Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayşe sen de bebeğinin ultrason goruntusunu koysana kız...profılden yokmu benımkı gıbı merak ettım ...benım kerata baya guzel bı poz vermıstı bu ay bıze..

hahhahahahahahaha allahhııııımmm gülme krizine gircem şimdiii çok süpermiş yaaa bulmuşsun yöntemini sen zemuszemus bide yastıkla dene bakalım olcakmı. bence olur zaten yaz geldiği için adamı kullanmaktan öte gece sıcaktan uyuyamayacağınıda düşünüyosundurrrrr sempatiksalakcinni

öyle canım yaa allah korusun kazadan beladan :)

benımde ara ara karnımın bi tarafı ağrıo ama genelde sırtım ya uyumamayı tercih
ederim inan zaten dün akşam uykum kaçınca aşkımemnunun kaçırdıgım bölümünü
izledım yuutuptan kaydirigubbakcemile3 oh ceza olsn bebıse
e uyumayıncada sabah yorgun oluyorum ama bende yastık kullanmaya başlayım bari
yaa bu akşam serin olr baya yağmur yagdı gene kocişi kullanabilirim ama kaydirigubbakcemile3

ya tinker son ayları hiç düşünemıyorum Allah yardımcımız olsun

BU ARADA BEN KAÇIYORUM KZILAR AYLIK DOKTOR RANDEVUMA GİDİYORUM
HADİ ÖPTÜM HEPİNİZİ BYEEEE

ayşe sen de bebeğinin ultrason goruntusunu koysana kız...profılden yokmu benımkı gıbı merak ettım ...benım kerata baya guzel bı poz vermıstı bu ay bıze..

pc de yok da cıktısı var scannerden taratayım göstertirim canım kaydirigubbakcemile3

EVET işte kociş işe yarıyoda yaz gelıyo anacım napalım kaydirigubbakcemile3

ye teyzesi izin verdim..ay bende bebeklerın popolarına bır de ayaklarına bayılıyorum ...doğsun hep ısırcam zatencokacimcoook

hahhahahha ayyy fazla kaçırma ısırığını kızzzz ağzım sulandı bu arada. kızartma bebişin totişini kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

pc de yok da cıktısı var scannerden taratayım göstertirim canım kaydirigubbakcemile3

EVET işte kociş işe yarıyoda yaz gelıyo anacım napalım kaydirigubbakcemile3

olur ben dijital makınayla ustunden cekıyom ole de yapabılırsın:dance:

BU ARADA BEN KAÇIYORUM KZILAR AYLIK DOKTOR RANDEVUMA GıDıYORUM
HADı ÖPTÜM HEPıNıZı BYEEEE
tamam canıııım kendine iyi bakkk. bak bakalım bebişinin yeni halinee boshayallersmile büyümüştür o şimdii yanakları bilem tontiş tontiş olmuştur

kızlar ben geldim..benden gayferengi akıntı geldi az önce..sevindim.çünkü adet olmadan önce geliyor öyle..24ünde olmam gerekiyor..zamanında gelir inş..bizde çalışmalara başlarık.. zemuszemus

kızlar ben geldim..benden gayferengi akıntı geldi az önce..sevindim.çünkü adet olmadan önce geliyor öyle..24ünde olmam gerekiyor..zamanında gelir inş..bizde çalışmalara başlarık.. zemuszemus

ole mi ....iyi iyi ama erken değil mi senin tarihe vardı sanki...ikinci günü başala hemen şu küre :smiley-cool:

kızlar ben geldimmm:)
bişey dicem yaaa ben öğlen arası lavaboya gittim çok fazla akıntı gelmişti...adet öncesi hiç böyle akıntı gelmez kupkuru olurdum hep...ayy günüm yaklaştıkça belirtimi arıyorum ne boshayallersmile

ole mi ....iyi iyi ama erken değil mi senin tarihe vardı sanki...ikinci günü başala hemen şu küre :smiley-cool:

24ünde olmam gerekiyo işte..bugün 21.üçgün var ama bir iki gün önceden geliyor işte böyle akıntılar..bende çok düzensizlik oldu evlendikten sonra..seviniyorum şimdi düzenli oldumu..iki aydır düzenli..bu ayda tedaviye başlıyorum Allah'ın izniyle..veee arı sütü polene..gelsin bebişleeerrr...

günün 23tü dimi senin??olmazsan hemen yapıcakmısın test..???

günün 23tü dimi senin??olmazsan hemen yapıcakmısın test..???

ewet canım 2 gün kaldı...pazar gününe kadar beklicem yine gelmezse pazartesi direk kan testi yaptırcam...
gerçi haftaya samsundayım ordan yaptırırım sizede yazarım sonucunu inş yerimseniben

ewet canım 2 gün kaldı...pazar gününe kadar beklicem yine gelmezse pazartesi direk kan testi yaptırcam...
gerçi haftaya samsundayım ordan yaptırırım sizede yazarım sonucunu inş yerimseniben

orası kaçınılmaz..kocişinden önce bize söyliycen..en çok biz merak ediyoruzzz... kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…