Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım besmele her durumda her işe başlarkan söylenebilir....bu söz yaptıgın işe
karışabilecek her türlü kötü şeylerden Allaha sığınmak demektir.

yani cenabetken çıplakken dardayken yoksulken kaybolmuşken abdestsizken
besmele çekmek günah değildir.Bismillahirtrahmanirrahim
Rahman ve rahim olan allah ın adıyla başlarım ona sığınırım demektir.

vereliniortak

kalpten edelim biz duaları Allah kabul eder inş.çünkü bu yzlanalr kuranda geçiyormu hadismi bilmiyorum onu.iyi bir bilene danışmak lazım tabiki.namaz kılmayanın duası neden kabu olamsın bence yanlış yazmışalrıdr orda.sonuçta derler ye neyin kimde olduğunu kimse bilemez.

Haklısın canım, ben de öyle düşünüyorum yerimseniben

kızlarrrr ben kacıyorum bugün buranın pazarı pazara cıkmam lazım..gelince görüşürüz.hepinizi kocamanından öptümmmmmm

günaydın herkese bende kaç aydır doktora gidiyordum en son bu ay çok mutlu oldum en son gittiğim doktor hiç birşeyim olmadığını ve tedaviye devam etmene gerek yok dedi çok sevindim progestron sonucumda 18.36 çıktı en son martın 25inde adet olmuştum ama 1 haftadır göğüslerimde çok fazla acı ve şişkinlik hissediyorum ama adet tarihime var normalde adet olacağımda acır ama daha çok .. inş hamileyimdir sizce hamile olabilirmiyim

yaa ben kaç kere başladım namaza..hep bıraktım...şeytan çok vesvese verirmiş..sırf bu vesveselerdeden kurtulmak için sürekli NAS suresini okudum..ama yine bıraktım.ilk başladığımda görseniz bi sonraki vakit gelsede yine kılsam diyodum..yok böyle bi istek..ama bıraktım biliyorum kılmamanın hiç bir açıklaması olamaz..şimdi yine başlamak istiyorum....

haklısın kontes.ilk sorguya çekleceğizi namaz kul hakkı.bende kapalıyım orucumu tuutyorum ama namaz bi başlıyorum bi bırakıyorum
ve dini konulşarıda sürekli araştırırm.biliyosdunzudur bunu belki.Allah kulu ondna birşey istedği zaman çok hoşun agiderimş.istermişki hep du a etsin.kiminin hemen kabul olurmuş duası kiminin dahada dua etmesini istermiş.kimininde hayırsızca olamzmış.yada mükaatı öbür dünyada verilirmiş.

ben kendimden diiym mesela önce eşimşe evlenmek için çok dua ettim.sora evlendik herşey yolunda bi sorun yok dua edecek birşey yok.şükür ediyorum evet ama aklıma geldği analrdaydı.

bwlkide diyporum bebek için dua etmemizi isyio ona daha yakın olmamaızı

kızlar mesela tefriciye duası var 4444 kere okuyanın duası kabul olur diye
şimdi bu duayı okumayanın duası kabul olmaz diye bişe yokki
orda ki niyet kişinin bu duayı isteyerek kalpten okumasıdırr
herşey bi sebepten değilmidir hastalığımız kazalar musibetler
dua içinde böyle düşünün biz isterken allahı zikretsek daha ii olmazmı
allah demiyormu yokmu benden bişe isteyen kabul edeyim yerine getireyimmm
bi zatın türbesine gidince dua ederiz o zattan mı isteriz onun yüzü suyu hürmetine deriz
bi sureyi okuduktan sonrada böyle dua edebilirz

40 gün kılınmzı bi daha buırakmsın dediler yok ben 40 günde kıldım yine bıraktımgayatte müsaitm kılmaya ama elifin deidği gibi şeytan hep bi bahane buyor

Canım doktorun artık tedaviye ihtiyacın yok dediğine göre bu doğal yoldan hamile kalabileceğin anlamına gelir artık yerimseniben ve hamile olabilirsin tabiki, neden olmasın yerimseniben inşallah da öyledir :Saruboceq: söylediğin belirtiler bende prolaktinim yükseldiğinde olur ama hamilelikte de olabiliyo CADIARZU sen yine de kendini çok kaptırma, çok dinleme kendini, artık tedaviye de ihtiyacınız olmadığına göre tez zamanda gelecektir meleğiniz üzülme :teselli:

namaz kılmayanın duası kabul olmaz diyo..biraz acımasız değilmi bu..yani Allh katında böyle değildir bence...bilmiyorumkismile

Canım bu dediğin söz kime aittir...önce bu önemli bu ayet midir hadismidir...

yoksa bir alime mi aittir bu söz ?

Duaları kabul eden bizi duyan yegane varlık Allah tır sonucta duanın kabul işi bu Allah ın takdirine kalmış bişeydir.
Namaz kılmayanın duası kabul olmaz sözü Ebu nuaym a aittir ve namazın
ne kadar önemli oldugunu belirtmek için söylemiştir.

Yoksa içten ve ihlasla ve salih niyetle yapılan her dua Allah ın izniyle kabul edilir.

Ama bu namazın önemsiz oldugu anlamına gelmez....

inş başlarsın canım
o zaman sen namaza başlamak için dua et kendine bizde ederiz senin için inş başlarsın en kısa zamandaaa

kontes benim bi dileim vardı bekarken işt eo duayı okdum ve aradan yıllar geçmesine rağman hiç beklemediği bi anda oldu.bende adeitm bitisn ona başlmayı düşnüyorum

Canım benim adetim bugün bitiyo, akşam eve gider gitmez abdestimi alıp başlıyorum namaza inş. :Saruboceq: kocişim de hiç kaçırmıyo kılıyo hep, onun da desteğiyle hiç bırakmadan devam edicem artık inş. :Saruboceq:

canım bişeyi isterken allahım hayırlıysa ver diycekmişin sonrada peşinden allah tan afiyetle yaşamayıda istiycekmişsinnn dua bile okdar önemliki
allahtan nasıl istemek bencil olmammak çok dikkat etmek lazımmm

çok şükür hiç kaptırmıyorum çok rahatım hayırlısı olsun diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…