tinker yaa bişi sorcam benim gece sırtım çok ağrıyo hep pozisyon değiştirmek zorunda kalıyorum
o zamanda uykum bölünüyo ama mesela eşimin kolunu başımın altına alıp başımı omzuna koyup
üstüne doğruuda hooop bacagımı attıgım zaman nasıl rahat bi uyku çekiyorum anlatamam
düşündümde adamı kullanmaktansa karnımın ve bacaklarımın arasına yastıkmı alsam
yazda gelıyo şimdi sıcakta ne o beni çekeer ne ben onu gibime geliyo
sen napiyosun var mı senınde ağrıların benım son bi haftadır çok ağrım var ya bugun doktorada söylicem
[
hadi yaaa baksınlar bakalım hayla regl olmadın sen dimi??? :CüvCüv:
selam canım. :CüvCüv:
ay hadi inşallah ööle söyler yaaaa. :CüvCüv:
yaaa işte kardeşşş nede olsa her zaman aklındasın. malum olmuş kızada aman allah bi daha göstermesin inşallah bişey olacağından değil telaş yapıyo insan.
yerim ben onun totoşunu bak nasıl kıpır kıpır olur tontiş kuzuuuuuuu:CüvCüv:
olmaz mı canım ya...ben deli oluyom geceleri..hele de dün gece..sol karnım bi ğrıdı ki bi ara uyandım onun için...soluma yatıyom ama kalbim sıkışıyo hiç rahat olmuyom sırt üstü nefes alamıyom sağa dönüyom bazen isteksizce ama sakıncalıymıs..ben esımı ıstemez oldum dokundugunda delı oluyom...cunku hıc rahat edemıyom yatakta...yuksek ve pamuk yastıga gectım elyaftı yastıgım rahat edemedım...zaten nettede tavsıye edıyo bacak arasına bırsey konmasını..ya evet ben de yazı dusunemıyom...bızım oraları sıcak..annemlerde klıma var ama kaynanamların evı hem sıcak hem yattıgımız yatak cekyat...orda ıskence cekcem bı muddet ama napayım kacarım herhalde annemlere...:jeyyar:
ayşe sen de bebeğinin ultrason goruntusunu koysana kız...profılden yokmu benımkı gıbı merak ettım ...benım kerata baya guzel bı poz vermıstı bu ay bıze..
hahhahahahahahaha allahhııııımmm gülme krizine gircem şimdiii çok süpermiş yaaa bulmuşsun yöntemini sen zemuszemus bide yastıkla dene bakalım olcakmı. bence olur zaten yaz geldiği için adamı kullanmaktan öte gece sıcaktan uyuyamayacağınıda düşünüyosundurrrrr sempatiksalakcinni
ye teyzesi izin verdim..ay bende bebeklerın popolarına bır de ayaklarına bayılıyorum ...doğsun hep ısırcam zatencokacimcoook
pc de yok da cıktısı var scannerden taratayım göstertirim canım kaydirigubbakcemile3
EVET işte kociş işe yarıyoda yaz gelıyo anacım napalım kaydirigubbakcemile3
olur ben dijital makınayla ustunden cekıyom ole de yapabılırsın:dance:
hahhahahha ayyy fazla kaçırma ısırığını kızzzz ağzım sulandı bu arada. kızartma bebişin totişini kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kıyamaz annesi ona...:CüvCüv:
kızlar ben geldim..benden gayferengi akıntı geldi az önce..sevindim.çünkü adet olmadan önce geliyor öyle..24ünde olmam gerekiyor..zamanında gelir inş..bizde çalışmalara başlarık.. zemuszemus
ole mi ....iyi iyi ama erken değil mi senin tarihe vardı sanki...ikinci günü başala hemen şu küre :smiley-cool:
kızlar ben geldimmm:)
bişey dicem yaaa ben öğlen arası lavaboya gittim çok fazla akıntı gelmişti...adet öncesi hiç böyle akıntı gelmez kupkuru olurdum hep...ayy günüm yaklaştıkça belirtimi arıyorum ne boshayallersmile
günün 23tü dimi senin??olmazsan hemen yapıcakmısın test..???
ewet canım 2 gün kaldı...pazar gününe kadar beklicem yine gelmezse pazartesi direk kan testi yaptırcam...
gerçi haftaya samsundayım ordan yaptırırım sizede yazarım sonucunu inş yerimseniben
slmmm ben geldim kızlarr pazarımı yaptım geldim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?