Canım benim adetim bugün bitiyo, akşam eve gider gitmez abdestimi alıp başlıyorum namaza inş. :Saruboceq: kocişim de hiç kaçırmıyo kılıyo hep, onun da desteğiyle hiç bırakmadan devam edicem artık inş. :Saruboceq:
evet yani allah türkçe desekte duyar sesimizi. kiiii ben arabım kızlar arapçayıda biliyorum :CüvCüv::lepi: BEN DE SAYILARA FAZLA TAKILMAMANIN GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM...NİYET VE KALPTEN DUA YETERLİDİR BENCE...İÇİNDEN GEÇEREK İNANARAK TÜRKÇE SÖYLEYECEĞİN BİRKAÇ CÜMLE BİLE ALLAHIN BİZİ DUYMASINA YETERLİDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM...yerimseniben
evet yarencim çok haklısın doğru söylüyosun canımbesmele çekmek gerekir ama sonrasında üzerinde besmeleyi 101 kere yazdığın kağıdı taşımak senide rahatsız eder aklın oraya gidicek sonuçta elin mahkum ne bilim yaaa pufffffff :CüvCüv:superiis ne kadar doğru ne kadar yanlış bileme ben tab.mesela ben işte yatmaya başalrken bismillahirramanirrahim demezdim günah olur diye fakat denmesi gerekmi.dini bilgilerde öyle yazıyor.
sonuçta eşimiz olduğu için biririmizin helalı olmuş oluyoruz.Allah katında o fingirdeşe olmuyoki bence yani
yaa bak işte ben böyle şeylere tilt oluyorum arkadaş olurmu hiç öyle şey yaaa namaz kılsanda kılmasanda allah kabul eder yada kıldığındada etmeyebilir niyetine bağlı bence böyle şeyler yani allah yazdıysa olur biz o isterse yaşarız güzellikleri yada felaketleri ben namaz kılıncamı hak kazanıyorum oyuna bilet kesiliyo sonra başlasın startttt ööle bişey yoooookkkkk namaz kılmak tabiki gerekli ama kılmayanlar yaşamasınmı şimdi???? :umursamaz: :CüvCüv:namaz kılmayanın duası kabul olmaz diyo..biraz acımasız değilmi bu..yani Allh katında böyle değildir bence...bilmiyorumkismile
canım çok güzel bi noktaya değinmişsin :)
gerçektende duanın yeri ayrıdır...namaz kılmak dahi Allah ın huzuruna çıkmak ve
dua etmek demektir ki bunun için abdest alırız üstümüzü namaz kılacağımız yeri temizleriz
örtünürüz çünkü bunlar namazın olmazsa olmazlarıdır...namaz bir dua vaktidir ibadet vaktidir çünkü
ama yatakta çıplakken ve superisi aynı seninde dediğin gibi canım eşin içerde aklın
fingidemedeyken bunun bende çok doğru oldugunu düşünmüyorum
yalnızca ilişkiye girmeden önce besmele çekilmesi ve hayırlı nesil dilenmesi caizdir.
bu yukarıda yarenın paylaştıgı dualar hele hele de kurandan ayetlerse o vaziyette
söylenmesi pek uygun değildir.bence
canım bişeyi isterken allahım hayırlıysa ver diycekmişin sonrada peşinden allah tan afiyetle yaşamayıda istiycekmişsinnn dua bile okdar önemliki
allahtan nasıl istemek bencil olmammak çok dikkat etmek lazımmm
Allah kabul etsin hayatım niyetini..bende başlıycamm..ben kuran kursunada gitmek istiyorum hafta sonları gayet müsaitim..çocukken gitmiştim bi yaz..unuttum...ahh yaaaa..ne diyim kendimeee...
evt ay she.ne kadar yanlış ne kadar doğru bilmiyorum.tedavi bitkisel ilaç herley yam olsada dua olamzsa eksik olur bence.belki işimize yarra açısndna paylaştım
aykiri bu duurmda bebek var gibi görünüyor ama kan testinde çıkmması şaşırttı beni beni
Karasucum teŞekkÜrler ...ama ne zaman geleceĞİmİz bellİ deĞİl ŞÖle bİ dÜŞÜndÜk nasıl olur gezsek dİye...amasyayı gorduk tek samsun kaldı yakınlarda...ınsallah bı gun kısmet olur...
anlıyorum canım dua tabii ki etmeliyiz ama bu dua işine çok hurafe
sokuluyor...yok öyle yok böyle diye
orda 100 kere okursan diyo Allah 100 kere saymıyo veya sen hadi 100 tane besmele
olsun diye hızl hızlı söyleyınce bitsin diye söyleyınce samimiyeti kalmıyo o duanın
içindne geldiği gibi hayırlısını isteyerek acizliğini bilerek dua et
Rabbim kalbinin atış sesini duyuyor seni duyuyor.....Seni senden iyi biliyor
tinkerimmm ne zaman gideceksiniz samsuna?? ben izin aldım haftaya 5 gün samsuna gidiyorummmm!!! annemin dizinin dibine oturup keyif yapıcammmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kızz aynı zamanda gitsek de görüşsek ne harika olur dimiiiii opuyorumnanaktan
bende hurafelere inanmıyorum..bi kere kuranın mealinde hiç sayılara rastlamadım..niyet niyet niyet..her ibadette yapılan her işte niyet çok önemli bence..elinden geleni yapıp,düzgün bir insan olduktan sonra gerisini allaha bırakıp tevekkül etmek lazım...dua kabul olur olmaz o allahın bilecegı ıs tabıkı...ama samimiyetle yapılan her dua allah katında kabul oluyo..ben kendımde cok yasadım bunu...a.s
evet ne guzel olur da bız yaz donusu mu gıtsek dedık bılmıyom kı....sen de samsunlumusun...ne guzel...
ewet bende samsunluyum....ay canım valla haftaya gidemesenizde gideceginiz zaman bende samsunda olsam gerçektende buluşurduk ve harika olurdu :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?