superiis ne kadar doğru ne kadar yanlış bileme ben tab.mesela ben işte yatmaya başalrken bismillahirramanirrahim demezdim günah olur diye fakat denmesi gerekmi.dini bilgilerde öyle yazıyor.
sonuçta eşimiz olduğu için biririmizin helalı olmuş oluyoruz.Allah katında o fingirdeşe olmuyoki bence yani
tinkerbell09+, KMKM, superisiyim, bayankarasu+, hatice_48+, yaren0144, kontes26, ELSON
hepinize günaydın kızlar dediklerim demediklerim hepinize :) merhabaaaaaaa
vereliniortakcanım çok güzel bi noktaya değinmişsin :)
gerçektende duanın yeri ayrıdır...namaz kılmak dahi Allah ın huzuruna çıkmak ve
dua etmek demektir ki bunun için abdest alırız üstümüzü namaz kılacağımız yeri temizleriz
örtünürüz çünkü bunlar namazın olmazsa olmazlarıdır...namaz bir dua vaktidir ibadet vaktidir çünkü
ama yatakta çıplakken ve superisi aynı seninde dediğin gibi canım eşin içerde aklın
fingidemedeyken bunun bende çok doğru oldugunu düşünmüyorum
yalnızca ilişkiye girmeden önce besmele çekilmesi ve hayırlı nesil dilenmesi caizdir.
bu yukarıda yarenın paylaştıgı dualar hele hele de kurandan ayetlerse o vaziyette
söylenmesi pek uygun değildir.bence
canım çok güzel bi noktaya değinmişsin :)
gerçektende duanın yeri ayrıdır...namaz kılmak dahi Allah ın huzuruna çıkmak ve
dua etmek demektir ki bunun için abdest alırız üstümüzü namaz kılacağımız yeri temizleriz
örtünürüz çünkü bunlar namazın olmazsa olmazlarıdır...namaz bir dua vaktidir ibadet vaktidir çünkü
ama yatakta çıplakken ve superisi aynı seninde dediğin gibi canım eşin içerde aklın
fingidemedeyken bunun bende çok doğru oldugunu düşünmüyorum
yalnızca ilişkiye girmeden önce besmele çekilmesi ve hayırlı nesil dilenmesi caizdir.
bu yukarıda yarenın paylaştıgı dualar hele hele de kurandan ayetlerse o vaziyette
söylenmesi pek uygun değildir.bence
canımm bunu hemen ay acaba duam kabul olmuyomu diye algılamamak lazım
ama Allah en çok namaz konusuna titizlik göstermiş namazı kılmayanın kazaya bırakanın vay haline diye kuranda geçer bizim yapmamız gerekn ilk başta namaz ibadet olarak sonra gerisi gelirrr zaten
günaydın herkese bende kaç aydır doktora gidiyordum en son bu ay çok mutlu oldum en son gittiğim doktor hiç birşeyim olmadığını ve tedaviye devam etmene gerek yok dedi çok sevindim progestron sonucumda 18.36 çıktı en son martın 25inde adet olmuştum ama 1 haftadır göğüslerimde çok fazla acı ve şişkinlik hissediyorum ama adet tarihime var normalde adet olacağımda acır ama daha çok .. inş hamileyimdir sizce hamile olabilirmiyim
namaz kılmayanın duası kabul olmaz diyo..biraz acımasız değilmi bu..yani Allh katında böyle değildir bence...bilmiyorumkismile
yaa ben kaç kere başladım namaza..hep bıraktım...şeytan çok vesvese verirmiş..sırf bu vesveselerdeden kurtulmak için sürekli NAS suresini okudum..ama yine bıraktım.ilk başladığımda görseniz bi sonraki vakit gelsede yine kılsam diyodum..yok böyle bi istek..ama bıraktımbiliyorum kılmamanın hiç bir açıklaması olamaz..şimdi yine başlamak istiyorum....
yaa ben kaç kere başladım namaza..hep bıraktım...şeytan çok vesvese verirmiş..sırf bu vesveselerdeden kurtulmak için sürekli NAS suresini okudum..ama yine bıraktım.ilk başladığımda görseniz bi sonraki vakit gelsede yine kılsam diyodum..yok böyle bi istek..ama bıraktımbiliyorum kılmamanın hiç bir açıklaması olamaz..şimdi yine başlamak istiyorum....
inş başlarsın canım
o zaman sen namaza başlamak için dua et kendine bizde ederiz senin için inş başlarsın en kısa zamandaaa
haklısın kontes.ilk sorguya çekleceğizi namaz kul hakkı.bende kapalıyım orucumu tuutyorum ama namaz bi başlıyorum bi bırakıyorum
ve dini konulşarıda sürekli araştırırm.biliyosdunzudur bunu belki.Allah kulu ondna birşey istedği zaman çok hoşun agiderimş.istermişki hep du a etsin.kiminin hemen kabul olurmuş duası kiminin dahada dua etmesini istermiş.kimininde hayırsızca olamzmış.yada mükaatı öbür dünyada verilirmiş.
ben kendimden diiym mesela önce eşimşe evlenmek için çok dua ettim.sora evlendik herşey yolunda bi sorun yok dua edecek birşey yok.şükür ediyorum evet ama aklıma geldği analrdaydı.
bwlkide diyporum bebek için dua etmemizi isyio ona daha yakın olmamaızı
Canım doktorun artık tedaviye ihtiyacın yok dediğine göre bu doğal yoldan hamile kalabileceğin anlamına gelir artık yerimseniben ve hamile olabilirsin tabiki, neden olmasın yerimseniben inşallah da öyledir :Saruboceq: söylediğin belirtiler bende prolaktinim yükseldiğinde olur ama hamilelikte de olabiliyo CADIARZU sen yine de kendini çok kaptırma, çok dinleme kendini, artık tedaviye de ihtiyacınız olmadığına göre tez zamanda gelecektir meleğiniz üzülme :teselli:
kontes benim bi dileim vardı bekarken işt eo duayı okdum ve aradan yıllar geçmesine rağman hiç beklemediği bi anda oldu.bende adeitm bitisn ona başlmayı düşnüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?