aleykümselamslm bayanlar nasılsınız bugun
ayy kızlar nooldu bilseniz :1shok:
hani dün otobüste karnımı çarptım sıkıştım yaa
anneme söylememiştim onu ben üzülmesin diye şimdi annem aradı nasılsın iyimisin diyo
iyiyim diyorum dün başına bişey mı geldi dedi yooo dedim doğru söyle bak diyo
e dedim böyle böyle oldu otobüste karnımı çarptım sıkıştım kimse yer vermedi dedim
annem şaştı kaldı......dün sabah meltem aramış (kızkardeşim) annem diyomuş ki rüyasında
kardeşime ablan ne sıkıntılar cekıyo ne zorluk çekiyo bi bilsen diyomuş oda uyanır
uyanmaz annemı aramış ablama bişey mı oldu diye annemde yoo konustuk bişey demedi demiş
şimdi kafama takıldı bi daha sorıym dedim bak başına gelmeden kardeşin rüyasında görmüş gördün mü diyo :1shok: dikkat et kendine yaa boşver otur ben hamıleyım de diyo :) işe bak ya çok şaşırdım :1shok: sempatiksalakcinni
evet canım malum oluyo bazen sevdiklerine...hayırdır...
benimkinin pek neşesi yok bugün....ay oynasam oynamasam arası ....uyuşukluk yapıyo ya.....
malum olmuş bizimkinede demekkı
cıx ben artık çözdüm olayı sabah erken saatlerde bi oynuyo duruyo oynuyo duruyo
öğleden sonra genelde akşama kadar bi da bişi yok keyfi olursaaa lütfediyo ıkı tekmecık
eve gidip yatıyorum hemen kıpraşmaya başlıyo
hatta dün akşam yattım hala hareket yoktu babası sevınce hareketlenmeye başladı
tanıyomu ne :)
ama en çok akşam hareket ediyo sol tarafa yatınca
sabahları uyuycak akşamları uyanık mı durucak yoksa ay bayilazaaammm akannehir
bizimki de çok ilginç baba elini koyunca duruyo..erkeler anneci olurmuş ya:asigim:
kızlar da tam bir baba aşığı oluyorlar..ablamın kızı babasına bir ler atıyomus..ablam bakınca susuyomus....anneye tekken ılgı var...
hadi yaaa baksınlar bakalım hayla regl olmadın sen dimi??? :CüvCüv:prolaktin değerine bakacak
selam canım. :CüvCüv:slm bayanlar nasılsınız bugun
ay hadi inşallah ööle söyler yaaaa. :CüvCüv:artık ilacı ya keser yada azaltır sanırım
yaaa işte kardeşşş nede olsa her zaman aklındasın. malum olmuş kızada aman allah bi daha göstermesin inşallah bişey olacağından değil telaş yapıyo insan.ayy kızlar nooldu bilseniz :1shok:
hani dün otobüste karnımı çarptım sıkıştım yaa
anneme söylememiştim onu ben üzülmesin diye şimdi annem aradı nasılsın iyimisin diyo
iyiyim diyorum dün başına bişey mı geldi dedi yooo dedim doğru söyle bak diyo
e dedim böyle böyle oldu otobüste karnımı çarptım sıkıştım kimse yer vermedi dedim
annem şaştı kaldı......dün sabah meltem aramış (kızkardeşim) annem diyomuş ki rüyasında
kardeşime ablan ne sıkıntılar cekıyo ne zorluk çekiyo bi bilsen diyomuş oda uyanır
uyanmaz annemı aramış ablama bişey mı oldu diye annemde yoo konustuk bişey demedi demiş
şimdi kafama takıldı bi daha sorıym dedim bak başına gelmeden kardeşin rüyasında görmüş gördün mü diyo :1shok: dikkat et kendine yaa boşver otur ben hamıleyım de diyo :) işe bak ya çok şaşırdım :1shok: sempatiksalakcinni
benimkinin pek neşesi yok bugün....ay oynasam oynamasam arası ....uyuşukluk yapıyo ya.....
tinker yaa bişi sorcam benim gece sırtım çok ağrıyo hep pozisyon değiştirmek zorunda kalıyorum
o zamanda uykum bölünüyo ama mesela eşimin kolunu başımın altına alıp başımı omzuna koyup
üstüne doğruuda hooop bacagımı attıgım zaman nasıl rahat bi uyku çekiyorum anlatamam
düşündümde adamı kullanmaktansa karnımın ve bacaklarımın arasına yastıkmı alsam
yazda gelıyo şimdi sıcakta ne o beni çekeer ne ben onu gibime geliyo
sen napiyosun var mı senınde ağrıların benım son bi haftadır çok ağrım var ya bugun doktorada söylicem
[
hadi yaaa baksınlar bakalım hayla regl olmadın sen dimi??? :CüvCüv:
selam canım. :CüvCüv:
ay hadi inşallah ööle söyler yaaaa. :CüvCüv:
yaaa işte kardeşşş nede olsa her zaman aklındasın. malum olmuş kızada aman allah bi daha göstermesin inşallah bişey olacağından değil telaş yapıyo insan.
yerim ben onun totoşunu bak nasıl kıpır kıpır olur tontiş kuzuuuuuuu:CüvCüv:
malum olmuş bizimkinede demekkı
cıx ben artık çözdüm olayı sabah erken saatlerde bi oynuyo duruyo oynuyo duruyo
öğleden sonra genelde akşama kadar bi da bişi yok keyfi olursaaa lütfediyo ıkı tekmecık
eve gidip yatıyorum hemen kıpraşmaya başlıyo
hatta dün akşam yattım hala hareket yoktu babası sevınce hareketlenmeye başladı
tanıyomu ne :)
ama en çok akşam hareket ediyo sol tarafa yatınca
sabahları uyuycak akşamları uyanık mı durucak yoksa ay bayilazaaammm akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?