kızlar günaydın. ya işlerin yoğunluğundan giremiyorum siteye mafoldumben hepinizi öpüyorum. a.s.
bak seeeen bize oyun oynadın demekklava:
Aaaaaaaaaaaaaaaa ben nasıl gelicem oraya yaaaa
günaydınn
Angellll üzme kendini
içimden bir his bebeğin yanında diyor.... en güzeli kan testi
kenini bukadar üzeceğine hemen hastaneye bak sevinçli döneceksinn
benim 6. hissim çok kuvetlidir bu seferde beni yanıltmayacağını biliyorum
mesala kendim için bu ay olmadını söyleyebiliyorum ama bnda yanılmak isterim tabiki :)
Özlem meleğim benim :1hug: biraz sakin ol . hepimiz biliyoruz ki stres sıkıntı adeti etkiliyor. ınşAllah hamilesindir saklanıyorduren iyisi kan testi ama değilsende tek yapacagın doktora gitmek . lütfen üzülme :1hug:
şiiitttklava: oklava geliyo ama sannaaaa. bi stres yapma ya bu stres yüzünden tutunmayacak bebiş biraz bana bak 15 gün acaba hamöilemiyim die bekledim ne haldeydim hatırlamıyormusun. Valla zaten istanbuldasın gelcem yanna oklavayla kaydirigubbakcemile3
hehehe kaydirigubbakcemile3 ben 1 haftada 4 doktora açtım beee artık kocama açasım gelmiyo
Valla ben de güya çalışmalara 27 sinde başlicaktım ama dün akşam kocişim saç traşı olup gelmiş, çok yakışıklıydı, dayanamadım bi yaramazlık yaptım, ama 27 sine kadar yok bidaha, sonra gün aşırı devam, taaaaaaaa adete kadar
Bu arada kocişimin nabzını yokladım dün gece, sana keçi boynuzu alsam yer misin diye, yerim dedi, bi de dün akşam süt, muz, ceviz, çakşır otu karıştırıp atom yaptı kendine, sanırım yavaş yavaş o da başlıyo kendisi için bişeyler yapmaya, bu çabalarını gördükçe öyle mutlu oluyorum ki, ama biyandan da korkuyorum onu da bu kadar heveslendirdikten sonra ya bi bebek veremezsem ona diye :çok üzgünüm: Allah yardımcımız olsun kızlar, hepimizin valla :Saruboceq:
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR..
Bu başlığı görünce yani soru cevap yöntemi ile yardımcı olabilecek bi bölüm bulunca balıklama atladım..bi sıkıntımı sizler ile paylastım..ve bu sıkıntım birçok arkadaşa hem yön gösterebilecek hemde herkesin başına gelebilecek türden bişey olduğu için hemen sizlere yazdım.maalesef sadece 1 arkadaş görüşünü yazmıs.diğer kısımlar sohbet kısmında devam ediyor.hep aynı kişiler günlük sıradan sohbet topiğindeymiş gibi devam ediyor.sohbet şeklinde devam ettiği için sayfalar çok hızlı akıp gidiyor..
arkadaşlar amacım sizlere olumsuz birşey söyleyip canınızı sıkmak değil.sadece görüşümü bildirdim.sürç-i lisan ettiysem affola..
selam arkadaşlar
yardımınıza ihtiyacım var..hemen yazayım.14 aralık'ta adet olamam gerekirken gelmedi.ben de saglıkocagında test yaptırdım çift çizgi cıktı.dün doktora gittim.adetimden 8 gün gecmişti.ultrasona girdim ama göremediler.kan testi yaptırdım.degerim : 11519,11 cıktı.sonra sonucu tekrar aynı doktora götürdüm..aa bukadar yüksek degerde nie göremedim dedi ve gene baktı ultrasonda ve gene göremedi.sonra ben telas ettim ve arastırma hastanesine gittik.degerimi doktora gösterdim ve oda sasırdı o doktor nasıl göremez görmesi gerek degerin yüksek dedi.gel birde alttan bakalım dedi.alttan baktı bi bosluk görüyorum kese gibi ama embrioyu göremedim dedi.haftaya gene gel dıs gebelik olabilir kürtaj olabilirsin dedi..arkadaslar dıs gebelik belirtilerine baktım karın agrısı, kanama mide bulantısı, bas dönmesi.bunların hiçbirisi yok.sizce embrionun görünmemesi normal mi yoksa adetin 8. gün gectikten sonra bu kan degerimle görememesi anormal mi??
