gerisi gelirrr zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…