Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Aaaaaaaaaaaaaaaa ben nasıl gelicem oraya yaaaa

misafir ederim nolcak be gülüm... :1hug:

takmamaya çalışıorum ama acaip ağlayasım var.. noldu bana anlamadımki.. bıraksalar sabah akşam ağlıcam... mafoldumben yarın sabah yada bu akşam iş çıkışı gidicem... bakalım ya herro ya merro çıkıcak herşey meydana... Çok üzgünüm çoook

tamam yapmıcam stres.... :dilcikar:
ammaaaaaaaaaaaaaaaaannn sositososito vur patlasın çal oynasın... kaydirigubbakcemile2

hoppaaaa..... :teytey:

nie vermeyesin canım yaaa... allaha çok şükür genciz güzeliz.. neyimiz eksik... :jeyyar:zemuszemus

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR..

Bu başlığı görünce yani soru cevap yöntemi ile yardımcı olabilecek bi bölüm bulunca balıklama atladım..bi sıkıntımı sizler ile paylastım..ve bu sıkıntım birçok arkadaşa hem yön gösterebilecek hemde herkesin başına gelebilecek türden bişey olduğu için hemen sizlere yazdım.maalesef sadece 1 arkadaş görüşünü yazmıs.diğer kısımlar sohbet kısmında devam ediyor.hep aynı kişiler günlük sıradan sohbet topiğindeymiş gibi devam ediyor.sohbet şeklinde devam ettiği için sayfalar çok hızlı akıp gidiyor..
arkadaşlar amacım sizlere olumsuz birşey söyleyip canınızı sıkmak değil.sadece görüşümü bildirdim.sürç-i lisan ettiysem affola..

canım ben kendi adıma konuşayim eğer bildiğim bir konuysa mutlaka cevap yazarım bilgilendiririm ama eğer o konuda bir bilgim yoksa yanlış yorum yapmamam için birşey yazmıyorum yanlış anlama lütfen biz burada tabiki sohbette edeceğiz bildiklerimizide paylaşacağız biz artık bir aile gibiyiz hem sıkıntılarımızı paylaşıyoruz hem de sohbet ediyoruz senin mesajını görmüştüm ama herhangi bir bilgim olmadığı için cevap vermedin ben..

Kızlar bişey sorucam size lütfen görüşlerinizi bildirin.
Benim 27 sinde adet olmam gerekiyor.Dün gebelik testi yaptım sabah evden çıkmadan aceleyle.10 dakika kadar takip ettim hiçbişey yoktu tek çizgiydi akşam eve geldiğimde test gözüme takıldı.Silik 2. pembe vardı.Ama ne zaman çıktı 2. çizgi bilemiyorum.O test sizce doğrumudur yoksa zaman geçtiğinden yanıltıcımıdır.

canım benim, bu yazdığın konuyla alakalı hiç bir bilgim olmadığından ben yanıt vermedim sana... boşu boşunada "yok ben bilmiyorum" diye yazıp yer işgali yapmak istemedim... o nedenle kusurumuza bakmayasın... yoksa burası cidden sıcak bir ortam... zaten hepimiz zor günler yaşıoruz.. stres diz boyu... içimizde ameliyat olacaklar var, günü geçenler, yıllardır aynı sorunları yaşayanlar var... bizim amacımız burada sohbet edip birbirimize destek olmak... kimsenin kasti bir harekette bulunduğunu sanmıyorum sana...

hayır yanlış o test canım.. zaten kutusunda yazıo... süresini geçirdikten sonra çıkan 2. çizgi yalan çizgi...

valla 5 dakikadan sonraki sonuçları dikkate almayın diyorlar ama tam bilemiyorum testi tekrarla bakalım yine çıkacak mı umarım hamilesindir canım a.s.

dediğiğm gibi kimseyi kırmak değil amacım..ve eğer böyle bişey yaşattıysam da özür dilerim..bizler bi umut sorularımıza cevap almak isteriz.olumlu yada olumsuz..iyi bir dilek bile en güzel haber bizler için..okunmadan es geçilmek üzer..ama buranın sıcak bir ortam olduğunu bilmesem zaten burda durmam..tesekkür ederim suozde arkadasım..kaydirigubbakcemile5

canım ya bence çok dikkate alma genelde testler durdukça öyle oluyo sen adetini geçmesini bekle olmazsan yine yaparsın

canım ya bence çok dikkate alma genelde testler durdukça öyle oluyo sen adetini geçmesini bekle olmazsan yine yaparsın

Tamam canım ben daha önce bi geçen ay kullandım gebelik testi onlarıda hiç bekletmeden atmıştım.Bekleyince değişiyormu hiç bilmiyordum.Zaten dikkate almadım ama yinede insanın kafasına takılıyor işte.Neyse size sorduğum iyi oldu kafamdaki minikde olsa soru işareti vardı acabamı diyordum ama geçti.Teşekkür ederim canım

ay canım kıyamam sana yaaa ama biz burda hepimizin sıkıntısını azda olsa paylaşıyoruz ne kimseyi dışlıyoruz nede es geçiyoruz arkadaşlarında dediği gibi bilmediğimiz konularda yorum yapamıyoruzki üzme sen canını bizimle paylaşımlarına devam et

bişey değil canım ama inşallah hamişsindir:dance:

yok canım olur mu hiç özürdileyecek ne var..asıl sen kusura bakma dediğimiz gibi ya bilmiyoruzdur ya da gözümüzden kaçmıştır yoksa bilerek yapılan birşey değil canım..evet burası gerçekten çok güzel bir ortam senide hep aramızda görmek isteriz canım o zaman tekrar hoşgeldin diyelim kaydirigubbakcemile5 :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…