Kızlar bişey sorucam size lütfen görüşlerinizi bildirin.
Benim 27 sinde adet olmam gerekiyor.Dün gebelik testi yaptım sabah evden çıkmadan aceleyle.10 dakika kadar takip ettim hiçbişey yoktu tek çizgiydi akşam eve geldiğimde test gözüme takıldı.Silik 2. pembe vardı.Ama ne zaman çıktı 2. çizgi bilemiyorum.O test sizce doğrumudur yoksa zaman geçtiğinden yanıltıcımıdır.
Benim 27 sinde adet olmam gerekiyor.Dün gebelik testi yaptım sabah evden çıkmadan aceleyle.10 dakika kadar takip ettim hiçbişey yoktu tek çizgiydi akşam eve geldiğimde test gözüme takıldı.Silik 2. pembe vardı.Ama ne zaman çıktı 2. çizgi bilemiyorum.O test sizce doğrumudur yoksa zaman geçtiğinden yanıltıcımıdır.
valla 5 dakikadan sonraki sonuçları dikkate almayın diyorlar ama tam bilemiyorum testi tekrarla bakalım yine çıkacak mı umarım hamilesindir canım a.s.[/QU
Bugün bir test daha alayımda yarın sabah bi daha deneyeyim bari.Bu ay pek çalışma yapmadım ama çıkarsa mucize olur valla.Neyse yarın sabah tekrar dener bildiririm sizlere
canım ya bence çok dikkate alma genelde testler durdukça öyle oluyo sen adetini geçmesini bekle olmazsan yine yaparsın
valla 5 dakikadan sonraki sonuçları dikkate almayın diyorlar ama tam bilemiyorum testi tekrarla bakalım yine çıkacak mı umarım hamilesindir canım a.s.[/QU
Bugün bir test daha alayımda yarın sabah bi daha deneyeyim bari.Bu ay pek çalışma yapmadım ama çıkarsa mucize olur valla.Neyse yarın sabah tekrar dener bildiririm sizlere
evet canım sabah idrarıyla tekrar dene işallah çıkar canım işallah güzel haberlerle gelirsin bekliyoruz haberini :1hug:
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR..
Bu başlığı görünce yani soru cevap yöntemi ile yardımcı olabilecek bi bölüm bulunca balıklama atladım..bi sıkıntımı sizler ile paylastım..ve bu sıkıntım birçok arkadaşa hem yön gösterebilecek hemde herkesin başına gelebilecek türden bişey olduğu için hemen sizlere yazdım.maalesef sadece 1 arkadaş görüşünü yazmıs.diğer kısımlar sohbet kısmında devam ediyor.hep aynı kişiler günlük sıradan sohbet topiğindeymiş gibi devam ediyor.sohbet şeklinde devam ettiği için sayfalar çok hızlı akıp gidiyor..
arkadaşlar amacım sizlere olumsuz birşey söyleyip canınızı sıkmak değil.sadece görüşümü bildirdim.sürç-i lisan ettiysem affola..
evet canım sabah idrarıyla tekrar dene işallah çıkar canım işallah güzel haberlerle gelirsin bekliyoruz haberini :1hug:
Sağol hayatım mutlaka bildiririm sizlere
Tamam canım ben daha önce bi geçen ay kullandım gebelik testi onlarıda hiç bekletmeden atmıştım.Bekleyince değişiyormu hiç bilmiyordum.Zaten dikkate almadım ama yinede insanın kafasına takılıyor işte.Neyse size sorduğum iyi oldu kafamdaki minikde olsa soru işareti vardı acabamı diyordum ama geçti.Teşekkür ederim canım
dediğiğm gibi kimseyi kırmak değil amacım..ve eğer böyle bişey yaşattıysam da özür dilerim..bizler bi umut sorularımıza cevap almak isteriz.olumlu yada olumsuz..iyi bir dilek bile en güzel haber bizler için..okunmadan es geçilmek üzer..ama buranın sıcak bir ortam olduğunu bilmesem zaten burda durmam..tesekkür ederim suozde arkadasım..kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?